Keystone logo
The University of Edinburgh

The University of Edinburgh

The University of Edinburgh

Introducere

The University of Edinburgh a fost o constantă în lumea noastră complexă, în schimbare rapidă, de peste 400 de ani.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " title=" Student la <span translate= "no">Universitatea din Edinburgh " src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743, c_limit/element/18/188668_onlineheaderms3.png" alt="188668_onlineheaderms3.png" data-json=" {"author":"University of Edinburgh","author_url":"","source":""} " />După cum arată efectele de durată ale pandemiei de Covid-19, societatea se confruntă cu provocări semnificative. În calitate de universitate lider la nivel mondial, suntem încrezători că educația va juca un rol vital în rezolvarea acestor probleme și ne bucurăm de responsabilitatea noastră comună de a le răspunde.

Este ceva ce comunitatea noastră a făcut întotdeauna. Împreună, am extins cunoștințele umane și am îmbunătățit viața oamenilor obișnuiți.

Cercetările efectuate aici au dus la descoperirea anesteziei cu cloroform, a particulei bosonului Higgs și a fertilizării in vitro. Cadreștii noștri, studenții și absolvenții noștri au descoperit dioxidul de carbon, au condus Iluminismul scoțian punând bazele gândirii contemporane, au dezvoltat un vaccin modificat genetic împotriva hepatitei B și au identificat coronavirusul SARS.

Ne bucurăm de multă vreme de un spirit de inovație și colaborare și continuăm să facem acest lucru și astăzi. Suntem cu mândrie deschiși tuturor, aducând oameni cu perspective și perspective noi împreună într-o comunitate internațională care stabilește capitala de date a Europei, abordează schimbările climatice și deschid calea pentru noi tratamente de fertilitate. Oamenii noștri de știință caută remedii pentru cancer, reutilizand medicamente pentru a îmbunătăți tratamentele pentru coronavirusul Covid-19 și au contribuit la căutarea globală a unui vaccin.

Împreună, suntem deschiși către lumea de astăzi, astfel încât să putem influența lumea de mâine.

Cerinte pentru viza

Clasamente

Locații

  • Old College, South Bridge, Edinburgh, EH8 9YL, Edinburgh

Întrebări