Keystone logo
© Eva Dang
University of Derby

University of Derby

University of Derby

Introducere

introducere

Aici, la University of Derby , credem că orice este posibil. Cu o gamă largă de cursuri de la înființare, la nivel de licență și postuniversitar, vă putem ajuta să vă transformați cariera într-un început minunat. Știm cât de important este să avem cea mai bună metodă de predare și suntem mândri că am evaluat Aurul în Cadrul de Excelență în Predare; dar oferim și mai mult, cu unele dintre cele mai bune facilități universitare din țară, oportunități de experiență din industrie și practică, de învățare directă pentru a vă face studiile relevante pentru viața după absolvire. Pentru a vă lărgi orizonturile, vă oferim o gamă largă de oportunități de a studia în străinătate, indiferent de subiectul dvs. - o modalitate excelentă de a experimenta o cultură diferită, de a cunoaște oameni noi și de a vă adăuga CV-ul.

Facilităţi

Campusul nostru principal este în Derby, un oraș de înaltă tehnologie, cu multe activități. Campusul este răspândit pe mai multe situri, de la cel principal de la Kedleston Road, care găzduiește și Centrul nostru sportiv și principala bibliotecă, la Piața One Gate Gate, clădirea noastră specializată pentru cursuri de drept și criminologie. Strada Markeaton este baza dvs. pentru arte, inginerie și tehnologie și are un nou centru STEM, precum și o clădire separată dedicată modă și textile. Un pas mic de aici este frumos restabilit Britannia Mill, unde puteți studia artă, dans, asistență socială sau terapii expresive creative.

Toate site-urile noastre oferă spații de studiu și puncte de vânzare pentru orele de nefuncționare între prelegeri. Am investit 200 de milioane de lire în instalațiile noastre în ultimii zece ani, ceea ce înseamnă că veți învăța în împrejurimi hi-tech, inclusiv o secție de spitale falsă, Facultatea de formare juridică multi-scenă și Bloomberg Financial Markets Lab, pentru a numi câteva .

Există transport gratuit între zonele din Derby, cazare și centrul orașului, astfel încât să puteți ajunge ușor.

Campusul nostru Buxton este un oraș spa și wellness de primăvară situat la marginea districtului Peak, unul dintre cele mai aglomerate parcuri naționale din Marea Britanie. Orașul oferă o locație perfectă pentru ospitalitatea noastră, spa, arte culinare, evenimente, turism și cursuri în aer liber. Ne bazăm în istoricul Devonshire Dome, echipat cu tot ce aveți nevoie pentru a vă perfecționa abilitățile, inclusiv bucătăria de înaltă precizie, restaurantul și café-ul și spa-ul de zi comercială premiat.

La Chesterfield, veti gasi combinatia veche si noua pentru a crea facilitati de ultima ora pentru cursuri de asistenta medicala si de ingrijire a sanatatii. Am transformat fosta Școală de Gimnastică a Girlslor Chesterfield într-o bază modernă și luminată pentru studiile pe care le-ați făcut. Printre facilitățile sale se numără o aplicație imersivă de simulare interactive Immersive, care reproduce scenariile din viața reală într-un mediu de învățare sigur.

Viață de student

Uniunea noastră activă de studenți organizează o serie de activități pentru a vă ajuta să profitați din plin de timpul dvs. cu noi. Bine ați venit Fortnight vă oferă nu o singură, ci două săptămâni de distracție pe măsură ce vă stabiliți în viața universității.

Noaptea de cluburi și petreceri vă vor face în curând prieteni, în timp ce cinematografele în aer liber și nopțile cu microfonul deschis oferă ceva cu puțin mai relaxat. Sportul este oferit la nivel competitiv sau social, iar societățile acoperă o serie de subiecte academice, hobby-uri și alte interese. Uniunea este, de asemenea, acolo să vă reprezinte și să vă susțină de-a lungul timpului la Universitatea.

Derby are un centru vibrant și compact, cu o mulțime de locuri de mâncare și băutură. Există cinematografe, un centru de arte și o gamă bună de divertisment, de la cluburi de noapte până la săli de evadare, centru de trambulină, un patinoar de Crăciun, bowling și golf de interior. Dacă vă place să faceți cumpărături, centrul de shopping Intu are o selecție bună de magazine de stradă, în timp ce cartierul istoric din Catedrala are mai multe buticuri și magazine specializate.

Buxton este un oraș mai liniștit și o bază excelentă pentru excursii în aer liber, perfectă dacă vă place mersul pe jos, alpinismul, ciclismul sau canotajul. Este, de asemenea, bine-cunoscut pentru scena sa de artă și culturală, cu un festival popular de artă de vară printre mai multe evenimente. Există o bună alegere de magazine, baruri și restaurante, dar este doar o scurtă călătorie spre lumina strălucitoare a Manchesterului dacă doriți o noapte mare pentru a putea obține cele mai bune din ambele lumi aici.

Zilele deschise

Ne-ar plăcea să vă întâmpinăm într-o zi deschisă. Este cel mai bun mod de a vedea Universitatea pentru tine și de a pune toate întrebările pe care le aveți despre curs, oraș și campusuri. Puteți să faceți un turneu în campus cu studenții actuali, să vorbiți despre subiectul pe care doriți să-l studiați, să întâlniți studenți și personalul care vă pot spune cum este să studiți aici și să faceți un tur al cazării noastre. Există sfaturi cu privire la aplicarea, finanțarea și studierea în străinătate, precum și cursuri de acces, studii online și alte opțiuni.

Open Days au loc pe tot parcursul anului - pentru detalii complete, vizitați site-ul nostru.

Locații

  • Derby

    Kedleston Road (4,515.61 mi), DE22 1GB, Derby

Întrebări