Keystone logo
Queen's University Belfast LLM Criminologie și Justiție Penală
Queen's University Belfast

LLM Criminologie și Justiție Penală

Belfast, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 19.100 / per year *

În campus

* taxa internationala

Introducere

Acest program de studii postuniversitare interesant, stimulant și de actualitate în Criminologie și Justiție Penală este predat de savanți și cercetători recunoscuți la nivel internațional, care oferă studenților o introducere largă în studiul crimei și justiției penale în societatea contemporană. Membrii personalului au legături puternice cu agențiile locale de justiție penală și organizațiile comunitare, precum și o vastă expertiză comparativă și internațională, oferind o experiență unică pentru studenți. Punctele forte cheie în cercetare ale personalului didactic se află în următoarele domenii:

  • Siguranța comunității și prevenirea criminalității
  • Polițienești
  • Reintegrarea prizonierilor
  • Justiția restaurativă
  • Delicte sexuale
  • victimologie
  • Comportament antisocial
  • Crima și cursul vieții

LLM în criminologie și justiție penală este conceput pentru a atrage potențialii studenți cu un interes academic sau profesional în criminologie sau justiție penală. Le permite studenților să înțeleagă motivațiile pentru infracțiune, precum și funcționarea practică a justiției penale și modul în care statul răspunde la criminalitate și victimizare. Acest grad va fi de o relevanță și un interes considerabil pentru cei care sunt deja angajați în activități legate de justiția penală în domenii precum practica juridică, guvernarea și organizațiile neguvernamentale, precum și pentru echiparea celor care tocmai au absolvit diplome de licență pentru a dezvolta cunoștințe și abilități pentru a urma cariere legate de justiția penală sau pentru a efectua studii de nivel avansat.

Repere în criminologie și justiție penală

Dezvoltarea carierei

Suntem dedicați angajabilității studenților și avem legături puternice în industrie. Dreptul a fost clasat pe Top 10 în Marea Britanie pentru perspectivele de absolvent (Times and Sunday Times Good University Guide 2022)

Facilități de clasă mondială

Facilitățile noastre de la Queen's includ o clădire de drept de ultimă oră, cu facilități superbe de predare, un tribunal discutabil și spații de studiu. Queen's are unul dintre cele mai moderne campusuri din Marea Britanie, inclusiv biblioteca premiată McClay, una dintre cele mai bune biblioteci din lume și găzduiește 1,2 milioane de volume și peste 2.000 de locuri de citire. Centrul nostru de educație fizică a fost folosit ca tabără de antrenament pentru Jocurile Olimpice din 2012. Satul studențesc Queen's Elms și cazarea studenților din centrul orașului (construite în 2018) sunt situate la câțiva pași de universitate.

Experți renumiți pe plan internațional

Dreptul la Queen's este predat de experți de renume mondial în domeniul criminologiei și justiției penale. Personalul nostru are legături strânse de cercetare cu profesiile, guvernul și societatea civilă. Law at Queen's se află în primele 150 de facultăți de drept din întreaga lume și suntem pe locul 19 în lume pentru perspectiva globală. Cercetarea în drept a fost clasată pe locul 8 în Marea Britanie în cel mai recent exercițiu de evaluare a cercetării (2021).

Experiența studenților

Programul LLM Criminal Justice este internațional și este predat de academicieni și practicieni de top în domeniu. Cercetarea și predarea se desfășoară sub egida Institutului de Criminologie și Justiție Penală (ICCJ). ICCJ organizează o serie activă, anuală de vorbitori și conferințe, cu discuții susținute de cadre universitare și practicieni. La Queen's, veți face parte dintr-o cultură postuniversitară înfloritoare, construită pe excelență în predare, cercetare de vârf, inovație, colaborare și implicare. Aceste componente sunt țesute împreună în școala noastră absolventă. Aici veți dezvolta noi abilități și o eficiență personală sporită care vă vor permite să vă remarcați pe piața globală a muncii aglomerată și din ce în ce mai competitivă. Viața la Queen's nu este doar despre diplomă. Oferim studenților noștri oportunitatea de a-și îmbogăți cu adevărat studiile. Indiferent dacă vă plac societățile studențești, sporturile, muzica, dansul sau doar o cafea cu prietenii dvs., Queen's are facilități excepționale pentru a satisface toate interesele. Queen's s-a clasat pe locul 9 în Marea Britanie pentru facilități universitare.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări