Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM Banking and Dabt Finance - Part-time
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Banking and Dabt Finance - Part-time

24 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Învățământ la Distanță, În campus

* Marea Britanie - 10.500 GBP Londra, 9.500 GBP în afara Londrei. Internațional - 14.000 GBP Londra, 12.000 GBP Non Londra

Introducere

LLM-urile noastre din noua suită de programe de master în drept sunt concepute pentru absolvenții de drept și non-drept care doresc să exploreze aplicarea practică a unui anumit domeniu de specialitate al dreptului. Studiați față în față sau online.

LLM Banking și Finanțarea datoriilor

Un Master of Laws (LLM) Banking and Dabt Finance este o diplomă postuniversitară concepută pentru a vă îmbunătăți cunoștințele juridice academice, concentrându-vă în special pe domenii specifice de interes. Special conceput pentru absolvenții de drept și non-drept care doresc să obțină o calificare de master în drept, acest curs vă va oferi abilitățile necesare pentru a vă îmbunătăți cariera în domeniul bancar sau financiar.

Cerințe de curs

Studenții ar trebui să dețină o diplomă de licență din Regatul Unit în orice materie la 2:2 sau mai mult sau calificări echivalente. Studenții fără drept trebuie să finalizeze o pregătire obligatorie de două săptămâni care să acopere Principiile cheie ale sistemului juridic englez, cu excepția cazului în care pot dovedi finalizarea cu succes a unui LLB (sau echivalent) sau a minimum 3 module juridice în valoare de cel puțin 80 de credite QCF, care trebuie să includă - Sistemul juridic englez, Dreptul contractelor și Legea culpei.

Structura cursului

Termenii 1-4 (part-time)

Introducere de două săptămâni: pentru studenții care nu fac drept, aceasta include o introducere obligatorie în dreptul Angliei și Țării Galilor, care trebuie finalizată înainte de a începe primele module.

Vei completa:

 • Finanțe bancare și datorii
 • Instruire pentru metodele de cercetare (sesiuni de-a lungul termenilor 1-4)

Apoi puteți alege trei* din lista de module opționale care include module precum:

 • Conformitate și Reglementare
 • Finanțe, Contabilitate și Managementul Riscului
 • Guvernanța corporativă în practică

*Toate modulele opționale sunt în funcție de disponibilitate.

Termenii 5 și 6 (part-time)

 • Dizertație în domeniul financiar bancar și datoriilor

Detaliile Cursului

LLM Banking and Debt Finance este un program inovator, flexibil, care vă va oferi o cunoaștere aprofundată a activității bancare și a datoriilor în practică, inclusiv capacitatea de a aplica reguli juridice complexe la problemele din lumea reală. Veți avea ocazia să explorați reglementarea băncilor, cu accent pe managementul riscului, precum și pe relația dintre bănci și clienții lor în conformitate cu legea engleză.

Când studiezi LLM Banking and Dabt Finance cu noi vei:

 • Fiți predat de experți în materie, foști și actuali practicieni și cadre universitare axate pe cercetare și predare.
 • Concentrați-vă pe practica juridică, nu doar pe teorie.
 • Beneficiați de parteneriate strategice cu firme, autorități de reglementare și organisme de acreditare.
 • Aflați mai multe despre Tehnologia juridică selectând să studiați module de tehnologie juridică.
 • Îmbunătățiți-vă capacitatea de angajare dobândind abilități transferabile importante și mapandu-vă cariera cu echipa noastră de carieră.

Pe lângă o introducere generală la program, există o introducere de două săptămâni care acoperă principiile cheie ale sistemului juridic englez. Acest lucru este obligatoriu pentru studenții care nu fac drept, dar este deschis și studenților care doresc o perfecționare în fundamentele dreptului din Anglia și Țara Galilor. Acest lucru ar fi util pentru orice student care a luat o pauză considerabilă de la educația juridică.

Pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru disertație, veți studia o serie de sesiuni de formare obligatorii și opționale pentru metodele de cercetare în primii termeni.

Vă rugăm să rețineți că, din cauza reglementărilor Ministerului de Interne, studenții care necesită o viză pentru a studia cu noi nu au voie să studieze online și pot alege doar module predate față în față.

Informații despre curs

Evaluare

Modulele sunt evaluate printr-o examinare scrisă nevăzută de trei ore sau o temă de curs de 4.500 de cuvinte.

Prezența la unul dintre campusurile noastre din Marea Britanie (sau la un centru aprobat de peste mări prin aranjament prealabil) este necesară pentru toate examenele, inclusiv pentru studiul online.

Locația implicită a campusului pentru studii online este Londra.

Modulul de disertație va fi evaluat prin depunerea unei teze (15.000 de cuvinte) și oferă o oportunitate pentru o investigație susținută, aprofundată și intensivă și reflectare asupra unui domeniu de specialitate al finanțării bancare și a datoriilor.

Structura

Cursul are o structură flexibilă inovatoare, cu evaluări specifice care sunt favorabile unei învățări eficiente.

Despre Școală

Întrebări