Keystone logo
University of Hamburg in cooperation with Europa-Kolleg Hamburg Studii Europene și studii juridice europene (master)
University of Hamburg in cooperation with Europa-Kolleg Hamburg

Studii Europene și studii juridice europene (master)

Request duration

Engleză, Germană

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* € 8500

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Ești fascinat de procesul de integrare europeană și modul în care aceasta deține fascinația pentru alte regiuni ale lumii? Nu vă doresc să aprofundeze înțelegerea dumneavoastră a acestui proces și să se implice activ în ea? Aspiră la o carieră în care bine întemeiată cunoaștere științe juridice, economice și politice cu privire la integrarea europeană este indispensabilă? Ați finalizat deja prima gradul de preferință în domeniul de drept, economie sau științe politice, cu un rezultat remarcabil? Atunci ar trebui să se aplice pentru un loc în programul nostru de masterat.

Programul de Master de doi semestru "Studii Europene și european juridice" este oferit de Institutul pentru Integrare Europeană a Fundației Europa-Kolleg Hamburg în colaborare cu Facultatea de Drept și Facultatea de Economie și Științe sociale de la Universitatea din Hamburg.

După finalizarea cu succes a programului, fie de gradul academic "Master of Arts (MA)" sau "Master of Laws (master)," vor fi premiate.

Programul de Master are zece luni - din octombrie până în luna iulie a anului următor. Este un curs full-time de studii. Este împărțită în nouă module în total. Există șapte module compuse din prelegeri universitare, dintre care cinci trebuie să fie urmat pe durata iernii, în timp ce alte două module de curs urmează pe durata verii. După prelegerile ale termenului de iarnă ajuns la capăt o teză de master academic trebuie să fie scris pentru care este prevăzută o perioadă de patru luni. Un modul practică programată pentru perioada cuprinsă între iarnă și termenul de vară (februarie / martie) solicită ca elevii să facă un stagiu, de exemplu, la o instituție a UE, reprezentări ale Oficiului german de Externe din țările în curs, ministere, agenții guvernamentale străine , firme de avocatura sau companii.

La începutul Programul de Master trei module de bază consacrate aspectele juridice, economice și politice ale integrării europene trebuie să fie participa toți elevii colectiv. În următorii elevii fază de specializare au posibilitatea de a studia una dintre următoarele domenii de specializare electivă în profunzime: - UE ca actor politic - Relații externe ale UE - companii în calitate de actori economici - Legea programului de Master UE este predat în engleză exclusiv.

Cerințele de admitere la Programul de Master sunt: ​​- O diplomă de la o instituție germană sau străine de învățământ superior (nivel universitar), cu un grad peste medie, de preferință în drept, în economie sau în științe politice, reprezentând 240 de puncte de credit (CP). Solicitanții care au fost acordate prima lor calificare grad pentru o carieră profesională, cu un total de 180 CP trebuie să facă pentru 60 CP lipsește de o performanță bună în programe de formare suplimentare de educație sau practice referitoare la domeniile reglementate de Programul de Master. Dovadă poate fi prezentată sub formă de experiență profesională, studii suplimentare, activități de cercetare, publicații sau altele asemenea; - Foarte bine proficiencies limba engleza; Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați: www.europa-kolleg-hamburg.de

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • LLM în drept european și internațional al afacerilor
    • Budapest, Ungaria
  • De master în dreptul internațional și european
    • Olomouc, Republica Cehă
  • LLM Studii avansate în dreptul european și internațional în domeniul drepturilor omului
    • Leiden, Ţările de Jos