Keystone logo
UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

Introducere

UNIR Mexic: universitatea online din Mexic cu calitatea europeană

UNIR Mexico este o universitate mexicană privată aprobată în fața Ministerului Educației Publice (SEP) în 2013.

Universitatea Internațională din La Rioja din Mexic oferă un nivel ridicat de cerere pentru a asigura o pregătire optimă cu calitatea universității europene. În acest scop, a conceput o metodologie inovatoare bazată pe cursuri online live, care permit contactul imediat între student-profesor-partener și însoțirea constantă a unui tutore personal.

Această metodă eficientă se bazează pe o evaluare continuă, care asigură asimilarea constantă a cunoștințelor și realizarea examenelor finale, care garantează pregătirea elevilor noștri.

UNIR Mexic este o universitate adaptată noilor timpuri și societății actuale. Este un concept nou al universității care integrează aspecte tehnologice de ultimă oră în serviciul unei educații apropiate și de calitate. UNIR Mexic face parte din grupul academic UNIR, Universitatea Internațională din La Rioja, lider european în domeniul formării online, care a devenit o soluție educațională pentru mii de oameni din întreaga lume. Peste 38.000 de studenți din întreaga lume au optat pentru acest model educațional, iar 24.000 continuă să facă acest lucru astăzi în campusul nostru virtual, dintre care 9000 din afara Spaniei.

Diplomele de licență și master oferite de UNIR Mexic au valabilitate oficială și sunt încorporate în sistemul național de învățământ de către Secretariatul de Educație Publică (SEP) din Mexic.

Gradele sunt:

 • Licențiat în Administrarea Afacerilor
  Acordul RVOE: 20140032, acordat la data de 12 februarie 2014. Tip: Federal.

 • Diplomă în științe politice și administrație publică
  Acordul RVOE: 20140029, acordat la data de 12 februarie 2014. Tip: Federal.

 • Licențiat în comunicare
  Acordul RVOE: 20140031, acordat la data de 12 februarie 2014. Tip: Federal.

 • Diplomă de drept
  Acordul RVOE: 20140030, acordat la data de 12 februarie 2014. Tip: Federal.

 • Licențiat în Pedagogie
  Acordul RVOE: 20140033, acordat la data de 12 februarie 2014. Tip: Federal.

Maeștrii sunt:

 • Master în psihopedagogie
  Acordul RVOE: 20160036, acordat la 28 ianuarie 2016. Tip: Federal.

 • Master în Management și Management al Centrelor Educaționale
  Acordul RVOE: 20160035, acordat la 28 ianuarie 2016. Tip: Federal.

 • Master of Business Administration și Management (MBA)
  Acordul RVOE: 20160034, acordat la data de 28 ianuarie 2016. Tip: Federal.

 • Master în Managementul Resurselor Umane
  Acordul RVOE: 20180080, acordat la 19 ianuarie 2018. Tip: Federal.

 • Master în marcarea digitală și comerțul electronic
  Acordul RVOE: 20180355, acordat pe 9 martie 2018. Tip: Federal.

 • Master în Managementul Operațiunilor și Calitatea
  Acordul RVOE: 20180081, acordat la 19 ianuarie 2018. Tip: Federal.

 • Master în Securitatea Calculatoarelor
  Acordul RVOE: 20160037, acordat la data de 28 ianuarie 2016. Tip: Federal.

 • Master în Management și Inginerie Website
  Acordul RVOE: 20160038, acordat la 28 ianuarie 2016. Tip: Federal.

 • Master în proiectarea și managementul proiectelor tehnologice
  Acordul RVOE: 20170996, acordat la data de 16 august 2017. Tip: Federal.

 • Master în sisteme integrate de management
  Acordul RVOE: 20180082, acordat la 19 ianuarie 2018. Tip: Federal.

În plus față de Grade SEP și SEP Master, UNIR Mexic oferă posibilitatea de a lua diplome europene postuniversitare în diverse discipline, acordate de Universitatea Internațională din La Rioja. Cele mai multe dintre aceste grade sunt recunoscute de masterat în Spațiul European al Învățământului Superior.

"În prim-planul modelului educațional al învățării-învățării"

Universitatea Internațională din La Rioja din Mexic a fost întotdeauna în fruntea modelului educațional de predare și învățare online. UNIR a preluat tehnologiile informaționale atât în ​​facultatea sa academică, cât și în generarea conținutului, aspecte esențiale pentru a menține conducerea educațională. Această cultură digitală ia permis să stabilească scheme operaționale bazate pe recunoașterea efortului și a performanțelor maxime ale profesorilor și studenților săi.

UNIR Mexic a reușit să poziționeze toate virtuțile unui model de succes în evoluție constantă pentru a stabili o ofertă solidă de diplome de licență și master. Într-o țară ca a noastră, care menține o cerere ridicată pentru profesioniști în domenii precum cercetarea, educația, industria și producția de bunuri și servicii, UNIR Mexic este prezentată ca o opțiune favorabilă și unică în ceea ce privește viabilitatea, costurile și realizările care trebuie realizate.

Vă invit să participați la această universitate integrală și plurală și să vă angajați să respectați principiile și valorile sale. Profesori, studenți, instituții conexe și interesați să cunoască și să intre în acest model inovativ de universitate internațională sunt bineveniți.

Mtro. Francisco David Mejía Rodríguez, rector UNIR México.

"Vocație clară și pasiune pentru predare"

La UNIR México credem că internetul și lumea tehnologiei împiedică barierele de timp și spațiu, astfel încât să putem avea acces la informații, să interacționăm și să colaborăm cu oamenii.

Prin urmare, este posibil să se inoveze cu calitatea și excelența în noi moduri și metode de predare și învățare, aducând universitatea mai aproape de lumea muncii, de nevoile de formare integrală, de dobândire a competențelor și de generare de cunoștințe.

UNIR Mexico are diplome de diplomă de licență și diplome de master (RVOE) valabile în mod oficial în Mexic și o gamă largă de masteranzi europeni în diverse discipline. Continuăm să lucrăm pentru a mări oferta noastră academică în funcție de nevoile de instruire ale țării noastre, atât diplomele de licență, cât și cele de masterat.

La UNIR suntem convinși că efortul și angajamentul sunt recompensate. Ne-am depus toate eforturile pentru a ne asigura că elevul va primi cea mai bună educație posibilă. Vocația noastră clară pentru predare și pasiunea întregii comunități educaționale reprezintă cea mai bună garanție a succesului. "

Julieta Palma Anda, Director General UNIR México.

Locații

 • Eje Vial 7 Sur, 8, 03920, Mexico City

 • Mexico City, Mexic

Întrebări