Keystone logo
The College of Law

The College of Law

The College of Law

Introducere

Despre

69889_lady-justice-2388500_640.jpg

MISIUNE

The College of Law este o școală de practică profesională pentru avocați. Suntem, de asemenea, cel mai mare furnizor de educație juridică în Australia-Asia.

Misiunea noastra este de a imbunatati carierele profesionistilor din domeniul juridic din Australia prin furnizarea de educatie si formare juridica inovatoare, bazata pe practica.

DIFERENȚA NOASTRĂ

The College of Law a fost în fruntea educației juridice practice din 1974. Mai mult de 60.000 dintre absolvenții noștri lucrează în toate domeniile industriei - și suntem unul dintre cele mai de încredere nume în domeniul formării juridice din Australia și Noua Zeelandă.

Dar ceea ce ne distinge este concentrarea noastră asupra aspectului practic al legii și asupra relevanței reale a programelor noastre educaționale.

Cu peste 400 de angajați din Australia și Noua Zeelandă - dintre care majoritatea practică avocați - lucrăm din profesie, pentru profesie.

În Australia, Colegiul este una dintre puținele non-universități care au obținut statutul de autoritate de auto-acreditare din cadrul Agenției de Calitate și Standardizare a Învățământului Terțiar.

69891_sydney-opera-house-354375_640.jpg

RECUNOSCUTE DE AGENȚIA DE STUDII ȘI EDUCAȚIE TERȚIARĂ A AUSTRALIEI

The College of Law este o autoritate de auto-acreditare recunoscută de Agenția de Educație Terțiară și de standarde de calitate a Australiei. Aceasta înseamnă că Colegiul a atins, în domeniile sale de specialitate, standardele academice, guvernanța și calitatea echivalentă cu cea a unei universități australiene.

În Noua Zeelandă, Colegiul este acreditat de către Autoritatea de Calificări din Noua Zeelandă, care a evaluat Colegiul cu mare încrezare în performanța sa educațională. Acesta este cel mai înalt nivel posibil.

69890_city-1283140_640.jpg

The College of Law ASIA-PACIFIC

The College of Law Asia-Pacific și directorul său, Peter Tritt, se află în Kuala Lumpur, Malaezia. The College of Law Asia-Pacific a fost înființat în 2016 pentru a extinde operațiunile Colegiului în Asia, cu accent special pe noua Comunitate Economică ASEAN. The College of Law Asia-Pacific a adăugat trei fluxuri jurisdicționale noi la programul LLM al Colegiului în legislația aplicată.

 • ASEAN 6 Practica juridică transfrontalieră: https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialisation-programmes/llm-asean

 • Practica juridică comună (Noua Zeelandă): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialisation-programmes/llm-common-law-practice

 • Practica juridică din Malaysia: https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialisation-programmes/llm-malaysia

De asemenea, oferim programe de dezvoltare profesională pentru a vă echipa cu abilitățile practice de care aveți nevoie pentru a construi și dezvolta o carieră de succes în practică juridică. Oferim următoarele programe:

 • Angajați internaționali și competențe profesionale internaționale (ILEPS): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-foundation-programs

 • Dezvoltarea profesională continuă (CPD): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-consolidation-programs

Locații

 • Sydney

  The College of Law New South Wales, St Leonards Corporate Head Office 2 Chandos Street St Leonards NSW 2065 Australia, , Sydney

 • Auckland

  Level 8, College of Law Centre 3 City Road, Auckland 1010 New Zealand, , Auckland

  • Kuala Lumpur

   The College of Law Asia, Head Office Level 23, Nu Tower 2 Jalan Tun Sambanthan 50470 Kuala Lumpur, , Kuala Lumpur

   • Singapore Online

    Singapore Online, Singapore

    Întrebări