Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes Tehnologie juridică PGDip - normă întreagă
The University of Law Postgraduate Programmes

Tehnologie juridică PGDip - normă întreagă

35 Weeks

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.700 *

Învățământ la Distanță, În campus

* 7.000 GBP Internațional, Londra, 6.350 GBP Internațional, Non-Londra, 9.350 GBP Internațional, Londra, 8.000 GBP Internațional, Non-Londra, 6.350 GBP online

Introducere

PGDip-ul nostru în tehnologie juridică este disponibil atât pentru absolvenții de drept, cât și pentru cei care nu sunt în drept, oferindu-vă o perspectivă asupra acestui domeniu în dezvoltare rapidă. Veți învăța elementele de bază ale acestei tehnologii interesante și adesea perturbatoare într-un context legal și reglementările care se formează în jurul acesteia.

Tehnologie juridică PGDip - normă întreagă

Diploma postuniversitară și certificatul postuniversitar în tehnologie juridică sunt programe inovatoare, flexibile, concepute pentru absolvenții de drept și non-drept care ar dori să obțină cunoștințe aprofundate esențiale despre Tehnologia juridică fără a finaliza un program complet de master.

Axat pe tehnologie juridică

Un program flexibil pentru absolvenți pentru a obține cunoștințe esențiale aprofundate despre Tehnologia juridică în lumea reală, fără a fi nevoie să finalizeze o dizertație.

Studiu flexibil

Structura programului este foarte flexibilă. Vă puteți crea propria diplomă Pathway care vi se potrivește și care vă îndeplinește obiectivele de carieră, oricare ar fi acestea.

Predată de experți în materie

Predat de o combinație de practicieni foști și actuali, precum și de cadre universitare de cercetare și predare care se concentrează pe practica juridică, nu doar pe teorie.

Detaliile Cursului

PG Dip în tehnologie juridică este un curs profesional conceput pentru a vă îmbunătăți abilitățile în domeniul divers și în mișcare rapidă a tehnologiilor care afectează sectorul juridic. Conceput pentru a vă îmbunătăți abilitățile pentru viitorul profesiei juridice, aceste cursuri se concentrează în mod special pe dezvoltarea unei cunoștințe aprofundate despre Tehnologia juridică și modul în care peisajul juridic este schimbat de tehnologie. Indiferent dacă doriți să progresați în cadrul firmei dvs. existente, dacă aveți planuri de a vă crea propriul start-up sau pur și simplu doriți să aflați mai multe despre modul în care tehnologia schimbă peisajul juridic, aceste programe vă vor oferi cunoștințele care vă vor ajuta să vă atingeți ambițiile.

Când studiați Tehnologia PG Dip sau PG Cert Legal cu noi veți:

 • Rămâneți în fața concurenței, obținând informații despre cele mai recente informații despre această zonă emergentă și în evoluție rapidă.
 • Fiți predat de experți în materie, foști și actuali practicieni și cadre universitare axate pe cercetare și predare.
 • Concentrați-vă pe practica juridică, nu doar pe teorie.
 • Beneficiați de parteneriate strategice cu firme, autorități de reglementare și organisme de acreditare.
 • Îmbunătățiți-vă capacitatea de angajare dobândind abilități transferabile importante și mapandu-vă cariera cu echipa noastră de carieră.

Modulul legat de premii pentru ambele programe (Inteligentă artificială și Blockchain în drept) va lua în considerare modul în care tehnologiile perturbatoare aduc o schimbare fundamentală în procesul decizional și modelează o nouă normalitate în operațiunile de practică juridică. Modulul va analiza cele două tehnologii cheie care facilitează această schimbare: inteligența artificială și blockchain. Acest modul vă va permite să vă familiarizați cu tehnologia, explorând modul în care funcționează, precum și problemele legale și de reglementare pe care le prezintă utilizarea acesteia.

Pe lângă o introducere generală la program, există o introducere de două săptămâni care acoperă principiile cheie ale sistemului juridic englez. Acest lucru este obligatoriu pentru studenții cu studii non-juridice.

Cerințe de curs

Cerințe de intrare în Regatul Unit

 • Studenții ar trebui să dețină o diplomă de licență în Regatul Unit în orice materie la 2:2 sau mai mult sau o calificare echivalentă.

Cerințe de limba engleză pentru solicitanții a căror prima limbă nu este engleza

 • Un nivel de limba engleză echivalent cu IELTS 6.5 sau mai sus, cu un minim de 6.0 în fiecare componentă.

Structura cursului

Modul legat de premii

 • Inteligența artificială și Blockchain în drept

Module opționale

Studenții PG Dip pot alege trei din lista de module opționale* care include module precum:

 • Guvernanța corporativă și tehnologia perturbatoare
 • Legile cibernetice (Legile datelor și activelor digitale)
 • Tehnoetica în drept
 • Internetul Lucrurilor

*Toate modulele opționale sunt în funcție de disponibilitate.

Informații despre curs

Evaluare

Modulele sunt evaluate printr-o examinare scrisă nevăzută de trei ore sau o sarcină de curs de 4.500 de cuvinte.

Prezența la unul dintre campusurile noastre din Marea Britanie (sau la un centru aprobat de peste mări prin aranjament prealabil) este necesară pentru toate examenele, inclusiv pentru studiul online. Locația implicită a campusului pentru studii online este Londra.

Structura

Acest curs are o structură flexibilă inovatoare, cu evaluări specifice care sunt favorabile unei învățări eficiente.

Cum se aplică

 • Puteți aplica pentru acest curs direct la Universitate.

Despre Școală

Întrebări