Keystone logo
Universidad de Leon

Universidad de Leon

Universidad de Leon

Introducere

De ce să studiezi la ULE?

Există cel puțin zece motive pentru a alege León ca destinație academică, deși suntem siguri că veți găsi multe altele.

 1. Cea mai bună limbă vorbită - În zona Leon, se vorbește un spaniol foarte pur, cu un accent destul de neutru. Pe străzile din León veți auzi că vorbește limba spaniolă.
 2. Cea mai bine conservată artă - Aici veți găsi bijuterii artistice din toate timpurile. Din rămășițele din epoca romană, până la arhitectura premiată a secolului XXI, fără să uităm celebrul și legendarul Camino de Santiago.
 3. Diversitatea de naționalități - Vrem să vă integrați în societatea noastră, în timp ce vă bucurați de mediul internațional pe care îl oferă ULE-ul.
 4. Programul Godfather - Lăsați-vă ghidat de sponsorul dvs. Va fi cel mai bun consilier.
 5. Destinație economică - locuința în León este ieftină. O cameră într-un apartament comun costă între 150 și 250 de euro pe lună, puteți merge pe jos sau cu bicicleta spre toate locurile, iar timpul liber este accesibil.
 6. Natura și aventura - Bucurați-vă de practicarea schiului, drumeții, alpinism și multe alte activități de aventură pe care le oferă provincia.
 7. Universidad solidaria - Colaborați cu serviciul nostru de cooperare pentru dezvoltare care participă la proiecte de solidaritate
 8. Angajat pentru mediul înconjurător - Biroul verde promovează durabilitatea și obiceiurile sănătoase: utilizarea gratuită a bicicletelor, ateliere de gătit, reciclarea ...
 9. Universitatea accesibilă - Toate clădirile sunt adaptate pentru persoanele cu dizabilități. Există o unitate de sprijin care să informeze și să faciliteze zi de zi cei care au aceste nevoi.
 10. Spania autentică. - În León, charterul magna leonesa, primul în Europa, a fost aprobat și a fost creată prima universitate.

Ce puteți studia în ULE?

În universitatea noastră puteți studia ceea ce doriți. Utilizați catalogul nostru de studii și motorul de căutare al subiectelor Dacă doriți să studiați limba spaniolă doar ca o limbă străină, toate informațiile de care aveți nevoie pot fi găsite în Centrul lingvistic.

Aveți o listă de coordonatori universitari cu persoanele de contact pentru îndrumarea academică de care aveți nevoie.

Este posibilă predarea subiecților în întregime în limba engleză. Ele pot fi, de asemenea, combinate cu subiecte în limba spaniolă.

Brooke Cagle / Unsplash

Când începem?

Toate studiile noastre sunt structurate în două semestre pe an universitar, mai puțin Centrul lingvistic care o face în sferturi.

Statistică

 • Studenti internationali:

  8%

 • 0
 • Raport student-facultate:

  12 la 1

Locații

 • León

  Campus de Vegazana S/N 24071 León, , León

 • Ponferrada

  Av. de Astorga 15 24400 Ponferrada, , Ponferrada

  Întrebări