Keystone logo
University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law LLM – Concentrație de drept internațional și comparat
University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

LLM – Concentrație de drept internațional și comparat

Champaign, Statele Unite ale Americii

2 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline *

Aug 2024

USD 49.500

În campus

* aplicațiile sunt acceptate pe tot parcursul anului pe o bază rotativă; colegiul de drept va continua să examineze aplicațiile până când clasa este completă

Introducere

Concentrația de drept internațional și comparat oferă un program de studiu dirijat, opțional pentru LL.M. elevi. Studenții au posibilitatea de a primi pregătire specializată în domeniu și de a selecta clasele care sunt cele mai relevante pentru domeniile lor de expertiză. O desemnare de concentrare va apărea pe foaia matricolă, oferind studenților un avantaj competitiv pe piața legală a forței de muncă. Elevii își păstrează capacitatea de a alege câteva cursuri în afara concentrării lor în alte domenii de interes sau de a se pregăti pentru examenul de barou.

LLM în drept internațional și comparat este un program integrat care combină pregătirea juridică riguroasă cu studiul aprofundat al problemelor globale și este pregătit pentru o carieră în practica din ce în ce mai internațională a dreptului, indiferent dacă intenționați să lucrați în SUA sau în străinătate, în cabinet privat, o afacere sau sectorul public.

Caracteristici

  • Perspective diverse: Facultatea de Drept primește în mod regulat studenți din peste 25 de țări diferite, cu niveluri diferite de experiență profesională. Comunitatea University of Illinois at Urbana-Champaign are peste 10.000 de studenți internaționali din peste 110 de țări diferite.
  • Îmbogățire: Colegiul de Drept și organizațiile studențești găzduiesc numeroase evenimente în fiecare an, cu academicieni și personalități publice din întreaga SUA și din lume, de la care studenții pot învăța și cu care pot interacționa.
  • Consiliere individualizată: studenților li se oferă consiliere individualizată și consiliere pentru a-i ajuta în planificarea carierei, succesul academic și eligibilitatea baroului.
  • Cursuri mixte: Împărtășirea cursurilor și interacțiunea cu studenții JD sunt semnele distinctive ale programului Illinois LLM. În clasele cu înmatriculare mare de studenți LLM, asistenții de predare sunt desemnați pentru a oferi sprijin suplimentar.
  • Rețea: Când veniți la Illinois Law, veți deveni parte dintr-o familie care include peste 11.000 de absolvenți ai Facultății de Drept și peste 470.000 de absolvenți ai Universității din Illinois la Urbana-Champaign.
  • Champaign-Urbana: Cu facilitățile sale mari, dar accesibilitatea în orașele mici, Champaign-Urbana (CU) este un oraș universitar vibrant și extrem de accesibil, cu o scenă culturală plină de viață, transport public gratuit pentru studenți, o gamă largă de restaurante și numeroase oportunități sportive.

Admitere

Despre Școală

Întrebări