Keystone logo
University of Groningen LLM în drept european într-un context global
University of Groningen

LLM în drept european într-un context global

Groningen, Ţările de Jos

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 2.314 / per year *

În campus

* Studenți UE/SEE: 2168 EUR | studenți din afara UE/SEE: 15900 EUR

Introducere

Dreptul european într-un context global LLM este o nouă pisă care începe în anul universitar 2021-2022, modificată față de programul nostru anterior LLM în drept economic european.

Dreptul european într-un context global Programul LLM acoperă toate aspectele centrale ale dreptului Uniunii Europene, dar acordă și o atenție specială contextului global în care operează UE.

Acest program unic LLM oferă studenților o înțelegere aprofundată a dreptului european, dar adaugă o perspectivă asupra legăturilor tot mai mari dintre politicile interne și externe ale UE. Programul este atractiv pentru studenții din statele UE și din afara UE, cu un interes în dreptul UE și internațional, care doresc să se specializeze în modul în care dezvoltările și competențele interne și externe ale UE interacționează. Pe fundalul tuturor cursurilor, se află faptul că integrarea europeană și dezvoltarea constituțională europeană nu au loc izolat și că UE nu numai că este afectată de evenimentele mondiale, ci are și un impact asupra piețelor externe și a persoanelor.

Programul oferă opțiuni de specializare și de a lucra îndeaproape cu specialiști de top în dreptul european.

Cercetare

Cercetarea facultății se desfășoară sub umbrela Centrului Groningen pentru Drept și Guvernare, la care participă toate departamentele facultății. Ori de câte ori este posibil, profesorii vor folosi și vor implica această cercetare în cursurile care sunt predate.

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Chat with students

Întrebări