Keystone logo

University of Bristol Law School

A logo

Introducere

Cercetarea noastră

Universitatea din Bristol este la vârful cercetării globale. Am făcut inovații în domenii, de la prevenirea morții la pătuț până la nanotehnologie.

Universitatea are o reputație de inovație de la fondarea sa în 1876. Cercetările noastre abordează unele dintre cele mai presante probleme ale lumii în domenii atât de diverse precum infecția și imunitatea, drepturile omului, schimbările climatice și criptografia și securitatea informațiilor.

Universitatea are în prezent 40 de colegi ai Royal Society și 13 ai British Academy - o realizare remarcabilă pentru o instituție relativ mică.

Ne propunem să reunim cele mai bune minți în domenii individuale și să încurajăm cercetătorii din diferite discipline și instituții să lucreze împreună pentru a găsi soluții durabile la problemele presante ale societății.

Suntem implicați în numeroase colaborări internaționale de cercetare și integrăm experiență practică în programa noastră, astfel încât studenții să lucreze la proiecte din viața reală în parteneriat cu sectoarele de afaceri, guvern și comunitate.

Experiența studentului

Ne propunem să dăm studenților noștri cunoștințele și abilitățile pentru a reuși în cariera aleasă pe o piață globală competitivă.

Atragem studenți din toată lumea, creând o comunitate internațională bogată și interesantă. Avem, de asemenea, norocul să fim localizați într-un oraș dinamic, dinamic, cu o reputație de creativitate și durabilitate.

Cu o selecție de peste 200 de cursuri care acoperă o gamă largă de subiecte, studenții noștri se angajează cu cursuri provocatoare intelectual care încurajează independența sufletească.

Bristol Futures

O inițiativă a Universității din Bristol care le dă posibilitatea studenților noștri să-și îndeplinească potențialul academic și personal, să absolvească Universitatea ca persoane tenace, inventive și conectate, care vor fi un beneficiu pentru ei înșiși și pentru societate. Bristol Futures este bazat pe trei teme care explorează oportunitățile și provocările majore cu care se confruntă generația noastră:

 • Inovație și întreprindere
 • Cetățenie globală
 • Futures durabile

În plus față de programul lor de licență, studenții noștri vor putea să se angajeze cu aceste teme într-o serie de activități și resurse de învățare care susțin studiile și dezvoltarea personală.

O diplomă Bristol este extrem de atractivă pentru angajatori: oferim studenților noștri o educație de înaltă calitate, condusă de cercetare și îmbunătățim reputația noastră globală prin recrutarea celor mai buni universitari. Bristol este pe locul al patrulea într-o listă de universități vizate de angajatori de top absolvenți (sursa: Piața absolvenților în 2018, High Fliers Research).

Cursurile noastre sunt modelate de cea mai recentă gândire, iar studenții noștri lucrează la proiecte din viața reală cu cadre universitare care sunt experți în domeniul lor. Pe lângă faptul că predă faptele, cercetătorii noștri își transmit cunoștințele, entuziasmul și experiența.

Bristol este suficient de mic pentru a se simți călduros și prietenos, cu consilieri de bunăstare atât în reședințele universității, cât și în școlile academice pentru a sprijini studenții noștri, profesorii personali și serviciile suplimentare de asistență. De asemenea, este suficient de mare pentru a oferi oportunități extracurriculare deosebite, inclusiv o serie de cluburi, activități sportive și grupuri comunitare și de voluntariat.

Investim continuu în facilități noi, existente, instruire și tehnologie.

Bibliotecile noastre, facilitățile IT și spațiile de studiu informale mențin studenții conectați și susțin învățarea independentă. Avem o rețea cuprinzătoare de servicii de asistență pentru a ne asigura că studenții noștri pot primi ajutor și sfaturi cu privire la toate aspectele vieții universitare - academice, personale, financiare și practice - dacă și când au nevoie.

Brooke Cagle / Unsplash

Clasamentul și reputația

Bristol se află în mod constant în top 100 din lume și în primele zece universități din Marea Britanie, în tabele de liga, care se bazează pe informații despre excelență în cercetare și în predare.

Suntem una dintre cele mai populare universități din Marea Britanie, atrăgând în medie opt solicitanți de cea mai bună calitate pentru fiecare loc, iar absolvenții noștri sunt printre cei mai căutați de angajatorii de pe tot globul.

 • Top zece universități din Marea Britanie (QS World University Rankings 2020)
 • A doua universitate cea mai vizată de către angajatorii de top din Marea Britanie (High Fliers Research)
 • Locul numărul unu în care să locuiești în Marea Britanie (Sunday Times 2017)
 • Pe locul nouă în Marea Britanie pentru angajabilitatea absolvită (QS Graduate Employability Rankings 2020)
 • Acasă la cel mai bun incubator de afaceri din lume (UBI Global 2015)
 • Top cinci universități pentru cercetare (REF 2014)
 • 13 câștigători ai Premiului Nobel legați de Universitate - inclusiv actualul nostru cancelar, Sir Paul Nurse
 • 27 de subiecți foarte apreciați în top 100 din lume (QS World Subject Rankings 2019)
 • Top zece în Campionatele britanice 2016/17 Universități și Colegii Sport (BUCS)
 • A urcat șapte locuri în Ghidul Universității Guardian 2019
 • Clasat pe locul șase în Europa pentru predare
 • Elevii de la Universitatea din Bristol se numără printre absolvenții cu cea mai mare plată din Marea Britanie

Peste 40 la sută din programele noastre de predare sunt acreditate de organisme profesionale, care recunosc constant excelența curriculumului nostru bogat în cercetare, mediul nostru de învățare și rezultatele învățării noastre.

Viziune și strategie

Strategia noastră universitară surprinde ambiția și imaginația colectivă a personalului nostru, a studenților noștri și a familiei mai largi Bristol. Acesta oferă o foaie de parcurs care stabilește aspirațiile noastre pentru următorii șapte ani.

Lucrul și studiul la Bristol vă permite să explorați și să promovați noi moduri de a gândi și de a vedea lumea.

Strategia noastră universitară a fost lansată în 2016. Se concentrează pe șase domenii cheie:

 • Educația și experiența elevilor
 • Cercetare, inovare și parteneriate
 • Personalul nostru și modalitățile de lucru
 • Internaționalizare și relații globale
 • Infrastructura fizică și digitală
 • Durabilitate

Personalul și studenții noștri și-au exprimat părerile în strategie pe măsură ce s-a dezvoltat, iar echipele de la Universitate lucrează acum la planurile de implementare.

În iunie 2016, personalul a avut ocazia să audă vice-cancelarul să introducă strategia și să pună întrebări la evenimentele de lansare internă. El a vorbit despre viitorul emoționant care ne este în față, în contextul incertitudinilor legate de rezultatul referendumului UE.

Locații

 • Wills Memorial Building, Queens Road, Clifton, Avon, BS8 1RJ, Bristol

Întrebări