Keystone logo
UNH Franklin Pierce School of Law

UNH Franklin Pierce School of Law

UNH Franklin Pierce School of Law

Introducere

O comunitate de studenți și savanți

Universitatea din New Hampshire Franklin Pierce School of Law este o facultate de drept intimă, inovatoare, dedicată dezvoltării studenților cărora le place un dialog provocator încă din primele momente de orientare, îmbrățișează învățarea bazată pe practică și sunt gata să se alăture rândurilor absolvenților care sunt lideri mondiali în proprietate intelectuală, practică generală, interes public, justiție socială și comerț și tehnologie. Programul nostru de rezidență juridică permite studenților să lucreze în domeniile lor de interes până la un semestru întreg, în timp ce primesc credite, iar programul nostru Daniel Webster Scholar este singura alternativă de examen de barou bazată pe practică din țară. Facultatea noastră este formată din practicieni cu experiență în domeniile lor de interes. Raportul mic studenți/facultate promovează colaborarea și colegialitatea. Acreditat de Asociația Baroului American, UNH Franklin Pierce este situat în Concord, New Hampshire, unde se află legislatura statului, birourile de stat, precum și tribunalele locale, statale și federale din SUA. Concord se află la doar o oră cu mașina de Boston și suntem la mai puțin de o oră de munți, lacuri și Oceanul Atlantic.

De ce UNH Franklin Pierce?

Dincolo de distincția US News și World Report din top 10 în dreptul proprietății intelectuale, UNH Franklin Pierce se numără printre primele 100 de școli de drept acreditate de Asociația Baroului American din țară. Deși știm că clasamentele sunt importante pentru potențialii studenți, credem, de asemenea, că o experiență de facultate de drept ar trebui să fie inovatoare, plină de satisfacții și înaintea curbei.

Centru de putere

UNH Franklin Pierce School of Law este o facultate de drept aprobată de ABA și și-a menținut distincția Top 10 în dreptul proprietății intelectuale timp de 30 de ani consecutiv - în fiecare an de când au început clasamentele în acea categorie.

Suntem mândri că suntem școala de drept din New Hampshire și școala de drept de pionierat pentru era informației. Studenții de la UNH Franklin Pierce sunt cufundați în profesia juridică încă din prima zi. Programele noastre sunt concepute pentru a oferi cunoștințe, abilități și valori relevante și bazate pe practică, astfel încât, atunci când studenții absolvă, să se alăture unei rețele de absolvenți de succes care lucrează în peste 80 de țări.

Absolvent cu incredere

Vei pleca de aici cu ceea ce este nevoie pentru a reuși. Abilități pregătite pentru client. O educație de neegalat pe care o poți obține doar de la clase mici și învățând de la avocați cu experiență. Experiență la locul de muncă în rezidențe și clinici juridice.

Ne depășim colegii atunci când vine vorba de ceea ce contează cel mai mult – ajutându-vă să obțineți un loc de muncă juridic de înaltă calitate. New Hampshire a fost primul stat din nord-est care a adoptat examenul uniform pentru baroul. Absolvenții UNH Franklin Pierce care iau UBE în NH obțin un scor portabil care poate fi transferat în mai mult de 25 de state din întreaga țară. Absolvenții noștri practică în 48 de state și în peste 80 de țări.

Diversitate și incluziune

Universitatea din New Hampshire Franklin Pierce School of Law se angajează să construiască și să susțină un mediu divers, echitabil și cu adevărat incluziv pentru toți studenții, personalul, solicitanții și vizitatorii. Credem că a promova diversitatea și incluziunea în școala noastră înseamnă să recunoaștem valoarea intrinsecă a experiențelor variate și să promovăm egalitatea de respect și șanse pentru fiecare membru al comunității noastre. Căutăm să încurajăm o mai bună înțelegere reciprocă a modurilor în care diferențele individuale au modelat identitățile personale. Ne propunem să sărbătorim diferențele care ne fac pe fiecare dintre noi unici și să sprijinim creșterea și talentele membrilor comunității noastre pentru a ne asigura că toți își pot atinge potențialul maxim. Recunoaștem că acest climat de incluziune este vital pentru succesul nostru continuu în obținerea de cea mai înaltă calitate în cercetare, burse, predare, implicare și toate celelalte obiective strategice ale școlii noastre. Acceptăm și salutăm responsabilitatea predării și învățării într-o democrație diversă în care justiția socială servește drept punte între educația de calitate și angajamentul civic.

Acreditare

Asociația Avocaților Americani

  • Facultatea de Drept Franklin Pierce de la Universitatea din New Hampshire este aprobată de Consiliul Secției de Educație Legală și Admitere în Baroul Asociației Baroului American, 321 North Clark Street, Chicago, IL 60654, 312-988-6738.
  • Universitatea din New Hampshire Franklin Pierce School of Law, fosta Franklin Pierce Law Center, a fost pe deplin acreditată de Asociația Baroului American din 1974.
  • Standardul 509 Informații, o prezentare generală a admiterii UNH Franklin Pierce, înscriere, uzură, rate de trecere în bar, facultate și alte informații, au fost furnizate ABA.

Comisia pentru Învățământ Superior din New England (NECHE)

  • Universitatea din New Hampshire este acreditată de New England Commission of Higher Education (NHCHE).

Locații

  • Concord

    University of New Hampshire School of Law 2 White Street, , Concord

Întrebări