Keystone logo
Touro College Jacob D. Fuchsberg Law Center Maestru de drept (LL.M.) în studii juridice noi,
Touro College Jacob D. Fuchsberg Law Center

Maestru de drept (LL.M.) în studii juridice noi,

0 Semesters

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

LL.M. Touro lui Programul pentru absolvenții facultăților de drept străine este al treilea cel mai vechi astfel de program în zona metropolitană New York City, dupa cele din Columbia si New York University. Este un program de 27 de credit proiectat pentru a oferi pregătire în domeniul jurisprudenței Statele Unite, drept și procedură. Programul este destinat să servească nevoilor două grupuri distincte:

 • avocații străini calificați care trăiesc în SUA, care speră să-și reia aici carierele legale au început în străinătate.
 • avocații care vin din străinătate care caută familiarizare cu legislația SUA și instituțiile juridice, astfel încât acestea să poată utiliza această cunoaștere în cariera lor juridice străine.

Programul, care pune accentul pe dezvoltarea de abilități analitice, a fost primul din tara pentru a oferi un curs de cercetare și scris, destinat exclusiv avocaților străini precum și un curs dedicat în mod specific sistemului juridic din SUA. Caracteristici distinctive ale programului includ:

 • cursuri opționale de anchetă cu privire la subiectele de bază din SUA juridice: Drept constituțional, proprietate, contracte, procedură civilă și Prejudicii. In aceste cursuri, o atenție este dedicată cazurilor majore, dar cele mai multe lecturi sunt comentarii asupra legii. În loc de formatul tradițional JD, în care elevii citesc cazuri și să le discute în clasă, cursurile de anchetă sunt predate în format de curs. Acești subiecți sunt testați cu privire la examenul de bare din New York. Cursuri de anchetă pot fi valoroase pentru studenții care doresc o familiarizare rapidă cu o anumită zonă de drept din SUA.
 • Oportunitatea de a "audit", un curs pe semestru. De audit permite un student să participe la un curs la nici un cost și să ia chiar și examenul final, dar cursul nu conta pentru creditele necesare pentru absolvire. Auditează un curs pe semestru pe parcursul a trei semestre poate crește oportunitățile de învățare cu aproximativ 30%, fără costuri suplimentare.
 • Studenții care excelează în LL.M. Programul poate fi considerat pentru transferul către programul JD.
 • De scolarizare se plătește pe o bază per credit.

Programul Specificul

Două dintre cele trei cursuri necesare, Introducere în sistemul juridic al SUA (3 credite) și LL.M. Tutorial (2 credite), sunt oferite pe 14 duminica. Două cursuri de anchetă din două credite sunt, în general, oferite pe marți sau de joi seara. Fiecare credit este echivalent cu o oră de oră pe săptămână într-un semestru de 14 săptămâni. Elevii sunt de așteptat să studieze până la trei ore pentru fiecare oră de clasă.

Numărul minim de credite pe semestru pentru studenții part-time este de șapte. Acest lucru înseamnă că studenții part-time poate începe studiile lor, cu cele două cursuri necesare în zilele de duminică, plus unul dintre cursurile de anchetă într-o seară marți sau joi. Programul part-time se poate extinde prin intermediul a patru semestre. Studenții care participă cu normă întreagă poate finaliza programul în cât mai puține ca două semestre. Studenții internaționali (cele privind vizele F-1 student) sunt obligate să ia un curs de încărcare cu normă întreagă. Studenții care sunt rezidenți permanenți sau cetățeni americani sunt eligibili pentru împrumuturi federale.

Admitere

Acest program este pentru studenții care dețin o diplomă în drept profesional de la o instituție de învățământ în afara Statelor Unite. Instituția de învățământ trebuie să fie acreditat, iar gradul trebuie să îndeplinească cerințele academice pentru intrarea în profesia de avocat în țara în care se află instituția.

Studenții admiși la Master în drept (LL.M.) în Studii Juridice din SUA pentru legea străină absolvenți de program poate începe facultatea de drept, fie primăvara sau semestrul de toamna. De scolarizare este perceput de semestru-oră.

Elevii trebuie să completeze cu succes cerințele și să fie atribuit un LL.M. grad în termen de 24 de luni de la matricol. 24 din cele 27 de credite necesare pentru LL.M. gradul trebuie să fie completate fizic la campusul Touro Law Center din Statele Unite ale Americii.

Cerințe pentru aplicare includ:

Autentificate foi matricole drept
Toți solicitanții trebuie să aibă transcrieri lor școlare drept evaluate și autentificate de către una dintre următoarele două servicii:

Școala de Drept LL.M. Admiterea Consiliului Serviciul de asamblare acreditărilor
662 Penn St. Box 8511
Newtown, PA 18940-8511
Statele Unite ale Americii
Telefon: 215.968.1315
Fax: 215.504.1456
http://lsac.org/llm

Servicii World Education (WES)
Adresa postala
Stație de Green Bowling
PO Box 5087
New York, NY 10274-5087
Statele Unite ale Americii
Adresa curier
64 Beaver St, # 146
New York, NY 10004
Statele Unite ale Americii
Telefon: 212.966.6311
Fax: 212.739.6100
www.wes.org

Engleză Competență - Test de limba engleza ca limbă străină (TOEFL)

studiu de drept din SUA este intensiv limba, care necesită stăpânirea de lecturi îndelungate care utilizează legală și laici limba engleză, în ambele forme moderne și arhaice. Toți candidații pentru care engleza nu este prima lor limbă trebuie să prezinte rezultatele oficiale ale testului de limba engleza ca limbă străină (TOEFL). Un scor de 240 se apropie (scala bazată pe calculator) sau 95 (scala pe internet) este de dorit. Codul instituției Touro Legea este 2902.

Serviciul de testare educațională a serviciilor TOEFL
PO Box 6151
Princeton, NJ 08541-6151
Statele Unite ale Americii
Telefon: 609.771.7100
TTY: 609.771.7714
Fax: 610.290.8972
www.toefl.org

Calificări pentru admiterea la Baroul
În plus față de un examen bar, există un caracter, sala de fitness, precum și alte calificări pentru admiterea la bar în fiecare jurisdicție din SUA. Solicitanții sunt încurajați să stabilească cerințele pentru orice jurisdicție în care intenționează să solicite admiterea prin contactarea jurisdicției. Adresele pentru toate agențiile relevante sunt disponibile prin intermediul Conferinței Naționale de Bar Examinatorii.

New York, Consiliul de Stat de Drept EXAMINATORI Certificare
Înainte de începerea programului, toți solicitanții interesați în ședința de examen de bare sunt încurajate să obțină certificarea eligibilității lor din Consiliul de Stat din New York Legii examinatori. Finalizarea unui LL.M. Programul nu garantează accesul la examenul de bare. Eligibilitatea este reglementat parțial de natura studiului juridic prealabil. Pentru mai multe informații, contactați:
Consiliul de Stat din New York Law Examinatorii
Corporative Plaza, Clădire 3
254 Washington Avenue Extension
Albany, NY 12203-5195
Statele Unite ale Americii
Telefon: 518.453.5990
Fax: 518.452.5729
www.nybarexam.org

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • LL.M. în dreptul american
  • Columbia, Statele Unite ale Americii
 • LLM în legislația SUA
  • Sacramento, Statele Unite ale Americii
 • LL.M. pentru avocați instruiți în străinătate
  • Philadelphia, Statele Unite ale Americii