Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM International Business Law - Part-time
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM International Business Law - Part-time

24 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Învățământ la Distanță, În campus

* 10.500 GBP intern, Londra; 9.500 GBP intern, non-Londra; 14.000 GBP internațional, Londra; 12.000 GBP internațional, non-Londra; 9.500 GBP online

Introducere

LLM-urile noastre din noua noastră suită de programe de master în drept sunt concepute pentru absolvenții de drept și non-drept care doresc să exploreze aplicarea practică a unui anumit domeniu de specialitate al dreptului. Studiați față în față sau online.

LLM International Business Law - Part-time

Un master în drept (LLM) este o diplomă postuniversitară concepută pentru a vă îmbunătăți cunoștințele juridice academice, concentrându-vă în special pe domenii specifice de interes. Special conceput pentru absolvenții de drept și non-drept care doresc să obțină o calificare de master în drept, acest curs se concentrează pe dezvoltarea unei cunoștințe aprofundate de Dreptul Afacerilor Internaționale. Am dezvoltat acest curs pentru a pune practicile juridice de afaceri în contextul pieței globale, oferindu-vă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra eficient în cadrul corporațiilor internaționale.

Legea în context

Obțineți cunoștințe aprofundate și perspectivă esențiale în domeniul dreptului ales de dvs. și înțelegeți importanța normelor juridice așa cum sunt aplicate în lumea reală.

Studiu flexibil

Structura programului este foarte flexibilă. Vă puteți crea propria diplomă Pathway care vi se potrivește și care vă îndeplinește obiectivele de carieră, oricare ar fi acestea.

Predată de experți în materie

Predat de o combinație de practicieni foști și actuali, precum și de cadre universitare de cercetare și predare care se concentrează pe practica juridică, nu doar pe teorie.

Structura cursului

Termenii 1-4 (part-time)

Introducere de două săptămâni: pentru studenții care nu fac drept, aceasta include o introducere obligatorie în dreptul Angliei și Țării Galilor, care trebuie finalizată înainte de a începe primele module.

Vei completa:

 • Dreptul comerțului internațional
 • Instruire pentru metodele de cercetare (sesiuni de-a lungul termenilor 1-4)

Apoi puteți alege trei din lista de module opționale* care include module precum:

 • Dreptul Societăților și Conformitatea
 • Guvernanța corporativă în practică
 • Guvernanța corporativă internațională

*Toate modulele opționale sunt în funcție de disponibilitate.

Termenii 5 și 6 (part-time)

 • Dizertație în Dreptul Afacerilor Internaționale

Informații despre curs

Evaluare

Modulele sunt evaluate printr-o examinare scrisă nevăzută de trei ore sau o sarcină de curs de 4.500 de cuvinte.

Prezența la unul dintre campusurile noastre din Marea Britanie (sau la un centru aprobat de peste mări prin aranjament prealabil) este necesară pentru toate examenele, inclusiv pentru studiul online.

Locația implicită a campusului pentru studii online este Londra.

Modulul de disertație va fi evaluat prin depunerea unei teze (15.000 de cuvinte) și oferă o oportunitate pentru o investigație susținută, aprofundată și intensivă și reflectare asupra unui domeniu de specialitate al dreptului internațional al afacerilor.

Structura

Acest curs are o structură flexibilă inovatoare, cu evaluări specifice care sunt favorabile unei învățări eficiente.

Detaliile Cursului

LLM International Business Law este un program inovator, flexibil, conceput pentru absolvenții de drept și non-drept care ar dori să obțină cunoștințe detaliate esențiale despre comerțul internațional și afaceri din perspectivă juridică. Indiferent dacă doriți să progresați în cariera dvs. actuală, dacă aveți intenții de a vă alătura unei corporații globale sau pur și simplu doriți să aflați mai multe despre dreptul internațional al afacerilor în practică, acest program vă va oferi cunoștințele care vă vor ajuta să vă îndepliniți ambițiile.

Când studiezi LLM International Business Law cu noi vei:

 • Fiți predat de experți în materie , foști și actuali practicieni și cadre universitare axate pe cercetare și predare.
 • Concentrați-vă pe practica juridică , nu doar pe teorie.
 • Beneficiați de parteneriate strategice cu firme , autorități de reglementare și organisme de acreditare.
 • Aflați mai multe despre Tehnologia juridică selectând să studiați module de tehnologie juridică.
 • Îmbunătățiți-vă capacitatea de angajare dobândind abilități transferabile importante și mapandu-vă cariera cu echipa noastră de carieră.

Modulul legat de premii pentru acest program (Dreptul Comerțului Internațional) acoperă domenii precum dreptul vânzărilor internaționale, INCOTERMS, comerțul electronic (inclusiv Legea model a UNCITRAL privind comerțul electronic), acreditivele și alegerea legii. Scopul acestui modul este de a pune comerțul internațional în context, permițându-vă să învățați cum să aplicați concepte teoretice complexe la situațiile clienților din lumea reală.

Pe lângă o introducere generală la program, există o introducere de două săptămâni care acoperă principiile cheie ale sistemului juridic englez. Acest lucru este obligatoriu pentru studenții care nu fac drept, dar și pentru studenții de drept care doresc o perfecționare în fundamentele dreptului din Anglia și Țara Galilor. Acest lucru ar fi util pentru orice student care a luat o pauză considerabilă de la educația juridică.

Pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru disertație, veți studia o serie de sesiuni de formare obligatorii și opționale pentru metodele de cercetare în primii termeni.

Vă rugăm să rețineți că, din cauza reglementărilor Ministerului de Interne, studenții care necesită o viză pentru a studia cu noi nu au voie să studieze online și pot alege doar module predate față în față.

Cerințe de curs

Studenții ar trebui să dețină o diplomă de licență din Regatul Unit în orice materie la 2:2 sau mai mult sau calificări echivalente. Studenții fără drept trebuie să finalizeze o pregătire obligatorie de două săptămâni care să acopere Principiile cheie ale sistemului juridic englez, cu excepția cazului în care pot dovedi finalizarea cu succes a unui LLB (sau echivalent) sau a minimum 3 module juridice în valoare de cel puțin 80 de credite QCF, care trebuie să includă - Sistemul juridic englez, Dreptul contractual și Legea delictuală.

Cum se aplică

 • Puteți aplica pentru acest curs direct la Universitate.
 • Acest curs nu poate fi ales pentru a studia alături de Cursul nostru de practică juridică (LPC).

Vă rugăm să rețineți: cursurile noastre din Hong Kong nu sunt încă deschise pentru aplicații. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre studiul în Hong Kong, vă rugăm să vă înregistrați interesul astăzi.

Despre Școală

Întrebări