Keystone logo
University of Bristol Law School LLB Drept și spaniolă
University of Bristol Law School

LLB Drept și spaniolă

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23.900 / per year *

În campus

* studenți internaționali I £9,250 pe an, studenți de acasă

Introducere

Diploma noastră de drept de top vă va oferi o bază solidă de cunoștințe juridice și o oportunitate de a explora o gamă largă de subiecte juridice. Veți fi predat de academicieni de top la nivel mondial care au un impact activ asupra politicii și practicii în orașul vibrant și divers Bristol.

Înțelegerea mai multor tradiții juridice, a mai multor limbi și culturi poate deschide o lume de oportunități. În cadrul acestui curs de patru ani, cu onoruri comune, vă veți dezvolta cunoștințele lingvistice și culturale din Spania și America Latină până la un nivel de diplomă, alături de unitățile de bază în dreptul civil și common law - cele mai importante tradiții juridice din lume. Veți avea șansa de a vă petrece cel de-al treilea an la o universitate vorbitoare de limbă spaniolă. Pentru a afla mai multe despre studiile în străinătate, vizitați Centrul pentru studii în străinătate.

Alegerea LLB în drept și spaniolă la Bristol vă va permite să progresați la cursul de practică în barou sau să vă pregătiți, în parte, pentru examenul de calificare a solicitanților (SQE), ajutându-vă să dezvoltați abilități juridice de bază și să înțelegeți cele șapte fundamente ale cunoștințelor juridice.

Obțineți un start în cariera dvs. juridică prin dobândirea unei experiențe de lucru calificate (QWE) prin intermediul uneia dintre clinicile noastre de drept, alături de accesul gratuit la resursele de dezvoltare a carierei de la partenerul nostru, Universitatea BPP, concepute pentru a ajuta avocații și avocații aspiranți.

O experiență culturală mai largă, competențe lingvistice avansate și capacitatea de a articula atât caracteristicile distinctive, cât și cele comune ale diferitelor sisteme juridice vă vor permite să absolviți cu un set de competențe valoroase, adaptate în mod ideal la locul de muncă globalizat.

Acreditare

Rutele de calificare pentru avocați și avocați s-au schimbat. Pentru mai multe informații, vizitați Solicitors Regulation Authority sau Bar Standards Board.

Durata programului

  • 4 an(e) cu normă întreagă

Admitere

Curriculum

Despre Școală

Întrebări