Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM Corporate Governance - Part-time
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Corporate Governance - Part-time

24 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Învățământ la Distanță, În campus

* 9.200 GBP intern, 12.360 GBP non-intern

Introducere

LLM-urile noastre din noua suită de programe de master în drept sunt concepute pentru absolvenții de drept și non-drept care doresc să exploreze aplicarea practică a unui anumit domeniu de specialitate al dreptului. Studiați față în față sau online.

LLM Corporate Governance - Part-time

Un master în drept (LLM) este o diplomă postuniversitară concepută pentru a vă îmbunătăți cunoștințele juridice academice, concentrându-vă în special pe domenii specifice de interes. Special conceput pentru absolvenții de drept și non-drept care doresc să obțină o calificare de master în drept, acest curs se concentrează în mod special pe dezvoltarea unei cunoștințe aprofundate despre guvernanța corporativă în practică. Dacă sunteți interesat să vă dezvoltați setul de abilități pentru a vă îmbunătăți înțelegerea modului în care mecanismele, relațiile și procesele corporațiilor influențează modul în care funcționează și funcționează, atunci acest curs este o modalitate excelentă de a vă spori experiența și de a vă oferi instrumentele pentru a vă atinge ambițiile de carieră. .

Legea în context

Obțineți cunoștințe aprofundate și perspectivă esențiale în domeniul dreptului ales de dvs. și înțelegeți importanța normelor juridice așa cum sunt aplicate în lumea reală.

Studiu flexibil

Structura programului este foarte flexibilă. Vă puteți crea propria diplomă Pathway care vi se potrivește și care vă îndeplinește obiectivele de carieră, oricare ar fi acestea.

Predată de experți în materie

Predat de o combinație de practicieni foști și actuali, precum și de cadre universitare de cercetare și predare care se concentrează pe practica juridică, nu doar pe teorie.

Structura cursului

Termenii 1-4 (part-time)

Introducere de două săptămâni: pentru studenții care nu sunt în drept, aceasta include o introducere obligatorie în dreptul Angliei și Țării Galilor, care trebuie finalizată înainte de a începe primele module.

Vei completa:

 • Guvernanța corporativă în practică
 • Instruire pentru metodele de cercetare (sesiuni de-a lungul termenilor 1-4)

Apoi puteți alege trei din lista de module opționale* care include module precum:

 • Dreptul Societăților și Conformitatea
 • Dreptul comerțului internațional
 • Guvernanță corporativă internațională

*Toate modulele opționale sunt în funcție de disponibilitate.

Termenii 5 și 6 (part-time)

 • Dizertație în guvernanță corporativă

Informații despre curs

Evaluare

Modulele sunt evaluate printr-o examinare scrisă nevăzută de trei ore sau o temă de curs de 4.500 de cuvinte.

Prezența la unul dintre campusurile noastre din Marea Britanie (sau la un centru aprobat de peste mări prin aranjament prealabil) este necesară pentru toate examenele, inclusiv pentru studiul online.

Locația implicită a campusului pentru studii online este Londra.

Modulul de disertație va fi evaluat prin depunerea unei teze (15.000 de cuvinte) și oferă o oportunitate pentru o investigație susținută, aprofundată și intensivă și reflectare asupra unui domeniu de specialitate al guvernanței corporative.

Structura

Acest curs are o structură flexibilă inovatoare, cu evaluări specifice care sunt favorabile unei învățări eficiente.

Detaliile Cursului

Acest curs a fost dezvoltat pentru a explora în detaliu tipurile de reguli, politici și controale puse în aplicare pentru a determina comportamentul unei corporații și rezultatul preconizat al acelor măsuri. Acesta acoperă domenii precum modelele de guvernanță corporativă, clasificarea sistemelor și impactul crizei financiare globale. Acesta va acoperi, de asemenea, rolul secretarului companiei, consiliul de administrație, relația dintre consiliu și acționarii săi, dezvăluirea și responsabilitatea. O privire practică asupra modului de identificare, stabilire și susținere a guvernanței corporative înseamnă că vă veți putea îmbogăți înțelegerea și setul de abilități în acest domeniu, cu sprijinul practicienilor cu experiență care pot demonstra exemple din viața reală pentru a contextualiza ceea ce învățați.

Când studiezi LLM Corporate Governance cu noi vei:

 • Fiți predat de experți în materie , foști și actuali practicieni și cadre universitare axate pe cercetare și predare.
 • Concentrați-vă pe practica juridică , nu doar pe teorie.
 • Beneficiați de parteneriate strategice cu firme , autorități de reglementare și organisme de acreditare.
 • Aflați despre Tehnologia juridică selectând pentru a studia module de tehnologie juridică.
 • Îmbunătățiți-vă capacitatea de angajare dobândind abilități transferabile importante și mapandu-vă cariera cu echipa noastră de carieră.

Modulul legat de premii pentru acest program (Guvernanța corporativă în practică) va acoperi, de asemenea, rolul secretarului companiei, consiliul de administrație, relația dintre consiliu și acționarii săi, dezvăluirea și responsabilitatea pentru a vă oferi o perspectivă atotcuprinzătoare asupra mecanica operațiunii corporative. Scopul acestui modul este de a pune guvernanța corporativă în context, permițându-vă să învățați cum să aplicați concepte teoretice complexe la situațiile clienților din lumea reală.

Pe lângă o introducere generală la program, există o introducere de două săptămâni care acoperă principiile cheie ale sistemului juridic englez. Acest lucru este obligatoriu pentru studenții care nu fac drept, dar este deschis și studenților de drept care doresc o perfecționare în fundamentele dreptului din Anglia și Țara Galilor. Acest lucru ar fi util pentru orice student care a luat o pauză considerabilă de la educația juridică.

Pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru disertație, veți studia o serie de sesiuni de formare obligatorii și opționale pentru metodele de cercetare în primii termeni.

Vă rugăm să rețineți că, din cauza reglementărilor Ministerului de Interne, studenții care necesită o viză pentru a studia cu noi nu au permisiunea de a studia online și pot alege doar module predate față în față.

Cerințe de curs

Studenții ar trebui să dețină o diplomă de licență din Regatul Unit în orice materie la 2:2 sau mai mult sau calificări echivalente. Studenții fără drept trebuie să finalizeze o pregătire obligatorie de două săptămâni care să acopere Principiile cheie ale sistemului juridic englez, cu excepția cazului în care pot dovedi finalizarea cu succes a unui LLB (sau echivalent) sau a unui minim de 3 module juridice în valoare de cel puțin 80 de credite QCF, care trebuie să includă - Sistemul juridic englez, Dreptul contractelor și Legea delictului.

Cum se aplică

 • Puteți aplica pentru acest curs direct la Universitate.
 • Acest curs nu poate fi ales pentru a studia alături de Cursul nostru de practică juridică (LPC).

Vă rugăm să rețineți: cursurile noastre din Hong Kong nu sunt încă deschise pentru aplicații. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre studiul în Hong Kong, vă rugăm să vă înregistrați interesul astăzi.

Despre Școală

Întrebări