Keystone logo
University of Illinois - College of Law

University of Illinois - College of Law

University of Illinois - College of Law

Introducere

Colegiul de Drept din Illinois este una dintre cele mai vechi școli de drept din țară, cu facultăți influente, un corp de studenți inteligent și colegial și o rețea puternică de absolvenți.

Elevi

Studenții din Drept din Illinois sunt talentați și ambițioși, puternici din punct de vedere academic, precum și diversi din punct de vedere geografic și experiențial. Acestea sunt competitive, dar colegiale, și acordă o mare valoare muncii în echipă. Mulți sunt implicați activ în gama de oportunități disponibile în afara clasei. Colegiul de Drept întâmpină în mod regulat studenți din peste 25 de țări diferite, cu niveluri diferite de experiență profesională. Comunitatea Universității Illinois din Urbana-Champaign are în general peste 10.000 de studenți internaționali din peste 110 țări diferite.

Facultate

Facultatea de drept a Universității din Illinois are o lungă și distinsă tradiție de avansare a burselor și a cercetării, formarea studenților în cunoștințe, abilități și temperament pentru a atinge excelența profesională și conducere și căutarea unei schimbări benefice în drept și societate. Sunt:

 • Lideri din industrie
 • Profesori apreciați
 • Experți interdisciplinari
 • Angajat în angajamentul public

Alumni

Când ajungeți la Illinois Law, veți deveni parte a unei familii care include peste 11.000 de absolvenți ai Colegiului de Drept și peste 470.000 de absolvenți ai Universității din Illinois la Urbana-Champaign.

Programul LLM

Programul Illinois LLM este conceput pentru a pregăti studenții cu sau fără o pregătire juridică prealabilă pentru a excela în cariera lor profesională. Studenții cu studii străine din programul LLM sunt introduși în sistemul juridic american și oferă posibilitatea de a se specializa în propria lor zonă de interes academic sau profesional. Avocații instruiți în SUA își pot îmbunătăți, de asemenea, expertiza juridică pentru a-și îndeplini obiectivele profesionale și profesionale în cadrul programului LLM.

Citiți mai jos pentru a afla mai multe despre programul LLM și despre ceea ce ne face unici:

Opțiuni de studiu flexibile

Studenții pot alege să finalizeze diploma LLM în două sau trei semestre. Al treilea semestru opțional poate permite studenților să se angajeze într-un program de studiu mai intensiv, să se bucure de oportunități mai mari de stagiu și să aibă timp suplimentar pentru a studia la examenul de barou.

Pentru a oferi studenților o flexibilitate suplimentară, programul LLM poate fi început fie în semestrul de toamnă (august), fie în semestrul de primăvară (ianuarie).

Curriculum personalizabil

Studenții completează un total de 32 de ore de credit (de obicei opt cursuri) pentru gradul LLM. Cu doar două cursuri necesare (renunțate sau renunțabile pentru studenții cu JD de la o facultate de drept acreditată ABA), studenții își pot personaliza programul de LLM pentru a-și satisface nevoile academice sau profesionale în timp ce aleg din peste 100 de cursuri oferite la Colegiul de Drept în fiecare an . Studenții pot alege să adauge o concentrare la programul lor LLM, iar studenții interesați să învețe peste discipline pot solicita aprobarea pentru a urma un număr select de cursuri de la Universitatea din Illinois în afara Colegiului de drept.

Eligibilitatea examenului de barou

Oficiul pentru Programe Absolvenți și Internaționale oferă sprijin studenților interesați să susțină examenele de barou din SUA și lucrează cu persoane pentru a-și determina eligibilitatea și cerințele pe care trebuie să le îndeplinească. Deși nu este necesară o diplomă de licență în drept pentru admiterea la programul LLM din Illinois, solicitanții fără licență în drept ar trebui să știe că s-ar putea să nu se califice pentru a susține un examen de barou în Statele Unite, chiar și după finalizarea LLM din Illinois.

Consiliere individualizată

Studenților li se oferă consiliere și consiliere individualizată pentru a-i ajuta în planificarea carierei, succesul academic și eligibilitatea barelor.

Universitatea din Illinois

De la înființarea sa în 1867, Universitatea Illinois din Urbana-Champaign și-a câștigat reputația de lider mondial în cercetare, predare și implicare publică. Având ca bază fundația patrimoniului nostru de finanțare funciară, începem cercetarea inovatoare care abordează problemele globale și extinde experiența umană. Experiențele noastre de învățare transformatoare, în și în afara clasei, sunt concepute pentru a produce absolvenți care doresc să aibă un impact social semnificativ.

Caracteristici Campus

Facilităţi

Clădirea Colegiului de Drept este o clădire cu trei etaje de aproximativ 160.000 de metri pătrați, situată în campusul emblematic al Universității din Illinois din Champaign-Urbana, Illinois. Clădirea are un auditoriu, o sală de judecată, cinci săli de clasă, patru săli de seminar, spații de învățare clinică și experiențială, o librărie, o cafenea și două zone de adunare a studenților. Clădirea de drept găzduiește și Biblioteca Memorială Albert E. Jenner, Jr., de 58.000 de metri pătrați, care are o sală de lectură spațioasă, zone de colaborare cu studenți, săli de studiu liniștite și o sală de clasă/sală de conferințe.

Viața în Champaign-Urbana

Champaign-Urbana, cu facilitățile sale pentru orașele mari, dar accesibilitatea în orașele mici, este un oraș universitar vibrant și accesibil, cu o scenă culturală plină de viață, transport public gratuit pentru studenți, o gamă largă de restaurante și numeroase oportunități sportive. Recunoscută drept unul dintre cele mai bune orașe universitare din America, zona Champaign-Urbana abundă de posibilități, de la participarea la spectacole la renumitul Centru Krannert pentru Artele Spectacolului și vizionarea evenimentelor sportive Big Ten , până la participarea la orice număr de alte evenimente locale, cum ar fi precum Maratonul Illinois , Festivalul de film Ebertfest , Piața Urbana de la piața fermierilor Square sau evenimentele muzicale live de vineri seara în centrul orașului Champaign. În campus și în afara campusului, Champaign și Urbana sunt pline de parcuri, facilități sportive , spații verzi, trasee de biciclete și de mers pe jos și alte oportunități de recreere atât în interior, cât și în aer liber.

  Admitere

  Se aplică cerințele de admitere la Graduate College și cerințele de competență în limba engleză. Studenții nu sunt obligați să susțină examenul general pentru înregistrarea absolvenților (GRE). Studenții sunt admiși pe bază individuală, în funcție de o analiză a realizărilor lor anterioare, cu accent pe rezultatele academice.

  Cerințe de aplicare

  • Cerere completată
  • Relua
  • Declarație de scop
  • Transcrieri certificate și acreditări
  • O scrisoare de referință
  • Scorul TOEFL sau IELTS raportat de la ETS sau IELTS (sau un scor la testul de engleză Duolingo de la 1 februarie 2020 până la 1 august 2023), dacă este cazul

  Solicitanți internaționali

  Toți solicitanții internaționali care caută o diplomă trebuie să trimită rezultatele TOEFL sau IELTS sau Duolingo ca dovadă a cunoștințelor de limba engleză, cu excepția cazului în care se califică pentru o scutire. Scorurile oficiale trebuie trimise direct de la agenția de testare. Toate scorurile trebuie să fie datate în termen de doi ani de la începutul termenului de admitere propus.

  Test de cunoaștere a limbii englezeMinimum pentru admiterea cu statut limitatMinimum pentru admiterea la statutul complet
  TOEFL IBT80103
  IELTS (examen academic)6.57.5
  DUOLINGO (Numai teste efectuate între 1 februarie 2020 și 1 august 2023)115135

  Locații

  Locații
  • Champaign

   504 East Pennsylvania Avenue, 61820, Champaign

   • facebook
   • twitter
   • linkedin
   • youtube
   • instagram

  Întrebări