Keystone logo
Pepperdine University Caruso School of Law

Pepperdine University Caruso School of Law

Pepperdine University Caruso School of Law

Introducere

Pepperdine Caruso Law oferă o educație juridică superioară într-o locație frumoasă pe Oceanul Pacific, lângă Los Angeles, CA. Pe lângă programele noastre de licență, oferim învățare experiențială, mentorat și educație continuă pentru a pregăti practicienii să aducă tot ce au mai bun în munca lor și în lume.

O comunitate de sprijin

Elevii se reunesc din întreaga lume și din SUA și găsesc o comunitate marcată de un sentiment de încurajare și sprijin, în același timp experimentând o educație riguroasă cu învățare practică, în viața reală. The

Institutul Straus pentru soluționarea litigiilor

Pe măsură ce medierea, arbitrajul și negocierea continuă să explodeze în popularitate în litigii și afaceri internaționale, Institutul Straus de soluționare a litigiilor de la Pepperdine se clasează în mod constant ca un program de top al US News și World Report .

LLM și Master of Dispute Resolution

Programele Pepperdine LLM și Master of Dispute Resolution (MDR) atrag studenți din întreaga lume. Studenții variază de la proaspăt absolvenți la avocați și judecători experimentați care au participat sau au făcut naveta pentru program din China, Coreea, Rusia, Grecia, Moldova, Spania, Pakistan, Iordania, Regatul Unit, Germania, Suedia și multe altele.

Pepperdine a atras cercetători de la organizații de prestigiu precum Fulbright, Muskie, Organizația Statelor Americane și Fundația Rotary.

O investiție în valoare

Consilierea în carieră este disponibilă și ești introdus într-o rețea internațională de absolvenți. Studenții noștri devin lideri în comunitățile lor din întreaga lume, rezolvând disputele, promovând practica dreptului și creând schimbări pozitive.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Los Angeles

    Los Angeles, Statele Unite ale Americii

    Întrebări