Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM Corporate Governance Grad:CG - Full-time
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Corporate Governance Grad:CG - Full-time

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

GBP 12.500 *

Învățământ la Distanță, În campus

* 9.200 GBP intern, 12.360 GBP non-intern

Introducere

Gradul nostru de LLM Corporate Governance Grad:CG este acreditat de Institutul Chartered Governance Institute (CGI, cunoscut anterior sub numele de Institutul pentru Secretari și Administratori Chartered sau ICSA) și este mapat la noua programă Chartered Governance Qualifying Program. Studenții care finalizează cu succes acest premiu de master sunt, de asemenea, eligibili pentru calitatea de membru GradCG.

LLM Corporate Governance Grad:CG - Full-time

Un master în drept (LLM) este o diplomă postuniversitară concepută pentru a vă îmbunătăți cunoștințele juridice academice, concentrându-vă în special pe domenii specifice de interes. LLM Corporate Governance GradCG este un program inovator, flexibil, conceput pentru absolvenții de drept și non-drept care ar dori să-și progreseze în cariera dobândind cunoștințe esențiale aprofundate despre guvernanța corporativă în practică.

Vă rugăm să rețineți: acest program a fost cunoscut anterior ca LLM Corporate Governance Grad ICSA înainte de schimbarea numelui CGI, care a avut loc la 16 septembrie 2019.

Legea în context

Obțineți cunoștințe aprofundate și perspectivă esențiale în domeniul dreptului ales de dvs. și înțelegeți importanța normelor juridice așa cum sunt aplicate în lumea reală.

Predată de experți în materie

Predat de o combinație de practicieni foști și actuali, precum și de cadre universitare de cercetare și predare care se concentrează pe practica juridică, nu doar pe teorie.

Calitatea de membru GradCG

După finalizarea cu succes și experiența de lucru, veți fi eligibil pentru calitatea de membru GradCG și veți putea aplica pentru a deveni membru cu drepturi depline al CGI.

Cerințe de curs

Cerințe de intrare în Regatul Unit

 • Studenții ar trebui să dețină o diplomă de licență în Regatul Unit în orice materie la 2:2 sau mai mult sau o calificare echivalentă.
 • Pentru toți studenții este necesară o introducere obligatorie de două săptămâni, cu excepția cazului în care aceștia pot dovedi finalizarea cu succes a fiecărei:
  • Un LLB sau echivalent; sau
  • Un minim de 3 module juridice, în valoare de cel puțin 80 QCFcredite care trebuie să includă;
   • Sistemul juridic englez
   • Lege contractuala
   • Legea delictului

Cerințe de limba engleză pentru solicitanții a căror limbă maternă nu este engleza

 • Un nivel de limba engleză echivalent cu IELTS 6.5 sau mai sus, cu un minim de 6.0 în fiecare componentă.

Detaliile Cursului

Programul LLM Corporate Governance GradCG este diferit de celelalte premii de master în guvernanță corporativă. Este acreditat de Chartered Governance Institute UK & Ireland (CGI, cunoscut anterior sub numele de Institute for Chartered Secretaries and Administrators sau ICSA) și este mapat la noua programă Chartered Governance Qualifying Program. Aceasta înseamnă că există o programă definită pe care trebuie să o completați pentru a absolvi cu succes programul. După finalizarea cu succes, și pe lângă LLM, veți fi eligibil pentru calitatea de membru GradCG. Odată ce ați dobândit suficientă experiență de lucru relevantă, veți putea aplica pentru a deveni membru cu drepturi depline al CGI.

Acest curs a fost dezvoltat pentru a explora în detaliu tipurile de reguli, politici și controale puse în aplicare pentru a determina comportamentul unei corporații și rezultatul preconizat al acelor măsuri. Acesta acoperă domenii precum modelele de guvernanță corporativă, clasificarea sistemelor și impactul crizei financiare globale. Acesta va acoperi, de asemenea, rolul secretarului companiei, consiliul de administrație, relația dintre consiliu și acționarii săi, dezvăluirea și responsabilitatea.

Când studiezi LLM Corporate Governance GradCG cu noi vei:

 • Fiți predat de experți în materie , foști și actuali practicieni și cadre universitare axate pe cercetare și predare.
 • Concentrați-vă pe practica juridică, nu doar pe teorie.
 • Beneficiați de parteneriate strategice cu firme , autorități de reglementare și organisme de acreditare.
 • Îmbunătățiți-vă capacitatea de angajare dobândind abilități transferabile importante și mapandu-vă cariera cu echipa noastră de carieră.

Pe lângă o introducere generală la program, există o introducere de două săptămâni care acoperă principiile cheie ale sistemului juridic englez. Acest lucru este obligatoriu pentru studenții care nu fac drept, dar este deschis și studenților de drept care doresc o perfecționare în fundamentele dreptului din Anglia și Țara Galilor. Acest lucru ar fi util pentru orice student care a luat o pauză considerabilă de la educația juridică.

Pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru disertație, veți studia o serie de sesiuni de formare obligatorii și opționale pentru metodele de cercetare în primii termeni.

Vă rugăm să rețineți că, din cauza reglementărilor Ministerului de Interne, studenții care necesită o viză pentru a studia cu noi nu au permisiunea de a studia online și pot alege doar module predate față în față.

Structura cursului

Termenii 1-2 (normă întreagă)

Introducere de două săptămâni: pentru studenții care nu sunt în drept, aceasta include o introducere obligatorie în dreptul Angliei și Țării Galilor, care trebuie finalizată înainte de a începe primele module.

Vei completa:

 • Dinamica și strategia consiliului
 • Dreptul Societăților și Conformitatea
 • Guvernanța corporativă în practică
 • Finanțe, Contabilitate și Managementul Riscului
 • Instruire pentru metodele de cercetare (sesiuni de-a lungul termenilor 1 și 2)

Termenul 3 (normă întreagă)

 • Dizertație în formarea metodelor de cercetare în guvernanța corporativă

Informații despre curs

Evaluare

Modulele sunt evaluate printr-o examinare scrisă nevăzută de trei ore sau o temă de curs de 4.500 de cuvinte.

Prezența la unul dintre campusurile noastre din Marea Britanie (sau la un centru aprobat de peste mări prin aranjament prealabil) este necesară pentru toate examenele, inclusiv pentru studiul online.

Locația implicită a campusului pentru studii online este Londra.

Modulul de disertație va fi evaluat prin depunerea unei teze (15.000 de cuvinte) și oferă o oportunitate pentru o investigație susținută, aprofundată și intensivă și reflectare asupra unei arii de specialitate a metodelor de cercetare în domeniul guvernanței corporative.

Structura

Acest curs are o structură flexibilă inovatoare, cu evaluări specifice care sunt favorabile unei învățări eficiente.

Cum se aplică

 • Puteți aplica pentru acest curs direct la Universitate.
 • Acest curs nu poate fi ales pentru a studia alături de Cursul nostru de practică juridică (LPC).

Vă rugăm să rețineți: cursurile noastre din Hong Kong nu sunt încă deschise pentru aplicații. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre studiul în Hong Kong, vă rugăm să vă înregistrați interesul astăzi.

Despre Școală

Întrebări