Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM International Energy Law - Full-time
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM International Energy Law - Full-time

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Învățământ la Distanță, În campus

* 10.500 GBP intern, Londra; 9.500 GBP intern, non-Londra; 14.000 GBP internațional, Londra; 12.000 GBP internațional, non-Londra; 9.500 GBP online

Introducere

LLM-urile noastre din noua noastră suită de programe de master în drept sunt concepute pentru absolvenții de drept și non-drept care doresc să exploreze aplicarea practică a unui anumit domeniu de specialitate al dreptului. Studiați față în față sau online.

LLM International Energy Law - Full-time

Un master în drept (LLM) este o diplomă postuniversitară concepută pentru a vă îmbunătăți cunoștințele juridice academice, concentrându-vă în special pe domenii specifice de interes. Special conceput pentru absolvenții de drept și non-drept care doresc să obțină o calificare de master în drept, acest curs se concentrează în mod special pe dezvoltarea unei cunoștințe aprofundate a dreptului internațional al energiei.

Legea în context

Obțineți cunoștințe aprofundate și perspectivă esențiale în domeniul dreptului ales de dvs. și înțelegeți importanța normelor juridice așa cum sunt aplicate în lumea reală.

Studiu flexibil

Structura programului este foarte flexibilă. Vă puteți crea propria diplomă Pathway care vi se potrivește și care vă îndeplinește obiectivele de carieră, oricare ar fi acestea.

Predată de experți în materie

Predat de o combinație de practicieni foști și actuali, precum și de cadre universitare de cercetare și predare care se concentrează pe practica juridică, nu doar pe teorie.

Cerințe de curs

Cerințe de intrare în Regatul Unit

 • Studenții ar trebui să dețină o diplomă de licență în Regatul Unit în orice materie la 2:2 sau mai mult sau o calificare echivalentă.
 • Pentru toți studenții este necesară o introducere obligatorie de două săptămâni, cu excepția cazului în care aceștia pot dovedi finalizarea cu succes a fiecărei:
  • Un LLB sau echivalent; sau
  • Un minim de 3 module juridice, în valoare de cel puțin 80 QCFcredite care trebuie să includă;
   • Sistemul juridic englez
   • Lege contractuala
   • Legea delictului

Cerințe de limba engleză pentru solicitanții a căror prima limbă nu este engleza

 • Un nivel de limba engleză echivalent cu IELTS 6.5 sau mai sus, cu un minim de 6.0 în fiecare componentă.

Detaliile Cursului

Legea internațională a energiei LLM vă va oferi oportunitatea de a explora problemele legate de legislația internațională a energiei. Veți examina normele de drept internațional public cu privire la investițiile străine și comerțul cu energie; sectoare energetice specifice (în special petrol și gaze și energie regenerabilă); și modul în care activitățile energetice afectează drepturile omului și mediul.

Când studiezi LLM Dreptul Internațional al Energiei cu noi vei:

 • Fiți predat de experți în materie, foști și actuali practicieni și cadre universitare axate pe cercetare și predare.
 • Concentrați-vă pe practica juridică, nu doar pe teorie.
 • Beneficiați de parteneriate strategice cu firme, autorități de reglementare și organisme de acreditare.
 • Aflați mai multe despre Tehnologia juridică selectând să studiați module de tehnologie juridică.
 • Îmbunătățiți-vă capacitatea de angajare dobândind abilități transferabile importante și mapandu-vă cariera cu echipa noastră de carieră.

Pe lângă o introducere generală la program, există o introducere de două săptămâni care acoperă principiile cheie ale sistemului juridic englez. Acest lucru este obligatoriu pentru studenții care nu fac drept, dar este deschis și studenților care doresc o perfecționare în fundamentele dreptului din Anglia și Țara Galilor. Acest lucru ar fi util pentru orice student care a luat o pauză considerabilă de la educația juridică.

Pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru disertație, veți studia o serie de sesiuni de formare obligatorii și opționale pentru metodele de cercetare.

Vă rugăm să rețineți că, din cauza reglementărilor Ministerului de Interne, studenții care necesită o viză pentru a studia cu noi nu au voie să studieze online și pot alege doar module predate față în față.

Structura cursului

Termenii 1 și 2 (normă întreagă)

Introducere de două săptămâni: pentru studenții care nu fac drept, aceasta include o introducere obligatorie în dreptul Angliei și Țării Galilor, care trebuie finalizată înainte de a începe primele module.

Vei completa:

 • Dreptul Internațional al Energiei
 • Instruire pentru metodele de cercetare (sesiuni de-a lungul termenilor 1 și 2)

Apoi puteți alege trei din lista de module opționale* care include module precum:

 • Guvernanța corporativă în practică
 • Dreptul comerțului internațional
 • Guvernanța corporativă internațională

*Toate modulele opționale sunt în funcție de disponibilitate.

Termenul 3 (normă întreagă)

 • Dizertație în Dreptul Internațional al Energiei

Informații despre curs

Evaluare

Modulele sunt evaluate printr-o examinare scrisă nevăzută de trei ore sau o sarcină de curs de 4.500 de cuvinte.

Prezența la unul dintre campusurile noastre din Marea Britanie (sau la un centru aprobat de peste mări prin aranjament prealabil) este necesară pentru toate examenele, inclusiv pentru studiul online.

Locația implicită a campusului pentru studii online este Londra.

Modulul de disertație va fi evaluat prin depunerea unei teze (15.000 de cuvinte) și oferă o oportunitate pentru o investigație susținută, aprofundată și intensivă și reflectare asupra unui domeniu de specialitate al dreptului internațional al energiei.

Structura

Acest curs are o structură flexibilă inovatoare, cu evaluări specifice care sunt favorabile unei învățări eficiente.

Cum se aplică

 • Puteți aplica pentru acest curs direct la Universitate.
 • Acest curs nu poate fi ales pentru a studia alături de Cursul nostru de practică juridică (LPC).

Vă rugăm să rețineți: cursurile noastre din Hong Kong nu sunt încă deschise pentru aplicații. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre studiul în Hong Kong, vă rugăm să vă înregistrați interesul astăzi.

Despre Școală

Întrebări