Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM Master of Law (General) - Full-time
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Master of Law (General) - Full-time

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Învățământ la Distanță, În campus

* 10.500 GBP intern, Londra; 9.500 GBP intern, non-Londra; 14.000 GBP internațional, Londra; 12.000 GBP internațional, non-Londra; 9.500 GBP online

Introducere

LLM-urile noastre din noua noastră suită de programe de master în drept sunt concepute pentru absolvenții de drept care doresc să exploreze aplicarea practică a unui anumit domeniu de specialitate al dreptului. Studiați față în față sau online.

LLM Master of Law (General) - Full-time

Un master în drept (LLM) este o diplomă postuniversitară concepută pentru a vă îmbunătăți cunoștințele juridice academice, permițându-vă să vă concentrați pe domenii specifice de interes. Cu Masterul în Drept (General) vă puteți bucura de flexibilitate maximă în alegerea modulelor și a subiectului disertației. Cursul a fost conceput în mod intenționat pentru a fi un program inovator, adaptabil pentru absolvenții de drept și non-drept pentru a-și personaliza studiile pentru a se potrivi zonelor lor de interes preferate.

Legea în context

Un program inovator cu flexibilitate maximă în alegerea modulelor și un subiect de disertație a normelor juridice, așa cum sunt aplicate în lumea reală.

Studiu flexibil

Structura programului este foarte flexibilă. Vă puteți crea propria diplomă Pathway care vi se potrivește și care vă îndeplinește obiectivele de carieră, oricare ar fi acestea.

Predată de experți în materie

Predat de o combinație de practicieni foști și actuali, precum și de cadre universitare de cercetare și predare care se concentrează pe practica juridică, nu doar pe teorie.

Cerințe de curs

Cerințe de intrare în Regatul Unit

 • Studenții ar trebui să dețină o diplomă de licență în Regatul Unit în orice materie la 2:2 sau mai mult sau o calificare echivalentă.
 • Pentru toți studenții este necesară o introducere obligatorie de două săptămâni, cu excepția cazului în care aceștia pot dovedi finalizarea cu succes a fiecărei:
  • Un LLB sau echivalent; sau
  • Un minim de 3 module juridice, în valoare de cel puțin 80 QCFcredite care trebuie să includă;
   • Sistemul juridic englez
   • Lege contractuala
   • Legea delictului

Cerințe de limba engleză pentru solicitanții a căror prima limbă nu este engleza

 • Un nivel de limba engleză echivalent cu IELTS 6.5 sau mai sus, cu un minim de 6.0 în fiecare componentă.

Detaliile Cursului

Masterul în drept (general) este conceput pentru cei care doresc flexibilitate în alegerea modulelor și a subiectului disertației în timp ce studiază. Designul programului înseamnă că puteți alege module pe baza criteriilor cele mai importante pentru dvs. Indiferent dacă aveți un anumit obiectiv de carieră în minte sau dacă studiați pentru pură plăcere, programul de master în drept (general) vă permite controlul maxim asupra gradului dvs.

Când studiezi Masterul LLM în drept (general) cu noi vei:

 • Fiți predat de experți în materie, foști și actuali practicieni și cadre universitare axate pe cercetare și predare.
 • Concentrați-vă pe practica juridică, nu doar pe teorie.
 • Beneficiați de parteneriate strategice cu firme, autorități de reglementare și organisme de acreditare.
 • Aflați mai multe despre Tehnologia juridică selectând să studiați module de tehnologie juridică.
 • Îmbunătățiți-vă capacitatea de angajare dobândind abilități transferabile importante și mapandu-vă cariera cu echipa noastră de carieră.

Veți avea șansa de a selecta patru module opționale care vă interesează, precum și de a finaliza o dizertație care vă permite să explorați o zonă legată de una dintre domeniile modulelor dvs. opționale prin cercetări independente. Veți învăța abilități juridice practice în analiză și evaluare critică, alături de o serie de abilități transferabile, cum ar fi abilități de cercetare și prezentare.

Cursul nostru structurat flexibil este susținut de avocați calificați și de cadre universitare axate pe cercetare și predare, aducând expertiza și experiența lor în sala de clasă pentru a vă oferi o perspectivă din lumea reală care vă poate ajuta să vă pregătiți pentru aplicarea practică a legii.

Pe lângă o introducere generală la program, există o introducere de două săptămâni care acoperă principiile cheie ale sistemului juridic englez. Acest lucru este obligatoriu pentru studenții care nu fac drept, dar și pentru studenții de drept care doresc o perfecționare în fundamentele dreptului din Anglia și Țara Galilor. Acest lucru ar fi util pentru orice student care a luat o pauză considerabilă de la educația juridică.

Vă rugăm să rețineți că, din cauza reglementărilor Ministerului de Interne, studenții care necesită o viză pentru a studia cu noi nu au voie să studieze online și pot alege doar module predate față în față.

Structura cursului

Termenii 1-2 (normă întreagă)

Introducere de două săptămâni: pentru studenții care nu fac drept, aceasta include o introducere obligatorie în dreptul Angliei și Țării Galilor, care trebuie finalizată înainte de a începe primele module.

Vei completa:

 • Instruirea metodelor de cercetare

Apoi puteți alege patru (două pe trimestru) din lista de module opționale* care include module precum:

 • Dreptul Societăților în practică
 • Dreptul comerțului internațional
 • Dreptul internațional al drepturilor omului
 • Dreptul penal internațional
 • Drept medical și etică
 • Abilități de advocacy și barouri**
 • Litigii civile și penale**
 • Mediere și soluționare alternativă a litigiilor**

*Toate modulele opționale sunt în funcție de disponibilitate

**Dacă obțineți 55% sau mai mult în aceste trei module și finalizați cu succes programul de master, veți fi scutit de evenimentul de selecție BPC al Universității.

Termenul 3 (normă întreagă)

 • Dizertație într-una dintre domeniile dvs. de discipline opționale.

Informații despre curs

Evaluare

Modulele sunt evaluate printr-o examinare scrisă nevăzută de trei ore sau o sarcină de curs de 4.500 de cuvinte.

Prezența la unul dintre campusurile noastre din Marea Britanie (sau la un centru aprobat de peste mări prin aranjament prealabil) este necesară pentru toate examenele, inclusiv pentru studiul online.

Locația implicită a campusului pentru studii online este Londra.

Modulul de disertație va fi evaluat prin depunerea unei teze (15.000 de cuvinte) și oferă o oportunitate pentru o investigație susținută, aprofundată și intensivă și reflectare asupra domeniului de specialitate ales.

Structura

Deoarece vă puteți personaliza LLM pentru a vă concentra pe interesele și nevoile dvs., acesta are propria sa structură, cu diferite evaluări potrivite.

Cum se aplică

 • Puteți aplica pentru acest curs direct la Universitate.
 • Acest curs nu poate fi ales pentru a studia alături de Cursul nostru de practică juridică (LPC).

Vă rugăm să rețineți: cursurile noastre din Hong Kong nu sunt încă deschise pentru aplicații. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre studiul în Hong Kong, vă rugăm să vă înregistrați interesul astăzi.

Despre Școală

Întrebări