Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM Media Law, Privacy and Defamation - Part-time
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Media Law, Privacy and Defamation - Part-time

London, Regatul Unit

24 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Învățământ la Distanță, În campus

* 12.500 GBP intern, Londra; 11.350 GBP intern, non-Londra; 17.500 GBP internațional, Londra; 15.100 GBP internațional, non-Londra; 11.350 GBP online

Introducere

LLM-urile noastre din noua noastră suită de programe de master în drept sunt concepute pentru absolvenții de drept și non-drept care doresc să exploreze aplicarea practică a unui anumit domeniu de specialitate al dreptului. Studiați față în față sau online.

LLM Media Law, confidențialitate și defăimare

Un Master of Laws (LLM) în dreptul mass-media, confidențialitatea și defăimarea* este o diplomă postuniversitară concepută pentru absolvenții de drept și non-drept pentru a-și îmbunătăți cunoștințele juridice academice. Acest curs de master recunoscut la nivel internațional vă va oferi abilitățile necesare pentru a progresa în industria dreptului media și vă poate deschide Pathways către o carieră ca avocat, avocat, consilier juridic, director juridic și multe altele.

Detaliile Cursului

LLM Media Law, Privacy, and Defamation este un program inovator, flexibil, care vă va oferi o cunoaștere aprofundată a legislației mass-media, a confidențialității și a defăimării în practică. Veți explora aspecte precum reglementarea juridică și administrativă a publicațiilor media de masă, rolul mass-media și al comunicării în societate, precum și problemele de conținut pe rețelele sociale. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a lua în considerare libertatea de exprimare, libertatea presei, dreptul la reputație și aplicarea regulilor de protecție a datelor și confidențialitate la publicitatea online.

Când studiezi Legea media LLM, confidențialitatea și defăimarea cu noi vei:

 • Fiți predat de experți în materie, foști și actuali practicieni și cadre universitare axate pe cercetare și predare.
 • Aflați despre contextul în care funcționează legea media, confidențialitatea și defăimarea și interacționează cu alte domenii, cum ar fi drepturile omului și contractele.
 • Demonstrați cele mai bune practici și răspunsuri la scenariile cu întrebări problematice prin raționament și argumente solide
 • Beneficiați de parteneriate strategice cu firme, autorități de reglementare și organisme de acreditare, care ne informează dezvoltarea programului.
 • Îmbunătățiți-vă capacitatea de angajare dobândind abilități transferabile importante și mapandu-vă cariera cu echipa noastră de carieră.
 • Consolidați-vă rețeaua - conectați-vă cu alți studenți, profesori și profesioniști din industrie la scară internațională și căutați oportunități pentru viitoare locuri de muncă și oportunități de angajare.
 • Creșteți-vă potențialul de câștig - Statisticile de pe piața muncii pentru absolvenți din 2020 au descoperit că absolvenții câștigă în medie cu 7.000 de lire sterline mai mult decât omologii lor absolvenți.
 • Treceți înaintea concurenței - obțineți cunoștințe aprofundate despre subiectul dvs. de interes și deveniți un expert în domeniu, ceea ce vă va oferi un avantaj competitiv pe piața muncii.
 • 94% dintre studenții postuniversitari angajați aveau ocupații cu înaltă calificare la 15 luni după absolvire (date privind rezultatele absolvenților 2019/20).
 • Pregătiți-vă pentru viitorul tehnologiei juridice – studiați module în tehnologie juridică și obțineți o perspectivă asupra acestui domeniu emergent al dreptului.

Vă rugăm să rețineți că, din cauza reglementărilor Ministerului de Interne, studenții care necesită o viză pentru a studia cu noi nu au voie să studieze online și pot alege doar module predate față în față.

Cerințe de curs

Studenții ar trebui să dețină o diplomă de licență din Regatul Unit în orice materie la 2:2 sau mai mult sau calificări echivalente. Studenții fără drept trebuie să finalizeze o pregătire obligatorie de două săptămâni care să acopere Principiile cheie ale sistemului juridic englez, cu excepția cazului în care pot dovedi absolvirea cu succes a unui LLB (sau echivalent) sau a minim 3 module juridice în valoare de cel puțin 80 de credite QCF, care trebuie să includă - Sistemul juridic englez, Dreptul contractual și Legea delictului.

Structura cursului

1-4 (part-time)

În plus față de o introducere generală la program, există o introducere de două săptămâni care acoperă principiile cheie ale sistemului juridic englez. Acest lucru este obligatoriu pentru studenții care nu fac drept, dar este deschis și studenților care doresc o perfecționare în fundamentele dreptului din Anglia și Țara Galilor. Acest lucru ar fi util pentru orice student care a luat o pauză considerabilă de la educația juridică.

Modulele obligatorii includ:

 • Legea mass-media, confidențialitatea și defăimarea
 • Metode de cercetare Training pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru disertație

Apoi puteți alege trei* din lista de module opționale care include module precum:

 • Protecția datelor și proprietatea intelectuală
 • Drepturile Internaționale ale Omului
 • Drept internațional public

*Toate modulele opționale sunt în funcție de disponibilitate.

5 și 6 (part-time)

 • Dizertație în dreptul mass-media, confidențialitate și defăimare.

Informații despre curs

Evaluări

Modulele sunt evaluate printr-o examinare scrisă nevăzută de trei ore sau printr-o temă de curs de 4.500 de cuvinte.

Toate evaluările sunt efectuate online.

Modulul de disertație va fi evaluat prin depunerea unei teze (15.000 de cuvinte) și oferă o oportunitate de investigare susținută, aprofundată și intensivă și de reflecție asupra unui domeniu de specialitate al dreptului mass-media, confidențialității și defăimării.

Structura

Cursul are o structură flexibilă inovatoare, cu evaluări specifice care sunt favorabile unei învățări eficiente.

Abordarea învățării și predării în programele de master în drept este centrată în principal pe cursant. Fiecare modul predat este împărțit într-un număr de unități care sunt prezentate folosind abordarea Pregătire, Implicare, Consolidare.

Pregătiți: aceasta reprezintă toată munca pe care elevul trebuie să o termine înainte de a participa la atelierul relevant. Conținutul tradițional al prelegerilor va fi prezentat în segmente scurte, de aproximativ 10 minute, pentru a implica mai bine studentul modern. Cercetarea independentă ghidată și lectura vor fi așteptate ca parte a pregătirii unui student.

Engage: acesta reprezintă elementul interactiv al Unității. Acesta poate fi un atelier față în față, un atelier online sincron sau o activitate online asincronă.

Consolidare: aceasta reprezintă partea finală a unității și poate fi folosită de studenți pentru a verifica înțelegerea lor asupra unității imediat după activitatea lor de implicare sau ca parte a revizuirii pentru modul sau ambele.

Despre Școală

Întrebări