Keystone logo
Universidad Autonoma de Aguascalientes

Universidad Autonoma de Aguascalientes

Universidad Autonoma de Aguascalientes

Introducere

Absolventul reprezintă cel mai înalt nivel de educație în Mexic și obiectivul său principal este formarea de profesioniști, specialiști, oameni de știință, umaniști, tehnologi și profesori și cercetători, capabili să aplice, să inoveze și să transmită cunoștințele actuale, relevante și academic social relevante în diferite domenii și discipline; capabil să influențeze dezvoltarea Aguascalientes și Mexic.

Universitatea Autonomă din Aguascalientes a stabilit în sine ca statutul de conducere academice și proiectate la nivel național și internațional și pentru calitatea academică, creșterea oportunităților educaționale, de cercetare și dezvoltare tehnologică, cât și o difuzare și de advocacy de muncă culturale sociale, care și-a câștigat prestigiul și recunoașterea sa, așa cum are are 92% din programele sale instituționale și 100% din programele sale postuniversitare inter-instituționale în cadrul Programului Național de absolvent de calitate (PNPC) Consiliul Național de Știință și Tehnologie în Mexic organul de conducere al științei și tehnologiei în țară; în timp ce la nivel internațional vom continua pentru a adăuga programe la evaluarea diferitelor agenții. Instituția are, de asemenea, 14 programe medicale de specialitate legate de sectorul sănătății programe profesionale orientate, din care 78% sunt la nivelul 1 al evaluării efectuate de Comitetele inter-instituționale pentru evaluarea învățământului superior ( CIEES); și 21% sunt acreditate de PNPC. De asemenea, 36% dintre programe postuniversitare au fost evaluate la nivel internațional în mod specific de către Asociația Universitatea Iberoamerican de studii superioare (AUIP) și Consiliul de Acreditare pentru școli de afaceri și programe (ACBSP): Doctorat in Stiinte Administrative, Doctor în Științe biologice, doctor în Studii socio-culturale, master de Cercetare educaţională, master: zona de plante Biotehnologie și Toxicologie, Maestru de opțiuni de Științe Agronomice sau veterinar, Maestru de Informatică și Tehnologii Computer, master de fiscal și Maestru de Științe administrative, realizarea poziționând astfel programele noastre universitare la nivel de calitate competitive la nivel global. În prezent, există două programe de doctorat evaluate.

UAA are un sistem integrat de programe educaționale universitare , care să răspundă nevoilor clare pentru învățarea pe tot parcursul vieții, cu un nivel ridicat de calitate susținută de recunoașterea acestora de către organizații și / sau standarde de excelență, oferind și elemente de flexibilitate care permit adresa de formare nevoile diferite ale profesioniștilor implicați în ele. De asemenea, există o gamă diversă , care include atât profesie orientate și de cercetare, precum și programe instituționale și inter - care îndeplinesc criteriile de necesitate socială și capacitatea Universității de a oferi acestora programe.

Încercarea de acreditare a programelor postuniversitare , atât la nivel național și internațional a fost o referire clară la eforturile depuse la universitate. Pe de o parte, pentru că el a ghidat dezvoltarea de absolvent în direcția atingerii unor standarde înalte de calitate; în al doilea rând, pentru că pentru a realiza acest lucru, a fost proiectat și implementat un sistem de asigurare și îmbunătățirea calității absolvent a avut ca rezultat un procent ridicat de programe acreditate și terminale de eficiență medie ridicată.

Semnul distinctiv al programelor postuniversitare de la Universitatea Autonomă din Aguascalientes este.

 • curricule relevante.
 • programe centrate pe elev, în cazul în care un membru tutore al Consiliului Academic de monitorizare a programului și un tutore care vă va ghida în formarea dumneavoastră vor fi alocate.
 • discipline de studiu pot fi în interiorul sau în afara instituției, încurajarea mobilității studenților și de formare în lumea competitivă la nivel mondial.
 • Formarea dobândită permite să dezvolte cercetare, dezvoltare tehnologică, inovare și rezolvarea problemelor sociale.
 • Absolvent Programe UAA, sunt susținute cu propriul lor personal academic, calificat, cu experiență și suficiente pentru a satisface studenților care asigură formarea ca cercetător și senior profesionist. O mare parte dintre profesori sunt recunoscute de către Sistemul Național cercetătorilor, competentă în generarea, transmiterea și aplicarea cunoștințelor cu recunoaștere națională și internațională.
 • Actualizarea constantă a cunoștințelor este foarte importantă pentru fiecare profesionist. Prin urmare, Universitatea Autonomă din Aguascalientes invită toți profesioniștii să se asigure Excelență Academică a studia un curs postuniversitar în această universitate și să obțină competitivă și să ofere soluții concrete în activitățile lor profesionale.

Pentru a studia la Universitatea Autonomă din Aguascalientes obține:

 • Cunoștințe, abilități, atitudini și valori pentru a satisface dezvoltarea lor profesională, de cercetare pentru enfrenarse la forța de muncă și de a contribui la dezvoltarea Aguascalientes și Mexic.
 • Corelarea cu ei înșiși, experți în Profesorii de câmp, cu experiență prin activitățile de cercetare științifică, tehnologică și profesională ridicată în curriculum.
 • Corelarea cu mulțumiri naționale și internaționale la sfatul profesioniștii responsabili de formare tutore.
 • Experiența în multidisciplinare, interdisciplinare și echipa, pentru a partaja progresul tezei sau lucrări practice cu studenții din diferite domenii funcționează.

Pentru toate cele de mai sus, Direcția Generală pentru Cercetare si Studii postuniversitare invită vă să vizitați oportunități educaționale disponibile la Universitatea Autonomă din Aguascalientes pentru a actualiza și întări formarea lor profesională și de cercetare. Bine ai venit. !!!

Locații

 • Aguascalientes

  Avenida Universidad 940, Ciudad Universitaria, Universidad Autónoma de Aguascalientes, 20130, Aguascalientes

  Întrebări