Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of North Carolina School of Law

University of North Carolina School of Law

University of North Carolina School of Law

Introducere

Școala de drept a UNC a fost înființată în 1845 și face parte din Universitatea din Carolina de Nord din Chapel Hill, prima universitate naționala susținută de stat. Școala a fost aprobată de Asociația Baroului American din 1928.
Legea Carolina pregătește avocați și lideri excepționali pentru a sluji popoarele și instituțiile din Carolina de Nord, națiunea și lumea. Acasă la numeroase centre și inițiative, școala oferă o vastă experiență în domeniul drepturilor civile, bancare, dreptului mediului, proprietății intelectuale, dreptului antreprenorial și al valorilor mobiliare, studiilor critice, falimentului și anchetei constituționale.
Școala de drept a UNC aspiră să fie o mare școală de drept public. În acest scop, el urmărește o misiune de patru ori:

  • Pentru a pregăti avocați și lideri excepționali pentru bar, bancă, toate setările de drept public și privat și serviciile publice,
  • Să contribuie la contribuția juridică și politică semnificativă la nivel național și internațional printr-o agendă ambițioasă de cercetare și burse,
  • Pentru a insufla valori etice pe tot parcursul vieții, dedicarea cauzei justiției și un angajament de durată în favoarea pro bono și a serviciilor publice și
  • Pentru a servi profesia de avocat, oamenii și instituțiile din Carolina de Nord, națiunea și lumea.

Pentru elevii cu certitudine, de înaltă calitate, școala de drept a UNC este adesea alegerea perfectă. Când părăsesc campusul noștri frumos frumos, ei o fac ca avocați încrezători și principali ai justiției.
Absolvenții noștri lucrează cu distincții pe tot globul. Numărăm numeroși experți juridici renumiți la nivel național și cercetători de frunte ai facultății noastre, care știu că o înțelegere profundă, funcțională și nuanțată a legii trebuie să fie însoțită de o stăpânire a abilităților practice ale legii.
Îi încurajăm pe toți potențialii studenți să studieze peisajul competitiv al educației juridice, iar pentru cei care cer dovadă de oportunități excepționale, așteptăm cu nerăbdare să facem cazul nostru și să-i auzim pe a voștri.

Locații

  • Chapel Hill

    UNC School of Law Van Hecke-Wettach Hall 160 Ridge Rd., CB #3380 Chapel Hill, NC 27599, Chapel Hill

Întrebări