Keystone logo
Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Introducere

O educație de afaceri Rutgers pregătește studenții pentru a avea succes - nu doar în domeniile lor de ales, ci și în viața lor. De la cursurile noastre universitare complete pentru programul nostru extrem de evaluat de MBA, o educație Rutgers este o experiență de viață în schimbare, care oferă studenților abilitățile și cunoștințele pentru a concura la nivel global, în timp ce extinde aprecierea pentru modul în care funcționează lumea. Mulți o descriu ca fiind una dintre experiențele cele mai pline de satisfacții din viața lor - profesional și personal.

Dar ceea ce face experiența RBS atât de diferită de alte școli de top-clasat? Veți găsi la nivel național programe de top-clasat într-o gamă largă de domenii, inclusiv farmaceutice, finanțe și Supply Chain Management. Iar locația noastră oferă un acces ușor la oportunități de carieră în zona New York / New Jersey.

Dar, cei mai mulți studenți sublinia simțul lor reală de "amenajare în" ca o diferență esențială în experiența RBS. Elevii se simt aproape imediat confortabil în cultura școlii. Și, pentru că noi oferim o educație de top-clasat pentru un cost mai mic, în general, decât alte școli de afaceri, elevii se bucură de o rentabilitate mult mai mare a investiției lor.

Locații

  • New Brunswick Campus 100 Rockafeller Road, Piscataway, NJ 08854, 08854, New Brunswick

  • Rutgers Business School—Newark 1 Washington Park | Newark, NJ 07102, 07102, Newark

  • 286 Washington Street, Jersey City, NJ 07302, 07302, Jersey City

  • 161 Madison Ave, Morristown, NJ 07960, 07960, Morristown

Întrebări