Keystone logo
UNIR - Mexico Master în Drept Procesual Penal
UNIR - Mexico

Master în Drept Procesual Penal

Online Mexico

18 Months

Spaniolă

La zi, Part time

Request application deadline

01 Nov 2024

Request tuition fees

Învățământ la Distanță

Introducere

Stăpânește principalele tehnici ale contenciosului penal cu Masterul în Drept Procesual Penal

Masterul 100% online în Drept Procesual Penal vă va permite să vă aprofundați în practica procesuală, pregătindu-vă să soluționați conflictele de jurisdicție în cadrul urmăririi penale a infracțiunilor prin principii de reglementare.

Dobândiți cunoștințele necesare pentru efectuarea unei cercetări și analize corecte despre fenomenul penal și procesul penal. Deveniți un profesionist cu înaltă pregătire pentru a rezolva conflictele legate de dreptul penal.

Avantajele studierii diplomei de master în drept de procedură penală la UNIR Mexic

Planul de studii inovator al acestei diplome vă va permite să dobândiți instrumentele și strategiile pentru a vă aprofunda activitatea de avocat, tratând probleme de importanță deosebită și cazuri excepționale de aplicare a legii în domeniul dreptului penal.

Veți consolida cunoștințele legate de urmărirea și furnizarea justiției penale prin activități și sesiuni practice pe cazuri reale, sub conducerea prestigioasei noastre facultăți și a colaboratorilor de seamă.

În plus, studiind diploma la UNIR Mexic veți avea acces gratuit la platforma juridică internațională VLEX , care are peste 13 ani de experiență în oferirea de resurse și soluții juridice pentru mai mult de 44.000 de oameni din întreaga lume. Vei avea la dispozitie:

  • Legislație, jurnale oficiale și jurisprudență completă.
  • Contracte și formulare (mai mult de 2.000 de șabloane gata de utilizare).
  • Colecție extinsă de cărți, reviste și știri (Revista Proceso, El Economista).
  • Peste 15 integrări software actualizate pentru utilizarea dvs. (SFX, RefWorks, MARC 21).

Seminar de profilare penală și victimologie

UNIR México, împreună cu colaborarea Sindicatului Unificat de Poliție (SUP) și a Fundației de Studii (FESUP), vă oferă oportunitatea de a participa la un Seminar de Profilare Criminală și Victimologie în mod gratuit și total opțional pentru studenții noștri.

Studentul va învăța despre comportamentul infracțional, principiile analizei de conduită a subiectelor legate de fenomenul infracțional (criminal și victimă), precum și metoda VERA, o tehnică de profilare criminală a agresorilor necunoscuți.

Descoperiți metodologia inovatoare UNIR

Studiază-ți Masterul în Drept Procesual Penal în ritmul care ți se potrivește cel mai bine datorită metodei noastre de studiu flexibile, personalizate și eficiente.

Această metodologie se bazează pe cursuri online live și un tutor personal pentru a oferi cea mai bună pregătire.

  • Cursuri online live: avem cursuri programate toată săptămâna, astfel încât să puteți participa la cursuri la ora care se potrivește cel mai bine ritmului dvs. de viață. Dacă nu puteți participa la un curs sau aveți îndoieli, puteți accesa oricare dintre ele întârziat și le puteți vedea oricând doriți, de câte ori aveți nevoie.
  • Pregătire personală: În prima zi veți primi un tutore personal. Veți fi în contact cu el prin telefon și prin e-mail. El vă va sprijini în fiecare zi și va rezolva orice îndoială care ar putea apărea.
  • Campus virtual: Tot ce aveți nevoie pentru a studia la UNIR este în campus: cursuri, profesori, colegi de clasă, bibliotecă, resurse didactice, programe, chat, forumuri și multe altele.
  • Resurse didactice: Veți avea acces la diferite resurse de învățare pentru a vă finaliza instruirea: lecturi complementare, rezumate cu idei cheie, masterclass-uri, teste de autoevaluare.

Admitere

Despre Școală

Întrebări