Keystone logo
University of California, Irvine - School of Law Master of Laws (LL.M.)
University of California, Irvine - School of Law

Master of Laws (LL.M.)

Irvine, Statele Unite ale Americii

1 Years

Engleză

La zi

29 Jun 2024

21 Aug 2024

USD 64.000 / per year *

În campus

* Taxele de școlarizare, taxele și taxele afișate în extrasul de cont sau în contul dvs. sunt estimări bazate pe sumele aprobate în prezent. Este posibil ca aceste cifre să nu fie definitive. Învățământul, taxele și taxele reale pot fi modificate

Introducere

Master of Laws (LL.M.) program de studii la Universitatea din California, Irvine School of Law oferă o educație juridică de prim rang pentru avocați, judecători, funcționari guvernamentali și alții care doresc să devină educați cu privire la sistemul juridic și practica de drept in Statele Unite. Vă oferim un LL.M. program care poate fi adaptat intereselor fiecărui individ, echipând astfel în mod unic studenții cu cunoștințele și abilitățile de a excela în comunitatea juridică globală de astăzi, indiferent de obiectivele personale și profesionale ale acestora.

64409_ScreenShot2017-11-20at4.48.03PM.png

Programul este un curs de un an, cu normă întreagă, cu 24 de credite, pe teme juridice avansate, conceput în principal pentru avocații instruiți în afara Statelor Unite. Studenții trebuie să urmeze patru cursuri: Introducere în dreptul american; Cercetare, analiză și scriere în dreptul american; Practica juridică americană în context; și responsabilitate profesională, globalizare și profesia juridică în Statele Unite. Pentru restul cursurilor, studenții selectează dintr-o gamă largă de cursuri din curriculum-ul de nivel superior. Personalul dedicat este disponibil pentru a ajuta studenții să își planifice cursul de studiu și, dacă se dorește, să se asigure că cursurile studenților îndeplinesc cerințele de eligibilitate din California, New York sau alte baruri de stat.

64408_ScreenShot2017-11-20at4.48.13PM.png

Cine ar trebui să aplice

Solicitanții calificați trebuie să aibă:

  1. O diplomă de drept din țara lor de origine
  2. Suficientă fluență în limba engleză pentru a se angaja în studiul riguros al dreptului american.

Perioada de înscriere pentru LL.M. programul este 1 septembrie - 15 mai în fiecare an. Cum se aplică>

De ce să continuați un LL.M. la Legea UCI?

Facultatea de clasă mondială

Clasele la Legea UCI sunt predate de un grup strălucit de facultate dedicată și primitoare. Membrii facultății noastre sunt învățați extraordinari. Un studiu recent le-a evaluat impactul științific ca pe locul 6 în țară, dincolo de Yale, Harvard, Universitatea din Chicago, Universitatea din New York și Stanford. La fel de importante, sunt, de asemenea, profesori superba și mentori devotați. Această combinație imbatabilă face din Legea UCI o comunitate intelectuală unică, dinamică și diversă în care să învețe și să se dezvolte.

Reputație impecabilă

Individual și colectiv, facultatea, personalul, studenții, alumii și prietenii Facultății de Drept au făcut din Dreptul UCI un loc de excelență și inovație în predare, bursă și serviciu public. Legea UCI a avut cel mai mare clasament de debut din SUA News and World Report, iar acum este pe locul 35 în general, pe locul 6 pentru instruirea clinică, pe locul 9 în scrierea juridică și pe locul 19 în dreptul proprietății intelectuale. Marea majoritate a studenților la Dreptul UCI apreciază experiența lor educațională generală drept „Excelentă” și raportează că au dezvoltat obiective mai clare în carieră și că au dobândit cunoștințe legate de locul de muncă la o rată semnificativ mai bună decât media națională. (Sondajul Facultății de Drept despre implicarea studenților - LSSSE).

Dimensiuni mici de clasă

Raportul student-facultate este printre cele mai bune din țară la 7-1 și numărul mediu de elevi dintr-o clasă superioară este de 11 - aceasta permite studenților să aibă un timp individual mai individual, cu o facultate remarcabilă. Combinăm cele mai bune dintre mediul mic, colegial și de susținere cu o instituție de cercetare mare și renumită.

Învățare prin practică

Învățarea prin experiență este nucleul curriculumului nostru. Predăm studenților noștri cum să transforme teoria în practică și să învețe prin practică, esențială în dezvoltarea abilităților de pregătire pentru avocați. Serviciul public este, de asemenea, chiar în centrul misiunii UCI. Programele noastre oferă studenților oportunitatea și formarea de a-și folosi educația juridică pentru a îmbunătăți societatea.

Orange County, California Locație

Prima noastră locație din Orange County, California, la o oră la sud de Los Angeles și la o oră la nord de San Diego, face din UCI un loc foarte atractiv pentru a petrece un an de studiu. Situat la aproximativ 10 minute de plajă, campusul UCI este situat în Irvine, California.

Orașul Irvine a fost considerat cel mai sigur oraș de dimensiunile sale din SUA pentru al 12-lea an consecutiv. Printre multe beneficii ale lui Irvine se numără atmosfera plăcută pe tot parcursul anului și accesul facil la numeroase atracții culturale, de divertisment și în aer liber. În plus, California de Sud este o casă de piață legală, vastă, de dorit și sofisticată, firmelor internaționale de prestigiu, firmelor regionale și organizațiilor de interes public de renume. Orange County se mândrește cu o economie vastă și diversă în care se află unele dintre cele mai mari companii din lume, precum și întreprinderile mici de întreprinzător. Climatul de afaceri oferă un accent deosebit într-o multitudine de sectoare, inclusiv în domeniul imobiliar, tehnologii avansate, comerț internațional, asistență medicală și științe ale vieții.

Studenți ideali

Despre Școală

Întrebări