Keystone logo
University of Dayton School of Law LL.M. în drept american și transnațional (online)
University of Dayton School of Law

LL.M. în drept american și transnațional (online)

Dayton, Statele Unite ale Americii

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.325 / per credit *

Învățământ la Distanță

* University of Dayton School of Law percepe școlarizarea pe oră de credit, mai degrabă decât pe an universitar. Costul pe oră de credit pentru anul universitar 2019-2020 este de 1.207 USD. Burse de școlarizare parțială disponibi

Introducere

Câștigă-ți LL.M. în drept american și transnațional — online

Vedeți de ce University of Dayton School of Law are cel mai bun program online LL.M și aflați cum obțineți diploma fără a fi nevoie să părăsiți vreodată casa.

Repere ale programului

Pentru studenții interesați să finalizeze LL.M. diplomă în drept american și transnațional, University of Dayton School of Law oferă un program 100% online.

Reperea programului LL.M online includ:

 • Curriculum: Axat pe legislația SUA și practica juridică din SUA
 • Flexibilitate: Toate cursurile sunt oferite (100%) online într-un format asincron, permițând studenților să acceseze conținutul cursului în zilele și orele care funcționează cel mai bine pentru ei
 • Eficiență: obțineți diploma în cel puțin 1 an calendaristic - trei semestre disponibile începând din ianuarie, mai și august
 • Pregătire: Online LL.M. curriculum-ul este aliniat cu cerințele actuale ale examenelor de baro de stat din California și Washington*
 • Ajutor financiar: burse generoase de ajutor financiar garantate acordate celor care aplică până la termenul limită prioritar. Materiale de lectură online gratuite (nu sunt necesare manuale!)
 • Ghiduri de studiu: resurse online suplimentare gratuite
 • Asistență: servicii gratuite de carieră, succes academic și suport pentru bibliotecă pentru toate LL.M. online. elevi
 • Expertiză: Cursuri susținute de profesori și practicieni în drept cu experiență de predare prin intermediul unei platforme online

Vizitați Întrebările noastre frecvente pentru a afla mai multe despre program, procesul de aplicare, baroul și oportunitățile de carieră.

*Cerințele de eligibilitate pentru admiterea la bar variază în funcție de stat. Legea Dayton nu poate garanta admiterea la bar. Elevii sunt responsabili pentru a contacta baroul de stat pentru a-și determina eligibilitatea.

LLM vs JD

Principala diferență dintre un LL.M. iar un JD înseamnă că un program JD este un prim grad în drept în SUA și, ca atare, acoperă conceptul general de drept. Programul tradițional JD este finalizat în aproximativ trei (3) ani. Un LL.M. este o diplomă la nivel de absolvent, care se concentrează pe un domeniu specific de expertiză. Majoritatea LL.M. programele pot fi finalizate în termen de un (1) an.

LL.M. online de la Dayton Law. Programul permite avocaților cu studii străine cu un non-SUA diplomă în drept pentru a susține examenul de barou în anumite state. Iar pentru cei care obțin un JD în Statele Unite, un LL.M. oferă o cale către specializare și avansare.

Online LL.M. Profilul studentului

Acest online LL.M. Programul este perfect pentru absolvenții de drept cu studii străine interesați de:

 • Susținerea examenului de barou din SUA în anumite jurisdicții
 • Cariere în practica juridică globală (afaceri, imigrație, comerț, investiții, IP etc.)
 • Aflați mai multe despre legislația și practica juridică din SUA
 • Stabilirea unei căi către eligibilitatea baroului din SUA
 • Obține o diplomă de licență în drept de la o facultate de drept din SUA, acreditată de Asociația Baroului American

Cu un program 100% online, studenții își pot obține diploma și pot face următorul pas atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere academic, fără a fi nevoiți să-și părăsească locul de muncă, acasă sau familiile.

Certificat de practică juridică din Statele Unite

Pe lângă obținerea LL.M. grad, studenții care finalizează Online LL.M. Programul în termen de trei ani, de asemenea, câștigă (fără costuri suplimentare) un Certificat în Practica Legală din Statele Unite.

Beneficiile certificatului de practică juridică din SUA:

 • Dezvoltați abilități și cunoștințe într-un domeniu specific al dreptului fără a necesita timp suplimentar sau școlarizare.
 • Deveniți mai ușor de comercializat pentru angajatori și clienți, oferind o acreditare care să ateste competența, angajamentul și pregătirea lor.
 • Primiți recunoaștere pentru finalizarea cu succes a unui curs de studii de specialitate.

Pregătirea pentru examenul baroului - California și Washington

Studenții obțin o bază solidă în domeniile de drept care sunt testate cel mai frecvent la examenul de barou, plus experiență practică în tipul de scriere și comunicare juridică testate la examenul de barou și utilizate în practica juridică din Statele Unite. Curriculum-ul online este aliniat cu cerințele actuale ale examenelor de baro de stat din California și Washington.*

*Cerințele de eligibilitate pentru admiterea la bar variază în funcție de stat. Legea Dayton nu poate garanta admiterea la bar. Elevii sunt responsabili pentru a contacta baroul de stat pentru a-și determina eligibilitatea.

Format flexibil, asincron

 • Luați cursuri conform programului dvs.: Toate cursurile sunt oferite într-un format online asincron pe parcursul a trei semestre pe an (toamnă, primăvară și vară).
 • Acreditare ABA: Absolvenții școlilor de drept care nu sunt acreditate ABA (inclusiv avocații cu studii străine) care dețin o diplomă întâi în drept sau echivalente trebuie să finalizeze 12 cursuri (30 de credite) pentru a obține LL.M. grad.
 • Licență în cel puțin 1 an: Pe baza disponibilității cursului și a secvenței, studenții pot finaliza cele 30 de credite în cel puțin un an (3 semestre).
 • Diverse instrumente și servicii de asistență gratuite: Materialele de lectură sunt disponibile, online și gratuit, în cadrul fiecărui curs. Pentru a stimula discuția la clasă și schimbul de idei, fiecare curs include și componente interactive, inclusiv orele săptămânale de birou, forumuri de discuții, anunțuri, sesiuni de recenzii online live și multe altele!

Curriculum

Clasamente

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări