Keystone logo
School of Business and Management ITB

School of Business and Management ITB

School of Business and Management ITB

Introducere

O School of Business și Management ITB (SBM ITB) este singura scoala / facultate din ILL construit pe umaniste și de management. Ministerul cere instituțiilor de învățământ superior să efectueze Tri Dharma Perguruan Tinggi.

SBM ITB este în curs de dezvoltare în sine pentru a excela în educație, să dezvolte și să difuzeze cunoștințe în domeniile de afaceri si management. Activitățile de cercetare se concentrează asupra cazurilor de afaceri și practicile de management ale celor mai importante companii de succes din Indonezia, astfel încât dezvoltarea managementului va fi relevante pentru contextul indonezian.

Distanta dintre mediul de afaceri și metodologia de cercetare de încredere îmbunătățește capacitatea SBM ITB de a crea excelenta in cercetare. Ca parte a strategiei de internalizare, SBM ITB își propune să obțină acreditare internațională. Mai mult, SBM ITB subliniază globalizarea, în scopul de a pregăti studenții săi pentru a concura cu elevii din alte scoli de afaceri de lider în Asia și Pacific.

Misiune și Viziune Misiunea SBM ITB este:

"Pentru a educa elevii să fie lideri inovatoare, cu o stare de spirit antreprenorial și să dezvolte și să difuzeze cunoștințe de afaceri și de management pentru binele de afaceri, guvern, și în societate".

Viziunea SBM ITB este:

"Fiind o instituție de clasă mondială, care inspira si de a dezvolta noi lideri cu spirit antreprenorial".

istorie Departamentul de inginerie industrială a ITB a recunoscut importanța educației de management al afacerilor și în Indonezia, încă din anii 1970. Această idee a stat în departamentul în timpul anilor 1980, dar a fost în cele din urmă a realizat în anul 1990, când profesorul Mathias A'roef, o figură proeminentă în Indonezia în domeniul Inginerie Industrială, a introdus programul de MBA de la ITB, cu o concentrare în managementul operațional. Acest lucru, la rândul său, a culminat cu fondarea SBM ITB.

În anul 2002, Consiliul guvernatorilor a aprobat formarea unui program de licență în afaceri și management. O echipă a fost însărcinată să elaboreze o declarație de viziune și misiunea și de a proiecta metode de învățare cele mai potrivite pentru program. Echipa a dezvoltat un curriculum care a fost considerat un progres în domeniul educației de afaceri și management în Indonezia. Acesta a propus utilizarea artei performance-ului pentru a dezvolta încrederea în sine a elevilor precum și abilități în leadership, comunicare și soluționare a conflictelor. În conformitate cu o paradigmă socială construcționist, curriculum-ul a subliniat importanța învățării bazate pe echipe, spre deosebire de one-way prelegeri. Unele dintre cursurile inovatoare concepute de echipa au fost Integrativa de afaceri Experiența (care a fost adaptat de la un curs oferit de la Universitatea din Missouri Central), practici de management, și Serviciul comunitar. Echipa a propus, de asemenea, utilizarea limbii engleze ca mediu de instruire.

În decembrie 2003, Școala de Afaceri și Management a fost stabilit în mod oficial. "Școala" nomenclatură a fost ales în loc de "Facultatea" pentru a semnifica autonomia. În acest proces, programul de MBA, care a fost inițial condus de Facultatea de Inginerie Industrială, a devenit parte la Școala de Afaceri și Management, permițându-i să aibă două programe; programul de licență și programul de MBA.

In august 2004, SBM ITB admiși 115 elevi la programul de licență. SBM ITB a cunoscut o creștere continuă, precum și cu sprijinul facultății și a personalului profesionist, își propune să aducă o contribuție pozitivă la dezvoltarea educațională în Indonezia. SBM ITB are în prezent un corp student de 2,221.

Autonomie SBM ITB are autoritate deplină de a lua o decizie a stat la nivel strategic și operațional. La nivel strategic, SBM ITB este autorizat să inițieze relații internaționale și de a oferi noi programe de studiu. Cu toate acestea, programele trebuie să respecte reglementările impuse de Ministerul Educației din Indonezia.

La nivel operațional, SBM ITB a fost acordat anumite grade de autonomie de ITB. In finante, SBM ITB are autoritatea de a gestiona 70% din taxele de școlarizare; restul de 30% este reținut de ITB. Disponibilitatea resurselor financiare a permis SBM ITB să dezvolte sistemul de remunerare pentru a atrage și de a reține membri ai facultăților excepționale și de a recruta personalul profesional necesar pentru a menține un nivel ridicat al serviciilor.

SBM ITB este autorizat să dezvolte propriul curriculum, să propună și, ulterior, a rula un nou program academic, pentru a gestiona toate programele academice (in cadrul SBM ITB), și să se dezvolte precum și pentru punerea în aplicare a agendei de cercetare SBM ITB. Atât la nivel operațional și academice, SBM ITB este aliniat cu politicile Ministerului Cercetării, Tehnologiei și Învățământului Superior din Indonezia. De exemplu, în promovarea dezvoltării facultății, SBM ITB a proiectat sistemul de remunerare bazat pe trei activități academice: predare, cercetare și servicii comunitare (ca bază a învățământului superior în Indonezia) .Acest situație conduce la membri ai facultăților de echilibrare pe cei trei activități pentru a spori competența lor și pentru a contribui la misiunea SBM ITB lui.

recunoaştere După cum sa arătat mai sus, în 2015 ITB a fost clasat numărul unu pe lista celor mai bune universitati eliberate de Ministerul Cercetării, Tehnologiei și Învățământului Superior. În anul 2009, doar șase ani de la înființarea sa, în decembrie 2003, SBM ITB a primit recunoaștere din partea SWA Magazine (http://www.swa.co.id, o revista de afaceri extrem de apreciat în Indonezia), ca cel mai bun program de MBA în Indonezia. Revista a recunoscut, de asemenea BIE (Integrativa Business Experiența) furnizat de SBM ITB ca fiind unul dintre programele cele mai inovatoare oferite de școlile de business.

Reputația publică foarte mare de SBM ITB este evidențiată de rata de admitere lowstudent admitere rate.The pentru programele de licență în 2014-2015 a fost de doar 4%. Au existat 3,207 solicitanți pentru cele 136 de locuri disponibile în cadrul programelor de licență. La un raport de 24: 1, SBM ITB a devenit una dintre cele mai cautate scoli de afaceri din Indonezia.

Locații

  • Bandung

    Lebak Siliwangi, Coblong, Bandung, Jawa Barat, Indonesia, , Bandung

  • Jakarta

    Jakarta, Indonezia

    Întrebări