Keystone logo
Trier University of Applied Sciences

Trier University of Applied Sciences

Trier University of Applied Sciences

Introducere

O calitate înaltă a predării este un element decisiv în profilul Trier University of Applied Sciences din Trier. Metodele moderne de studiu și predare urmăresc asigurarea unui nivel înalt de educație al absolvenților. Calitatea predării este verificată, îmbunătățită și dezvoltată în mod continuu prin măsuri de asigurare a calității în cadrul sistemului nostru de management al calității. Trier University of Applied Sciences se bazează pe inovare și orientare spre practică în dezvoltarea metodelor sale de predare. În plus, competențele sociale ale studenților sunt promovate prin metode de studiu orientate spre proiect și echipă. Cercetarea și dezvoltarea de la Trier University of Applied Sciences vizează rezultate orientate spre practică și pe piață și abordează problemele actuale din afaceri și societate.

Cercetare aplicată

Trier University of Applied Sciences este dedicată cercetării de înaltă performanță și orientate spre aplicații. Datorită puterii sale inovatoare, a reușit să atingă și să-și consolideze poziția de universitate de științe aplicate cu cea mai mare sumă de finanțare din partea terților din Renania-Palatinat.

Procedând astfel, se distinge în special prin trei domenii de cercetare orientate spre viitor:

 1. „Managementul aplicat al fluxului de materiale”
 2. „Tehnologii inteligente pentru dezvoltare durabilă” și
 3. „Științe ale vieții: tehnologie medicală și farmaceutică și biotehnologie”

Echipele interdisciplinare dezvoltă soluții orientate spre viitor la provocările sociale create de globalizare, digitalizarea vieții și a muncii, schimbările climatice și cerințele asociate privind producția durabilă de energie și managementul resurselor, precum și provocările pe care le ridică o societate îmbătrânită și creșterea nevoie de o viață sănătoasă și sigură. O semnificație specială este acordată unei combinații de durabilitate și inovație, care formează baza acestei abordări de dezvoltare.

Rădăcini regionale și rețele internaționale

Trier University of Applied Sciences se consideră o universitate cu o orientare internațională și rădăcini regionale. Promovăm cooperarea la toate nivelurile cu parteneri din industrie, politică, cultură și societate și asigurăm cererea de muncitori calificați în regiune.

Acordurile de cooperare cu multe universități din întreaga lume, programele internaționale de studii și un schimb plin de viață între studenți și profesori conferă Trier University of Applied Sciences un profil internațional distinctiv. În viitor, dorim să dezvoltăm în continuare această cultură internațională de studiu, predare și cercetare, precum și să ne intensificăm internaționalizarea.

Mărturii studențești

Caracteristici Campus

Trei campusuri. O singură universitate. Excepțional de Diverse.

Cu aproximativ 7.600 de studenți, Trier University of Applied Sciences este a doua cea mai mare universitate pentru științe aplicate din Renania-Palatinat. Un accent puternic pe aplicare și practică, metode de predare inovatoare și combinația puternică de predare și cercetare caracterizează studiile noastre.

În trei campusuri oferim programe de 80 de grade în domeniile Economie, Drept, Studii de mediu , Inginerie mecanică, Inginerie electrică, Inginerie civilă, Inginerie construcții și aprovizionare, Tehnologia alimentară, Informatică, Jocuri, Științe terapie, Arhitectură și Design, prezentând astfel un program educațional divers unic în regiune.

©Trier University of Applied Sciences

Campusul principal Schneidershof, Trier
Situat în Trier, cel mai vechi oraș al Germaniei, campusul nostru principal combină facultățile tradiționale cu cursurile de studiu moderne. O mare varietate de diplome de licență și master pot fi obținute în acest campus, care cuprinde departamentele de Informatică, Arhitectură, Afaceri și Inginerie și Tehnologie.

©Trier University of Applied Sciences

Campusul de mediu Birkenfeld, Birkenfeld
A trăi, a învăța și a lucra într-un loc cu adevărat inovator: Campusul de mediu Birkenfeld, situat la marginea Parcului Național Hunsrück, oferă studenților cursuri de studiu interdisciplinare în cele două departamente Afaceri de mediu și Drept, precum și Planificare și Tehnologii de mediu. „Sustenabilitatea în primul rând” este un fir comun în întreaga noastră predare și cercetare.

©Trier University of Applied Sciences

Campus pentru Design și Artă, Idar-Oberstein
În Idar-Oberstein, un leagăn al artei germane cu pietre prețioase, studenții își desfășoară studiile într-un schimb vibrant, interdisciplinar și intercultural. Sinergiile arhitecturii, designului și media creează proiecte inovatoare.

©Trier University of Applied Sciences

  Statistica absolvenților

  Locații

  • Birkenfeld

   Birkenfeld, Campusallee, 55768, Germany, 55765, Birkenfeld

   • Trier

    Schneidershof, 54293 Trier, Germany, 54293, Trier

    • Idar-Oberstein

     Vollmersbachstraße 53, 55743 Idar-Oberstein, Deutschland, 55743, Idar-Oberstein

     Întrebări