Keystone logo
University of Antwerp

University of Antwerp

University of Antwerp

Introducere

Universitatea noastră este situată în orașul Anvers, în inima Belgiei și a Europei. Portul Anvers este unul dintre cele mai mari din lume. Orașul Anvers nu este doar un oraș antic medieval și baroc, plin de istorie. Este, de asemenea, o metropolă plină de viață, cu o scenă socială vibrantă, arhitectură impresionantă și contraste culturale. Peste 170 de naționalități trăiesc aici, mai multe decât în New York! Această atmosferă cosmopolită se reflectă și la University of Antwerp .

Cercetarea și educația de primă clasă fac University of Antwerp un loc minunat pentru a studia și a lucra. Încurajăm legătura dintre cercetare și educație. Internaționalizarea este cheia misiunii noastre. Nu este o coincidență faptul că University of Antwerp este partener într-o rețea universitară europeană foarte promițătoare, Tinere universități pentru viitorul Europei www.YUFE.eu.

Ca acasă departe de casă pentru peste 20.000 de studenți, University of Antwerp se mândrește că funcționează la scară umană. Facultatea și personalul nostru vă vor întâmpina în infrastructura de top din unul dintre cele patru campusuri ale noastre. În timp ce sunteți aici, sunteți, de asemenea, invitat să vă bucurați de programarea noastră culturală vibrantă, de facilitățile sportive și de multe alte servicii disponibile pentru studenți.

facultăţi

 • Inginerie aplicată
 • Arte
 • Afaceri și economie
 • Științele proiectării
 • Lege
 • Medicina si Stiintele Sanatatii
 • Științe farmaceutice, biomedicale și veterinare
 • Ştiinţă
 • Stiinte Sociale

University of Antwerp numără, de asemenea, 17 institute și centre, inclusiv Institutul pentru politica de dezvoltare (IOB). De asemenea, are 15 centre de excelență.

Statistică

Fapte și cifre

 • 23 202 studenți (17,5% din străinătate, 127 naționalități)
 • 2339 dr. elevi
 • 280 de apărări de doctorat pe an
 • 4420 publicații științifice pe an
 • 6974 de angajați (23% din străinătate, 134 de naționalități)
 • 918 profesori
 • 501 asistenți
 • 3639 cercetători
 • 1633 personal administrativ si tehnic
 • Peste 80 000 de absolvenți
 • 4 campusuri în Anvers

  Caracteristici Campus

  The University of Antwerp has more than eighty buildings spread out over four campuses. Depending on your choice of study, you will end up either in the city centre or in the green outskirts.

  Universitatea nu are cămine pentru studenți în campus, totuși este destul de ușor să găsești cazare pentru studenți în apropiere. Oferta de locuințe pentru studenți pe piața privată este mare. Vă sfătuim să căutați cazare pentru studenți prin „Kotweb”. Și dacă aveți întrebări, Biroul nostru internațional pentru locuințe este acolo pentru a vă ajuta.

   Admitere

   Doriți să vă înscrieți la un program academic la University of Antwerp ? Va trebui să îndepliniți o serie de cerințe de admitere. Consultați toate informațiile despre cerințele noastre de admitere și procedura noastră de aplicare pe site-ul nostru web.

   Cerinte pentru viza

   Viza este documentul care vă dă dreptul să intrați în țară. La sosirea în Belgia, va trebui să solicitați un permis de ședere sau o declarație de prezență la biroul administrației locale din locul dvs. de reședință. Consultați toate informațiile despre viză, permis de ședere și permis de muncă pentru a locui în Anvers pe site-ul nostru.

   Burse și finanțare

   The University of Antwerp directly participates in the selection process of certain scholarship programmes (Scholarships with UAntwerp participation). In addition students can also check if they are eligible for external funding opportunities (External scholarships). Scholarships are available for Bachelor, Master, PhD or for shorter stay programmes.

   Do check with the Belgian embassy in your country whether they have any funding options.

   Note that the tuition fee for most of UAntwerp's study programmes is reasonable when compared internationally. The cost of living for students in Belgium is about €16,000 per year.

   More information is on our website.

   University of Antwerp oferă reduceri de taxe de școlarizare ca formă de bursă studenților internaționali, din afara UE, cu excelență academică demonstrată. Această derogare reduce taxa de la 5.800 EUR pe an universitar la 3.100 EUR. În plus, Ministerul flamand al Educației acordă o bursă competitivă Master Mind studenților remarcabili. Aceasta include o subvenție de 10.000 EUR plus o scutire de taxa de școlarizare pe an universitar.

   Statistica absolvenților

   Clasamente

   The University of Antwerp, which was founded in 2003, scores extremely well in Young University Rankings:

   • Times Higher Education Millennials 2020 - Rank 5
   • Clasamentul Times Higher Education Young University 2024 - Locul 12
   • QS 50 under 50 2021 - Rank 20

   World University Rankings

   UAntwerp in

   Some of our programmes are ranked particularly highly...

   The master programme training and education sciences came a well-deserved 79th in the Times Higher Education Subject Ranking 2024UAntwerp was ranked 101-125 in the subject Clinical & Health and the subject Law of the Times Higher Education Subject Ranking 2024In the Times Higher Education Subject Ranking Social Sciences 2024 you will find UAntwerp at place 126-150.

   UAntwerp also did well in the Shanghai Communication Subject Ranking 2022: our Communication Sciences programme was ranked 45th. The Political Sciences programme was ranked 51-75 in the Shanghai Political Sciences Subject Ranking 2022. We noticed a nice evolution in our position for the Shanghai Public Health Subject Ranking, which ranked us 101-150 for 2022.

   Business Economics made it into the Financial Times Masters in Management Ranking for the first time in 2018. UAntwerp is ranked 87th in 2022 whereby she is ranked 6th worldwide in terms of value for money.

   Meanwhile, our Faculty of Business and Economices achieved 3 prestigious international accreditations: ACCSB, EFMD and EQUIS.

   More information on our website

   Mărturii studențești

   Viața în campus și facilități

   În calitate de student internațional, aveți acces la o mulțime de facilități precum o bibliotecă, săli de clasă spațioase, spații de studiu, o serie de servicii utile pentru studenți și medici din campus. Și, cu permisul UAntwerp MOVE, puteți participa la cursuri gratuite de fitness de grup, puteți vizita muzee și expoziții, puteți obține reduceri la sălile de sport locale etc.

   Anvers are totul de oferit studenților săi internaționali. Acest oraș de buzunar, cu atmosfera sa plină de viață și farmecul istoric, te va face să te îndrăgostești în cel mai scurt timp. Veți găsi trecutul Anversului strălucind în timp ce vă plimbați pe străzi cu aspect medieval sau în timp ce admirați unul dintre cele 43 de muzee. În același timp, veți descoperi că este, de asemenea, un oraș modern și vibrant, cu o mulțime de baruri, restaurante și specialități locale (aka bere, ciocolată și cartofi prăjiți) de încercat. Peste 500.000 de cetățeni din 178 de naționalități își numesc Anversul acasă. Majoritatea oamenilor vorbesc mai multe limbi și sunt foarte dispuși să vorbească cu tine despre locul lor preferat.

   Cerințe de admitere la program

   Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

   Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

   Locații

   • Antwerp

    Prinsstraat 13, 2000, Antwerp

   • Antwerp

    Prinsstraat 13, 2000, Antwerp

   Chat with students

   Întrebări