Keystone logo
University of Campania "Luigi Vanvitelli" Curs de masterat cu ciclu unic în drept cu Universitatea din Murcia / SPANIA
University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Curs de masterat cu ciclu unic în drept cu Universitatea din Murcia / SPANIA

5 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

În campus

Introducere

Începând cu anul universitar 2016/2017, Departamentul de Drept SUN oferă studenților săi o nouă oportunitate de internaționalizare, pe lângă programele tradiționale de schimb. Studenții vor putea participa la un nou program de studiu dezvoltat în comun la Universitatea din Murcia (Spania), care le va permite să petreacă trei semestre la universitatea străină și să obțină, la sfârșitul cursului, o diplomă dublă, adică o diplomă dublă gradul. Mai exact, calificările acordate la sfârșitul cursului sunt „Grado en Derecho” la Universitatea din Murcia și „Master în drept” la Universitatea a II-a din Napoli.

Scopul este de a permite studenților SUN să trăiască o experiență stimulativă într-o universitate străină de prestigiu și, astfel, să își lărgească orizonturile academice, culturale și oportunitățile de muncă viitoare. Eliberarea diplomei duble permite accesul la „Master în abogacia” din Spania pentru obținerea calificării criminalistice.

Universitatea din Murcia este situată în orașul cu același nume din sudul Spaniei, a fost fondată în 1915 și este o universitate tânără și dinamică.

Departamentul de Științe Sociale și Juridice este situat în centrul orașului, într-o structură modernă și funcțională, și găzduiește un Centru de Studii Bioetice de importanță internațională (CEBES).

Orașul este situat la câțiva kilometri de mare, în centrul unei zone care oferă frumuseți istorice și peisagistice remarcabile, în sudul capitalei Madrid, care este la aproximativ 3,5 ore distanță.

PRESTATORI ȘI SUBVENȚII

Toți studenții interesați se pot înscrie la CDL internațional în drept activat în parteneriat cu Universitatea din Murcia: cei deja înscriși la Departamentul de drept SUN (toate cursurile de grad activ); cei care provin dintr-o altă universitate; cei care se înscriu la Universitate pentru prima dată.

Pentru studenții care sunt deja înscriși la alte cursuri de diplomă SUN și care decid să întreprindă noul CDL internațional în parteneriat cu Universitatea din Murcia, vor fi activate proceduri personalizate pentru recunoașterea și validarea examenelor deja susținute.

Cei care decid să se înscrie la CDL internațional în drept în parteneriat cu Universitatea din Murcia vor putea aplica pentru bursele alocate anual de SUN. O parte din aceste burse sunt rezervate studenților străini.

SEDIUL ȘI METODA DE CONDUITĂ

Cursurile din Italia vor avea loc la birourile Departamentului de Drept SUN, în Santa Maria Capua Vetere (CE). La fel, cursurile din Spania vor avea loc la sediul Departamentului de Științe Sociale și Juridice, situat în centrul urban al orașului Murcia. Predarea este împărțită, în ambele universități partenere, în cicluri de prelegeri cu orice test scris și / sau oral. Examenele sunt orale și pot fi precedate de o probă scrisă.

Rezultatul programului

Despre Școală

Întrebări