Keystone logo
Swansea University LLM în Legea petrolului, gazelor și energiei regenerabile
Swansea University

LLM în Legea petrolului, gazelor și energiei regenerabile

0 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* Studenți din Marea Britanie / UE: 7.900 GBP cu normă întreagă; 3.950 GBP / an pentru 2 ani cu jumătate de normă; 2.650 GBP / an pentru 3 ani cu jumătate de normă. Studenți internaționali: 16.450 GBP cu normă întreagă; 8.250 GBP / an pentru 2 ani cu jumăta

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Furnizarea de energie este vitală pentru prosperitatea economică globală. LLM-ul nostru în materie de petrol, gaze și energie regenerabilă vă va oferi o înțelegere în profunzime a aspectelor sale juridice și comerciale complexe, pentru a deschide o serie de oportunități de carieră interesante.

Învățând de la experți cu experiență academică și practică la nivel înalt, veți obține o înțelegere în profunzime a legii cu privire la industria de petrol și gaze și noi surse de energie, în special regenerabile.

De ce legea petrolului, a gazelor și a energiei regenerabile la Swansea?

Ca student postuniversitar la Școala de Drept Hillary Rodham Clinton, veți face parte dintr-o școală de drept recunoscută la nivel mondial, cu un mediu academic înfloritor, dedicat excelenței în predare și cercetare și oferind o experiență de student excepțională.

Veți fi scutit de cerințele de nivel 2 ale calității de membru CIArb, astfel încât să puteți solicita nivelul de membru al Institutului (MCIArb), la finalizarea cu succes a modulului de Arbitraj comercial internațional.

Swansea University este pe locul 26 în Marea Britanie pentru calitatea cercetării și pe locul 22 pentru impactul cercetării (REF 2014).

Experiența dvs. în domeniul dreptului de petrol, gaze și energie regenerabilă

Pe această diplomă LLM, veți dobândi cunoștințe și experiență pentru a vă transforma într-un avocat sau practicant al serviciului juridic din secolul XXI, cu o înțelegere specializată și aprofundată a legii petrolului, gazelor și energiei regenerabile.

Diplomele noastre universitare de drept vă oferă oportunitatea de a învăța de la academicieni care sunt experți în industrie, cu o bogată experiență academică și practică.

De asemenea, veți învăța prin:

 • Prelegerile invitați pentru a vă oferi cunoștințe cu privire la practica în domeniu
 • Competiții de mutare
 • Școli de vară în străinătate

Oportunități de angajare în Legea Petrolului, Gazului și Energiei Regenerabile

Absolvenții Licenței în Dreptul Petrolului, Gazului și Energiei Regenerabile sunt bine poziționați pentru stimularea și recompensarea oportunităților de carieră.

Îmbunătățirea gradului de angajare este o prioritate esențială pentru noi și organizăm o serie de evenimente care să vă ajute, inclusiv târgul anual de cariere LLM, care vă oferă oportunitatea de a vă întâlni cu firme de avocatură locale și internaționale, precum și de a crea evenimente de rețea și vizite la practici de conducere. în Orașul Londrei.

Cerințe de intrare

 • Cerința de intrare pentru acest LLM în Legea Petrolului, Gazului și Energiei Regenerabile este un grad de onoare 2: 2, în mod ideal, într-o disciplină cognată. Candidații cu experiență relevantă sunt, de asemenea, încurajați să solicite. Salutăm cererile de la studenți din întreaga lume și necesită dovezi ale studiului anterior care este echivalent cu cerințele de intrare.
 • Dacă limba engleză nu este prima ta limbă, veți avea nevoie de un permis acceptabil pentru o calificare aprobată în limba engleză, cum ar fi testul IELTS (cu un scor general de cel puțin 6,5 și minim 6,0 pentru fiecare componentă).
 • Sunt disponibile cursuri gratuite de limbă engleză, care sunt concepute să vă ajute în îmbunătățirea gândirii juridice critice și a scrisului.

Cariere și angajabilitate

Cariere și Angajament Academia de Angajare Swansea (SEA) vă va sprijini în fiecare etapă a călătoriei dvs. de carieră, ajutându-vă să construiți un viitor luminos.

Serviciile noastre de asistență în carieră includ:

 • Ateliere de angajare, discuții ale angajatorilor, evenimente personalizate și târguri de carieră.
 • Sfaturi și îndrumări individuale din partea consilierilor calificați profesional.
 • Ajutor cu găsirea de locuri de muncă, stagii, stagii de muncă și oportunități de voluntariat.
 • Acces la resurse informaționale pe o gamă largă de subiecte legate de managementul carierei.
 • Finanțare pentru a sprijini oportunitățile de stagiu de student și evenimentele Clubului Student / Societate.

De asemenea, oferim ajutor și sfaturi pentru absolvenții Swansea University până la doi ani după absolvire.

Angajabilitate la Școala de Drept

Școala de Drept adoptă o abordare proactivă pentru îmbunătățirea gradului de angajare a absolvenților, cu un angajator dedicat și ofițer de plasament. Școala oferă o gamă largă de locuri de muncă locale, naționale și internaționale, cursuri profesionale, sfaturi și sprijin pentru a vă ajuta să dezvoltați abilitățile necesare pentru a vă atinge ambițiile.

Îmbunătățirea capacității de angajare a studenților noștri este o prioritate esențială. Pentru a face acest lucru, organizăm o serie de inițiative pentru studenții LLM, inclusiv târgul anual al carierei LLM, care le oferă studenților posibilitatea de a întâlni reprezentanți ai firmelor de avocate locale și internaționale, evenimente în rețea și vizite la practici de conducere din City of London. .

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

1225-DJI_0003

Swansea University fost desemnată Universitatea Anului la Whatuni Student Choice Awards 2019 pentru a doua oară în cinci ani. Pe lângă faptul că a fost încoronată Universitatea Anului, Swansea University ocupat primul loc în categoria Internațională și s-a clasat pe primele trei în categoriile Postuniversitar și Curs și Lector. Premiile Whatuni Student Choice Awards sunt votate în totalitate de către studenți, cu peste 41.000 de recenzii și comentarii trimise de la peste 160 de instituții din Marea Britanie.

În prestigiosul Ghid al Universității Guardian 2021, suntem pe locul 24 în Marea Britanie și am câștigat titlul de Universitatea Galeză a Anului pentru a doua oară în trei ani, consolidându-ne poziția de lider al instituției de învățământ superior din Țara Galilor.

Ne așezăm studenții în centrul tuturor. Drept urmare, am obținut un rating de aur, cel mai înalt rating posibil, în cadrul cadrului național de excelență în predare și rezultate studențești (TEF) și suntem pe locul 6 în Marea Britanie pentru satisfacția studenților în cadrul sondajului studențesc național pentru 2020.

Uimitoarele noastre campusuri de pe malul mării ne fac o locație de dorit pentru studenți și personalul din întreaga lume, iar comunitatea noastră multiculturală oferă o perspectivă globală, permițând celor care ne alătură să dezvolte abilități și cunoștințe care să le bazeze pe cariere de succes și îmbogățitoare.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare