Keystone logo
Palacky University Ph.D. în dreptul european și internațional
Palacky University

Ph.D. în dreptul european și internațional

Olomouc, Republica Cehă

3 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 1.200 / per year *

În campus

* pe an universitar

Introducere

1

Caracteristici cheie

 • 3 ani (6 semestre) cu normă întreagă sau de până la 5 ani part-time (studiu distanta), program
 • provocator program de licențiat în drept european și internațional
 • contact strâns cu profesori
 • mediu stimulativ
 • burse și granturi oportunități pentru studenți cu merite deosebite

Prezentare generală a programului

d

Ph.D. Programul este un post-universitare de studiu-program care combină o formațiune de drept avansată și de cercetare în dreptul european și internațional. Taxele de studiu și de cercetare este supravegheat de către cadre didactice cu experiență la nivel internațional.

Elevii vor dobândi o înțelegere profundă a dreptului european și internațional. Ei au, de asemenea, posibilitatea de a alege dintr-o varietate de discipline de specialitate care reflectă un interes de cercetare a studenților individuali. Din cauza acestei combinații unice de studenți internaționali și europene de formare a legii sunt bine echipate, teoretic, pentru a efectua o funcție de context și de cercetare în profunzime. Pe lângă accentul teoretic programul oferă cursuri cu privire la metodele de cercetare, desfășurarea cercetării academice independente și prezentarea rezultatelor. Elevii pot avea, de asemenea, responsabilități de predare.

teme de cercetare se concentrează în special pe următoarele domenii:

 • Dreptul Uniunii Europene (de exemplu, diverse aspecte ale dreptului UE constituțional, Drept economic al UE, drept social al UE, Legea UE privind migrația, relațiile externe ale UE, politica de vecinătate a UE, Parteneriatul Estic, drepturile omului Europene, Sistemul judiciar al UE, aplicarea legislației UE în legislația națională sisteme, ESP. de către instanțele constituționale, etc.)
 • Drept internațional public (de exemplu, diverse aspecte ale dreptului general internațional, de exemplu, responsabilitate, actori nestatali în dreptul internațional, sau în anumite zone, cum ar fi dreptul internațional al drepturilor omului, Legea cu privire la utilizarea forței, dreptul conflictelor armate, Legea organizațiilor internaționale , Dreptul internațional umanitar)
 • Drept internațional privat (inclusiv arbitrajul).

Studenții postuniversitare sunt încurajați să participe la diverse conferințe și ateliere de lucru organizate de Facultatea de Drept sau la alte instituții academice și de cercetare. elevii excelente pot fi susținute de burse universitare și granturi.

d

Cum se aplică

Termen limită de aplicare: 17 iunie

 • Completați formularul on-line la adresa: admission.upol.cz
 • După completarea formularului de înscriere online, încărcați și să prezinte următoarele documente: Toate documentele menționate mai sus (însoțite de o traducere autorizată în cehă sau în limba engleză, în cazul în care nu inițial într-una dintre aceste limbi) trebuie să fie depuse până la termenul limită, de asemenea, ca autentificate oficial exemplare tipărite, prin poștă, e-mail expres sau poștă înregistrat la Relații Internaționale Oficiul pentru al Facultății de Drept.
  • Curriculum Vitae structurat (semnat)
  • Copie legalizată a diplomei de studii în drept sau de master domeniu similar de studiu. Sunteți, de asemenea, eligibile pentru a aplica pe parcursul ultimului an al programului de studiu actual, cu condiția să obțină gradul final și să prezinte o copie certificată înainte de 30 septembrie a anului respectiv.
  • Matricolele oficiale academice și certificate de la Universitatea (sau o copie certificată)
  • Scrisoare de motivație
  • Scrisoare de recomandare - de la un profesor sau un academician care poate evalua capacitatea solicitantului și motivația de a se înscrie în program
  • Dovada competenței limbii engleze (CECRL nivelul B2) - să fie dovedite prin certificate de limba engleza (TOEFL, IELTS, CAE, CPE) sau documente cu privire la studiile universitare anterioare în limba engleză
  • Pașaport Copie pașaport valabil sau o carte de identitate europeană - o copie a paginii cu o fotografie și datele personale
  • Propunere de proiect de disertație - propunerea de 1000-1500 cuvinte trebuie să definească domeniul teoretic sau empirice de cercetare al proiectului tezei, obiectivul general al cercetării, state-of-discuția de artă a teoriei și cercetării în domeniu, a sugerat abordarea metodologică și bibliografie
  • Documentație suplimentară (dacă este cazul) - dovezi ale activității profesionale în domeniul ales de studiu (cum ar fi participarea la conferinta, non-studiu de studii, publicații, etc.).
 • Să plătească taxa de cerere de CZK 580 (echivalent în EUR) on-line sau printr-un transfer bancar.
 • Vei fi invitat la un examen de admitere. Examenul de admitere constă dintr-un interviu, la care solicitantul prezintă proiectul de disertație în fața comisiei de profesori. În cazul studenților internaționali al Facultății de Drept poate decide cu privire la admiterea pe baza documentelor prezentate. Cu toate acestea, în plus, se poate solicita un interviu Skype.

Cercetare și Dezvoltare

Activitățile cheie în cadrul programului sunt realizate de Departamentul de Drept Internațional și european, care se numara printre institutele de cercetare de conducere în domeniu. Programul este îmbogățit prin expertiza din alte departamente (Departamentul de Științe Politice, Facultatea de Drept constituțional) și prin intermediul unei rețele extinse de cercetare cu diverse cercetări și instituții academice din Europa. Membrii acestui departament acoperă un număr mare de domenii în drept internațional și european în expertiza lor. Activitățile în curs și din trecut includ proiecte de cercetare sprijinite de Comisia Europeană, Fondul social european, Fundația Cehă Știință, Fondul Internațional Vișegrad, Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Cehe, și Universitatea Palacký din Olomouc (IGA).

În afară de activitățile de cercetare, departamentul se angajează în numeroase proiecte de școlarizare de sprijin al căror scop este acela de a menține excelența în pregătire juridică și formarea la Facultatea de Drept. Activitățile în curs și din trecut includ proiecte susținute de Comisia Europeană (de exemplu, Jean Monnet Module), Fondul social european, Fondul de Dezvoltare Universitară (stabilit de Ministerul ceh al Educației), și Palacký Fondul de Dezvoltare Universitară (stabilit de Universitate).

Admitere

Despre Școală

Întrebări