Keystone logo
University of Essex Online Legea CertHE
University of Essex Online

Legea CertHE

Online United Kingdom

16 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 6.167

Învățământ la Distanță

Introducere

Acest program 100% online și cu normă parțială CertHE Law ar putea deschide o gamă largă de opțiuni de carieră - indiferent dacă sunteți interesat să practicați profesia juridică sau să căutați o carieră care ar beneficia de un context juridic.

Prin acest curs scurt, veți fi introdus în sistemul juridic englez. Vei aprofunda o serie de subiecte de drept esențiale și vei dezvolta abilități transferabile la locul de muncă pe care le poți aplica rolului tău curent încă din prima zi.

Nu aveți calificări anterioare sau experiență de muncă? Nu este o problemă, deoarece cursurile noastre online CertHE au un traseu de intrare deschis. Acest curs poate fi finalizat în doar 16 luni - și este ușor să progresați pe LLB complet.

Metode de predare

Suntem un furnizor de educație 100% online, așa că folosim un mediu virtual de învățare (VLE) de ultimă generație pentru a ne furniza predarea, resursele și evaluările. Sistemul nostru urmărește și gestionează procesul de învățare în timp real și vă oferă acces imediat la materialele dvs. de învățare. VLE este accesibil 24/7 și permite studenților și tutorilor să participe activ la conversații în timp real și seminarii live.

Credem că profitați la maximum de timpul petrecut studiind când sunteți informați cu privire la performanța dvs. și obținem acest lucru prin:

  • evaluarea dvs. pe parcursul modulelor, mai degrabă decât așteptarea evaluărilor de la sfârșitul anului
  • afișarea notelor dvs. în carnetul de note, care pot fi vizualizate ori de câte ori vă conectați la mediul virtual de învățare (VLE)
  • transformarea rapidă asupra lucrărilor evaluate pentru a vă asigura că cartea dvs. de notă este întotdeauna actualizată
  • asigurându-vă că aveți un contact regulat cu echipa dvs. de asistență pentru studenți

Metode de evaluare

Toate evaluările sunt furnizate prin mediul nostru virtual de învățare (VLE). Nu este necesară deplasarea la centrele de testare externe; în schimb, veți trimite sarcini prin intermediul VLE, cum ar fi rapoarte scrise, participarea la forumul de discuții sau intrări de jurnal reflective. Pentru cele câteva module care au evaluări temporizate, utilizăm un sistem virtual de procurare care vă permite să stați evaluări temporale academice și riguroase practic în confortul propriei case.

De asemenea, avem o politică de a ne asigura că munca depusă de studenți este autentică - folosim un sistem de monitorizare electronic bine stabilit pentru a verifica plagiatul.

De ce Essex Online?

Studiază online. Absolvent în campus.

Vă veți finaliza studiile și evaluările 100% online, iar calificarea dvs. va fi acordată de Universitatea din Essex, o universitate premiată cu un patrimoniu de 50 de ani de excelență în predare și cercetare și una dintre primele 25 de universități din Marea Britanie (completă Ghid universitar 2022). La finalizarea cursului, veți absolvi cu același certificat ca și studenții din campus - modul dvs. de studiu este menționat doar pe fișa academică.

Experiență asigurată de calitate

Cadrul de excelență în predare al guvernului Regatului Unit ne-a evaluat cu aur pentru furnizarea constantă de predare, învățare și rezultate remarcabile pentru studenți (TEF 2018). Suntem, de asemenea, cel mai bine cotat furnizor exclusiv online din Sondajul Național al Studenților (NSS 2020).

Stăm în spatele calității academice a cursurilor noastre online și de aceea oferim o garanție de returnare a banilor. Dacă decideți că cursul dvs. nu este pentru dvs. în termen de 21 de zile, vă vom rambursa integral. *

* Se aplică termenii și condițiile. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să contactați echipa noastră de admitere.

Suport academic și de mentorat de talie mondială

Tutorii noștri online sunt autorități și specialiști de frunte în domeniile lor respective. Sunt pasionați de ceea ce predau și își combină cunoștințele despre practica industrială cu livrarea academică de înaltă calitate, oferindu-vă o experiență de învățare de neegalat.

De asemenea, avem o echipă dedicată de consilieri studenți și consilieri de abilități de studiu care vă vor sprijini de la prima zi până la absolvire. Acestea vor fi la îndemână pentru a vă ajuta și a vă ghida pe măsură ce progresați prin studii. Oricare ar fi întrebarea sau problema, ei vor lucra cu dvs. pentru a găsi o soluție.

Oportunități de carieră

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Despre Școală

Chat with students

Întrebări