Keystone logo
University of Bristol Law School LLM în sănătate, drept și societate
University of Bristol Law School

LLM în sănătate, drept și societate

Bristol, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Aug 2024

GBP 26.700 / per year *

În campus

* peste hotare cu normă întreagă. Studenți din Marea Britanie / UE cu normă întreagă: 10.100 GBP; cu jumătate de normă: 5.050 GBP. Insulele Canalului cu normă întreagă: 10.100 GBP

Introducere

Prezentare generală

Într-un moment critic din istorie, LLM-ul nostru în sănătate, drept și societate vă oferă o oportunitate interesantă de a dezvolta o înțelegere profundă a relațiilor dintre drept, guvernanță și sănătate în întreaga societate și sectoarele guvernamentale - și să absolviți cunoștințele și abilitățile. să abordeze unele dintre cele mai mari provocări pentru drept și politici ca mecanisme de abordare a sănătății și bunăstării.

LLM în Sănătate, Drept și Societate a fost bine primit ca un curs distinctiv care depășește cu mult cursurile tradiționale de drept medical. Acesta oferă un studiu aprofundat și intensiv al unor aspecte largi, de la inegalitățile în materie de sănătate și reglementarea organismului, până la justiția reproductivă, sănătatea mintală și bunăstarea. De asemenea, explorează rolurile diverse pe care le pot juca instituțiile sociale și politice și tehnologiile emergente, cum ar fi tehnologia sănătății.

Alegerea acestui LLM înseamnă că veți fi provocat și inspirat de academicieni lideri mondiali, dedicați gândirii progresive și inovatoare în dreptul și guvernanța sănătății - cu cei care predă cursul aparținând Centrului pentru sănătate, drept și societate al Facultății de Drept . Curriculumul intelectual, bogat în cercetare pe care îl oferă îi face pe absolvenții noștri să iasă în evidență, capabili să demonstreze abilități juridice, analitice și de cercetare excelente și împuterniciți să urmeze cariere de vârf într-o varietate de domenii.

Acest curs este deosebit de atrăgător pentru cei care doresc să lucreze în domenii precum reglementarea asistenței medicale, cu ONG-uri și alte agenții sau în cercetarea juridică / politică. Aflați cum puteți face mai mult cu legea la University of Bristol Law School .

Structura cursului

Avem o comunitate internațională vastă și vibrantă, iar studenții Universității din Bristol LLM beneficiază de clasele mici, predate de experți mondiali. LLM în sănătate, drept și societate oferă o gamă interesantă de unități care reflectă expertiza academicienilor noștri de renume mondial și o oportunitate de a vă specializa în continuare diploma.

Veți lua patru unități (120 de puncte de credit în total, 30 de puncte de credit fiecare) și o disertație obligatorie (60 de puncte de credit). Acceptați unități în inegalități în materie de sănătate, drept și societate și drept, guvernanță și sănătate și cel puțin o unitate opțională legată de programul de sănătate, drept și societate. Puteți lua, de asemenea, o altă unitate de drept al sănătății sau una aleasă din programul LLM mai larg (nu toate unitățile din programul LLM mai larg sunt disponibile pentru absolvenții care nu sunt absolvenți de drept).

Vizitați catalogul nostru de programe pentru detalii complete despre structura și conținutul unității pentru LLM în sănătate, drept și societate.

Cariere

Absolvirea unei școli de drept * lider mondial va deschide porțile într-o varietate de sectoare. Conținutul și abordarea predării în acest program vă vor dezvolta și aprofunda înțelegerea sănătății, a legii și a societății, construind în același timp multe abilități transferabile. Acest LLM poate oferi o trambulină într-o gamă variată de cariere - sau poate spori perspectivele pentru cei care lucrează deja în domenii conexe. Acest program ar fi, de asemenea, de interes pentru absolvenții recenți în drept, politici, politici și domenii conexe și de interes pentru oricine dorește să urmeze o carieră în cercetare.

Vă rugăm să vizitați pagina noastră web Cariere și angajabilitate pentru mai multe informații despre sprijinul și oportunitățile pe care vi le oferim în timpul studiilor.

* Un top 50 Facultatea de Drept (Times Higher Education World University Rankings 2021)

Rezumatul pentru Print

LLM în Sănătate, Drept și Societate a fost bine primit ca un curs distinctiv care depășește cu mult cursurile tradiționale de drept medical. Acesta oferă un studiu aprofundat și intensiv al unor aspecte largi, de la inegalitățile în materie de sănătate și reglementarea organismului, până la justiția reproductivă, sănătatea mintală și bunăstarea. De asemenea, explorează rolurile diverse pe care le pot juca instituțiile sociale și politice și tehnologiile emergente, cum ar fi tehnologia sănătății.

Alegerea acestui LLM înseamnă că veți fi provocat și inspirat de academicieni de top din lume dedicați gândirii progresive și inovatoare în dreptul și guvernanța sănătății - cu cei care predă cursul aparținând Centrului pentru sănătate, drept și societate al Facultății de Drept. Curriculumul intelectual, bogat în cercetare pe care îl oferă îi face pe absolvenții noștri să iasă în evidență, capabili să demonstreze abilități juridice, analitice și de cercetare excelente și împuterniciți să urmeze cariere de vârf într-o varietate de domenii.

Acest curs este deosebit de atrăgător pentru cei care doresc să lucreze în domenii precum reglementarea asistenței medicale, cu ONG-uri și alte agenții sau în cercetarea juridică / politică.

Metadate

Studiați dreptul de sănătate și societatea LLM. Facultatea de Drept lider mondial. Academici de renume mondial. Direcționate de angajatori de top.

Criterii de intrare

Solicitanții sunt de așteptat să dețină o diplomă de onoare de clasa a doua superioară (sau o experiență profesională echivalentă) în discipline asociate cu centrul programului. O diplomă în drept nu este o condiție prealabilă.

Solicitanții care intercalează din programe de medicină profesională, stomatologie și științe veterinare trebuie să fi finalizat cu succes anul trei pentru a fi eligibili pentru acest program.

Consultați calificările internaționale echivalente pe site-ul web al Oficiului Internațional.

Taxe pentru 2021/22

Noi percepem o taxă de școlarizare anuală. Taxele pentru 2021/22 sunt următoarele:

Marea Britanie: cu normă întreagă

  • 10.400 GBP

Marea Britanie: part-time (doi ani)

  • 5.200 GBP

În străinătate (inclusiv UE): cu normă întreagă

  • 19.900 GBP

Insulele Canalului / Insula Man: cu normă întreagă

  • 10.400 GBP

Taxele sunt supuse unei revizuiri anuale. Pentru programele care durează mai mult de un an, vă rugăm să bugetați până la o creștere de până la cinci la sută a taxelor în fiecare an. Aflați mai multe despre taxele de școlarizare .

Bursă de absolvenți

Studenții și absolvenții Universității din Bristol pot beneficia de o reducere cu zece la sută a taxelor de școlarizare pentru studiile postuniversitare. Verificați eligibilitatea pentru o bursă de absolvenți .

Finanțare pentru 2021/22

Informații despre finanțare și burse pot fi găsite pe University of Bristol Law School taxele și paginile web de finanțare . Acestea includ informații despre Bursele Facultății de Drept despre Bursele Justiției Globale , deschise studenților internaționali postuniversitari.

Informații suplimentare cu privire la finanțarea potențialilor studenți postuniversitari din Marea Britanie, UE și internaționali.

Admitere

Curriculum

Burse și finanțare

Oportunități de carieră

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări