Keystone logo
University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

Introducere

Despre UH Mānoa

Fondată în 1907, Universitatea Hawai'i din Mānoa (UH Mānoa) este campusul emblematic al Universității din Hawaii. O destinație de alegere, elevii și facultatea provin din întreaga națiune și din lume pentru a profita de oportunitățile unice de cercetare ale UH Mānoa, diverse programe de atletism din diviziunea I și peisaje frumoase la nivel național. În mod consecvent, clasa "cea mai bună valoare" între colegiile și universitățile americane, studenții noștri primesc o educație puternică la un preț accesibil.

77127_waikiki-beach-581102_640.jpg

Despre Honolulu, HI

Honolulu este cel mai mare oraș din statul Hawai'i și, de asemenea, acasă la Capitol de stat. Honolulu, care înseamnă "port protejat" sau "golf protejat", se crede că a fost fondat încă din 2000 de ani în urmă. Orașul a fost ferm stabilit ca centru major pentru Insulele Hawaii până la mijlocul anilor 1800. Hawai'i a devenit statul Aloha în 1959, când a fost admis în mod formal în Uniune ca statul 50.

Astăzi, Honolulu este unul dintre cele mai sigure orașe ale Americii, cu multe caracteristici și caracteristici unice. Este unicul palat regal al Americii și este cunoscut pentru climatul tropical, peisajul luxuriant verde, populația diversă și spiritul comunității cunoscut sub numele de aloha.

77128_hawaiian-hula-dancers-377653_640.jpg

Misiunea noastră

Școala de Drept William S. Richardson este o comunitate colaborativă, multiculturală care pregătește studenții pentru excelență în practica legii și carierele aferente care promovează justiția și statul de drept.

Dezvoltăm profesioniști de înaltă calificare și etică prin excelență în predare, bursă și serviciu public.

Noi îmbrățișăm diversitatea și valorile lui Hawai'i și recunoaștem o responsabilitate specială față de statul nostru și regiunea Pacificului.

Conducem în domeniul dreptului mediului, al legislației native din Hawaii și al studiilor juridice din Pacific și Asia.

77129_honolulu-1124096_640.jpg

Acreditare

Școala de Drept William S. Richardson de la Universitatea din Hawai'i din Mānoa a fost acreditată de Consiliul Secțiunii de Educație Juridică și Admitere la Baroul Asociației Baroului American din 1982. Secția de Educație Juridică poate fi contactată la adresa 321 North Clark Street, Chicago, IL 60610 sau la telefon la (312) 988-6738. Școala de Drept este membru al Asociației Școlilor de Drept American (AALS) din 1989.

Locații

  • Honolulu

    Dole Street,2515, 96822, Honolulu

    Întrebări