Keystone logo
Saint Martin’s University

Saint Martin’s University

Saint Martin’s University

Introducere

Universitatea Saint Martin din Lacey, Washington este unul dintre cele 14 colegii și universități benedictine din Statele Unite și Canada și singurul la vest de Munții Stâncoși. Înființată în 1895 de către călugării din Ordinul Romano-Catolic al Sfântului Benedict, identitatea noastră ca universitate își are rădăcina în tradiția noastră catolică, benedictină. Saint Martin's este membru al Colegiilor Independente din Washington.

Ghidată de principiile tradiției intelectuale catolice, Saint Martin's University încearcă să unească rigurozitatea și excelența academică cu gândirea morală și responsabilitatea socială - educația superioară care încearcă să servească și să promoveze binele comun - educația superioară care încearcă să transforme viețile prin înțelegerea problemelor. de credință, motiv, serviciu și comunitate. Ne reunim, facultate, personal și studenți, pentru a forma o comunitate de indivizi care învață să ducă o viață semnificativă. Sfinții gândesc, se roagă, servesc, se joacă și trăiesc cu inimă.

Fapte rapide

 • Înscriere la licență (aprox.): 1300
 • Înscrierea absolvenților (aprox.): 250
 • Naționalități reprezentate în campus: 19
 • Credințe reprezentate în campus: 20+
 • Profil pentru primul an (intrare în 2018)
  • Procentul studenților care sunt catolici: 45%
  • Procentul de studenți care se identifică ca fiind divers etnic: 59%
  • Procentul studenților care sunt în primul rând în familia lor să urmeze colegiul: 35%
  • Procentul studenților cu nevoi care primesc ajutor sau ajutor financiar: 97%

Ordinul Sfântului Benedict

Carismele comunității și echilibrului sunt demonstrate și încurajate în mod unic în spiritualitatea benedictină:

Sfântul Benedict și-a chemat călugării într-o comunitate - o viață comună de rugăciune, muncă și studiu. Benedict a fost convins că tot ce avem nevoie pentru a învăța despre a ne iubi pe Dumnezeu, a ne iubi unii pe alții și a ne iubi pe noi înșine - se face în contextul comunității. Comunitatea benedictină, deși este antidotul individualismului, are întotdeauna o reverență pentru unicitate. Prin design, stăm umăr la umăr cu oameni care pot fi de fapt foarte diferiți de noi înșine - acest lucru este privit ca un atu - nu o piedică.

Echilibrarea vieții minții cu viața spiritului și a corpului este în mod hotărâtor benedictin. Regula Sfântului Benedict necesită în mod distinct timp pentru rugăciune, muncă și studiu pentru toți membrii comunității. Acest echilibru benedictin este reflectat în temele noastre fundamentale despre credință, rațiune și slujire. La Saint Martin’s ne străduim să hrănim și să dezvoltăm întreaga persoană prin intermediul unor programe academice, spirituale, atletice și alte co-curriculare excelente și integrate.

Scopul nostru este de a studia absolvenții care au o pasiune de-a lungul vieții pentru învățare, sunt dedicați dezvoltării forțelor lor spirituale și au un angajament palpabil pentru serviciile care încearcă să stabilească o ordine liniștită și socială în lumea noastră.

Acreditare

Universitatea Saint Martin este o instituție cuprinzătoare care oferă programe de nivel universitar și universitar. Înființată în 1895, Sfântul Martin este apostolat educațional al Abatiei Sfântului Martin, o mănăstire benedictină a Bisericii Romano-Catolice, ai cărei membri se roagă, lucrează și locuiesc împreună în campusul Universității.

Universitatea Saint Martin este acreditată regional de Comisia de Nord-Vest pentru Colegii și Universități. Acreditarea unei instituții de învățământ superior de către Comisia de nord-vest pentru colegii și universități indică faptul că îndeplinește sau depășește criteriile de evaluare a calității instituționale evaluate printr-un proces de evaluare de la egal la egal. Un colegiu sau universitate acreditat este unul care are la dispoziție resursele necesare pentru a-și atinge scopurile declarate prin intermediul programelor educaționale adecvate, o face în mod substanțial și dă dovezi rezonabile că va continua să facă acest lucru în viitorul previzibil. Integritatea instituțională este abordată și prin acreditare.

Acreditarea de către Comisia de Nord-Vest a Colegiilor și Universităților nu este parțială, ci se aplică instituției în ansamblu. Ca atare, nu este o garanție a fiecărui curs sau program oferit sau a competenței absolvenților individuali. Mai degrabă, oferă o asigurare rezonabilă cu privire la calitatea oportunităților disponibile pentru studenții care frecventează instituția.

Programele noastre universitare de inginerie civilă și mecanică sunt acreditate de Comisia de acreditare inginerească a ABET; programele noastre de educație sunt acreditate de către Consiliul de învățământ al statului Washington și Consiliul pentru acreditarea acreditării educatorilor (CAEP); programele noastre de asistență socială sunt acreditate de Consiliul pentru Educația în Muncă Socială (CSWE); Școala noastră de afaceri a fost acreditată de Consiliul de Acreditare a Școlilor și Programelor de Afaceri (ACBSP); programul de asistență medicală este membru al Asociației Americane a Colegiilor de Asistență Medicală (AACN); programul RN to BSN este aprobat de Comisia de Asigurări a Calității de asistență medicală de stat din Washington; programul de bacalaureat în asistență medicală de la Saint Martin's University este acreditat de Comisie pentru educația medicală colegială.

Universitatea este membră a Asociației Americane a Colegiilor din Asociația de Învățământ Superior, Consiliul pentru Colegiile Independente, Consiliul pentru Avansarea și Sprijinirea Educației, Colegiile Independente din Washington, Asociația Națională pentru Educație Catolică, Asociația de Nord-Vest a Colegiilor și Universităților Private, Washington Prieteni ai învățământului superior, membri ai serviciilor Colegiilor de oportunitate și ai Asociației americane a colegiilor și universităților benedictine.

Programele de studiu ale Universității Saint Martin sunt aprobate de Agenția de Aprobare de Stat a Consiliului de Coordonare a Educației Superioare a Statului Washington (HECB / SAA) pentru înscrierea persoanelor eligibile pentru a primi beneficii educaționale la titlul 38 și titlul 10. Această școală este autorizată în condițiile legii federale să se înscrie non-imigrant studenți străini.

Saint Martin's University rezervat dreptul de a face modificările pe care le consideră necesare în proceduri, politici, calendare, curriculum, programe academice generale sau majore și costuri.

Inițiative

Pentru a răspunde nevoilor continue ale comunității Saint Martin, Oficiul pentru Promovare Instituțională muncește din greu pentru a aduce aceste vise la viață. Prin eforturi coordonate și colaborare, campaniile sunt concepute în jurul inițiativelor stabilite de Consiliul nostru de administrație pentru a oferi comunității Saint Martin resursele necesare pentru a continua să răspundă așteptărilor studenților noștri.

Inițiativa științifică

Pentru a răspunde nevoilor crescânde ale studenților care doresc studii STEM, Universitatea Saint Martin se alătură unei mișcări naționale pentru creșterea absolvenților științei și matematicii din America cu campania noastră de inițiativă științifică. Statul Washington are una dintre cele mai mari concentrații de locuri de muncă STEM din țară, dar suntem unul dintre cele mai scăzute state care produc acești absolvenți. Noua clădire științifică a Sfântului Martin va fi amplasată strategic lângă Cebula Hall și Panowicz Foundry, creând un triunghi STEM în campus.

Inițiativa Inginerie

Inițiativa Inginerie a fost o campanie de succes pentru îmbunătățirea facilităților Școlii de Inginerie. Finalizate în 2012 și, respectiv, 2016, Sala Cebula și laboratorul industrial Panowicz Laboratorul de inginerie Saint Martin și oferă medii de lucru unice de colaborare pentru studenți pentru a-și maximiza experiența educațională.

Inițiativa a 125-a aniversare

Pentru a sărbători 125 de ani de la Universitatea Saint Martin, suntem mândri să anunțăm o inițiativă cuprinzătoare de strângere de fonduri care să ajute la finanțarea și susținerea următorilor 125 de ani la Saint Martin's. Începând de la sfârșitul anului 2019, Universitatea Saint Martin va sărbători cu numeroase evenimente care vor angaja studenți, susținători, studenți actuali, personal și facultate pentru a facilita sprijinul pentru campania cuprinzătoare.

Conducere

Noi, facultatea, personalul, administratorii și administrația de la Saint Martin's University angajat să oferim studenților noștri cea mai bună educație, una de natură holistică și colaborativă și integrativă în abordare.

Saint Martin's University este o comunitate incluzivă de studenți și gânditori, înrădăcinată în tradiție și inspirată spre progres. Informată de tradiția intelectuală catolică, Saint Martin's University încearcă să unească rigoarea și excelența academică cu gândirea morală și responsabilitatea socială: învățământ superior care încearcă să servească și să promoveze binele comun. Ghidat de valorile noastre benedictine, Sfântul Martin îmbrățișează idealul de echilibru: educația implică dezvoltarea întregii persoane - mintea și corpul, inima și sufletul.

Ca catolic și benedictin, Sfântul Martin are o oportunitate și o obligație de a educa următoarea generație de lideri pentru a fi cetățeni atenți ai lumii, care pot manifesta înțelepciune și compasiune în gând și prin acțiune.

Aici elevii de la Saint Martin învață să facă o diferență pozitivă în viața lor și în viața altora. În studiile și activitățile lor în afara clasei, ei sunt împuterniciți să continue o viață de învățare și realizare.

Noi, facultatea, personalul, administratorii și administrația din angajamentul Saint Martin de a oferi studenților noștri nimic din cea mai bună educație.

Misiune

Saint Martin's University este o instituție catolică benedictină de învățământ superior care le dă posibilitatea studenților să continue o viață de învățare și realizare în toate domeniile efortului uman. Elevii Sfântului Martin învață să facă o diferență pozitivă în viața lor și în viața altora prin interacțiunea dintre credință, rațiune și slujire. Universitatea onorează atât sacralitatea individului, cât și semnificația comunității în călătoria continuă a devenirii.

Context

Înființată în 1895, Saint Martin's University este misiunea educațională a abației Saint Martin, o mănăstire benedictină catolică, ai cărei membri se roagă, lucrează și trăiesc împreună în campusul universității. Frumusețea fizică a campusului Saint Martin de 300 de acri reflectă natura bogată intelectuală și spirituală a prezenței sale în nord-vestul Pacificului.

Trăsăturile esențiale ale vieții universitare sunt animate de identitatea sa benedictină și participarea sa la tradițiile vechi de secole ale gândirii intelectuale catolice și căutarea adevărului.

Astfel, Universitatea onorează studenții și îi îndrumă spre atingerea excelenței academice. Predarea superioară este norma așteptată. Înrădăcinată în îndelungata tradiție a artelor liberale, programa universitară cultivă creativitatea și capacitatea de a comunica și de a urmări ideile; gândire critică și anchetă independentă; competență academică; formarea unor judecăți etice solide; și slujirea umanității.

Reflectând virtutea benedictină a ospitalității, Universitatea salută și, într-adevăr, caută studenți nu numai din nord-vestul Pacificului, ci și din alte părți ale națiunii și ale lumii la campusurile sale principale și extinse. Sfântul Martin comoră persoane de toate vârstele, religiile și naționalitățile, deoarece încurajează cunoașterea diferitelor puncte de vedere și aprecierea tuturor culturilor.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Saint Martin's University 5000 Abbey Way SE Lacey, WA 98503-3200, 98503-3200, Lacey

Întrebări