Keystone logo
Stellenbosch University LLM
Stellenbosch University

LLM

Stellenbosch, Africa de Sud

Request duration

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Introducere

Acest program oferă educație juridică la cel mai înalt nivel într-o serie de domenii de studiu specifice de importanță academică și practică. Scopul acestui program este de a permite absolvenților de drept să se specializeze, să obțină o înțelegere mai profundă a unor domenii de drept selectate și să devină practicieni specializați și lideri în domeniile lor alese.

Diploma se acordă în urma absolvirii cu succes a patru module de predare și a unui proiect de cercetare de 15.000-20.000 de cuvinte pe un subiect aprobat.

Studenții pot urma fie programul general, fie un program specializat (soluționarea alternativă a litigiilor, dreptul comerțului internațional, dreptul proprietății intelectuale sau dreptul muncii).

Programul necesită participarea la cursuri în Stellenbosch pe tot parcursul anului, cursurile fiind prezentate în general o dată pe săptămână pentru fiecare modul, seara, între orele 18:00 și 20:00.

Toate modulele sunt predate în limba engleză, iar studenții care se înscriu la acest program trebuie să cunoască bine limba engleză.

I. Programele LLM la Stellenbosch

1.1 Universitatea Stellenbosch oferă șase programe de LLM prin cursuri, și anume:

LLM general prin cursuri;

  • LLM în dreptul comerțului internațional;
  • LLM în dreptul proprietății intelectuale;
  • LLM în dreptul muncii;
  • LLM în soluționarea alternativă a litigiilor;
  • LLM în reglementarea și politica achizițiilor publice;

1.2 Programul de studii pentru general LLM prin cursuri nu este organizat în mod oficial pe o bază departamentală, și nu există un set uniform de module prescrise. În schimb, studenții sunt invitați să alcătuiască un curriculum din modulele oferite de facultate. Selecțiile trebuie să îndeplinească cerințele formale ale diplomei și sunt supuse aprobării Consiliului facultății. Orarul restricționează, de asemenea, opțiunile disponibile pentru student. Acest lucru este inevitabil. Orarul, în timp ce lasă loc pentru alegeri interdisciplinare, permite specializarea studenților prin selectarea modulelor în cadrul domeniilor largi de drept privat, drept comercial sau drept public. În plus față de module, trebuie să se realizeze o lucrare de cercetare. Pentru mai multe informații privind lucrarea de cercetare, a se vedea punctul 18 de mai jos.

1.3 LLM în dreptul comerțului internațional cuprinde următoarele module: Dreptul vânzărilor internaționale; Arbitrajul comercial internațional; Dreptul dezvoltării durabile; Plata și garanțiile în contractele internaționale; Transportul de mărfuri pe mare; Aspecte juridice ale comerțului mondial și regional; și Drept fiscal internațional (toate modulele din cadrul Departamentului de drept comercial). Studenții trebuie să completeze 4 din cele 6 module (2 module pe semestru). În plus față de module, trebuie să se realizeze o lucrare de cercetare. Pentru mai multe informații despre lucrarea de cercetare, a se vedea punctul 18 de mai jos

1.4 LLM in Intellectual Property Law cuprinde trei module obligatorii și unul opțional (toate modulele din cadrul Departamentului de Drept Mercantil). Modulele obligatorii sunt Dreptul de autor, Dreptul brevetelor și Dreptul desenelor și modelelor înregistrate, precum și Dreptul mărcilor. Studenții urmează fie Dreptul proprietății intelectuale în mediul digital, fie Dreptul concurenței ca opțional. În plus față de module, trebuie să se realizeze o lucrare de cercetare. Pentru mai multe informații despre lucrarea de cercetare, a se vedea punctul 18 de mai jos.

1.5 LLM în dreptul muncii cuprinde patru module obligatorii, Drepturile de angajare, Probleme selectate în dreptul internațional al muncii și al securității sociale, Egalitatea la locul de muncă și Probleme selectate de drept colectiv al muncii (toate modulele din cadrul Departamentului de Drept Mercantil). În plus față de module, trebuie să se realizeze o lucrare de cercetare. Pentru mai multe informații privind lucrarea de cercetare, a se vedea punctul 18 de mai jos.

1.6 LLM în domeniul soluționării alternative a litigiilor cuprinde trei module obligatorii și unul opțional. Modulele obligatorii sunt: Arbitraj comercial internațional, Mediere și Tehnici selecționate de soluționare a litigiilor. Studenții pot alege Dreptul internațional al vânzărilor sau Drepturile de muncă, ca modul opțional. În plus față de module, trebuie să se realizeze o lucrare de cercetare. Pentru mai multe informații despre lucrarea de cercetare, a se vedea punctul 18 de mai jos.

1.7 LLM în Reglementarea și politica în domeniul achizițiilor publice este o diplomă profesională LLM și cuprinde două module obligatorii și două opționale. LLM-ul profesional este organizat în mod diferit față de programele LLM de mai sus.

1.7 Cu excepția LLM în Dreptul comerțului internațional, Dreptul proprietății intelectuale, Dreptul muncii, Soluționarea alternativă a litigiilor, și Reglementarea și politica în domeniul achizițiilor publice, în conformitate cu reglementările universitare, certificatul de diplomă nu va reflecta niciun domeniu de specializare ales.

1.8 LLM prin cursuri nu este un curs prin corespondență. Prezența la cursuri la Stellenbosch este obligatorie.

Admitere

Curriculum

Despre Școală

Întrebări