Keystone logo
University At Buffalo Law School

University At Buffalo Law School

University At Buffalo Law School

Introducere

Printre cele mai puternice școli de drept public din țară și un centru de clasă mondială pentru studii interdisciplinare, Universitatea din Buffalo School of Law oferă studenților o bază teoretică puternică și instrumentele practice de care au nevoie pentru a reuși într-un mediu competitiv.

Universitatea din Buffalo School of Law - singura școală de drept din sistemul Universității de Stat din New York - este situată pe campusul emblematic al unei universități publice de cercetare de nivel mondial, cea mai mare din nord-estul Statelor Unite. Una dintre puținele școli de drept situate la o frontieră internațională, oferim o multitudine de oportunități de învățare transfrontaliere, inclusiv noua noastră concentrare de studii juridice transfrontaliere. Mulți dintre profesorii noștri proeminenți la nivel național au un doctorat. în plus față de diplomele lor de drept, care ne permit să oferim o gamă largă de opțiuni de curs interdisciplinare predate de experți.

Cursurile noastre inovatoare de scurtă durată din ianuarie oferă o viziune interioară a legiferării din viața reală și un meniu diversificat de subiecte și forumuri, inclusiv: dreptul fiscal în Paris, dreptul comercial internațional în Noua Zeelandă, cultura juridică în Thailanda și dreptul drepturilor omului în Washington, DC. beneficiile combinării clasei cu serviciile sunt reunite în cursurile noastre de practicum care sunt printre cele mai puternice din țară. Aceste cursuri combină studiul unui domeniu substanțial al dreptului în cadrul unui membru al facultății cu normă întreagă cu serviciile în comunitate sub îndrumarea avocaților practicanți.

Locații

  • Buffalo

    Mary Talbert Way,211, 14260, Buffalo

    Întrebări