Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM Drept internațional și comparat - Full-time
University of Law Online Postgraduate

LLM Drept internațional și comparat - Full-time

Online United Kingdom

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.350

Învățământ la Distanță

Introducere

LLM-urile noastre din noua noastră suită de programe de master în drept sunt concepute pentru absolvenții de drept și non-drept care doresc să exploreze aplicarea practică a unui anumit domeniu de specialitate al dreptului. Studiați față în față sau online.

LLM Drept internațional și comparat - Full-time

Un master în drept (LLM) în drept internațional și comparat* este o diplomă postuniversitară concepută pentru absolvenții de drept și non-drept pentru a-și îmbunătăți cunoștințele juridice academice. Acest curs de master recunoscut la nivel internațional vă va oferi abilitățile de a progresa în dreptul internațional și comparat și vă poate deschide Pathways către o carieră ca avocat, avocat, consilier juridic, avocat corporativ, ofițer juridic interguvernamental și multe altele.

Legea în context

Obțineți cunoștințe aprofundate și perspectivă esențiale în domeniul dreptului ales de dvs. și înțelegeți importanța normelor juridice așa cum sunt aplicate în lumea reală.

Studiu flexibil

Structura programului este foarte flexibilă. Vă puteți crea propria diplomă Pathway care vi se potrivește și care vă îndeplinește obiectivele de carieră, oricare ar fi acestea.

Predată de experți în materie

Predat de o combinație de practicieni foști și actuali, precum și de cadre universitare de cercetare și predare care se concentrează pe practica juridică, nu doar pe teorie.

Cerințe de curs

Studenții ar trebui să dețină o diplomă de licență din Regatul Unit în orice materie la 2:2 sau mai mult sau calificări echivalente. Studenții fără drept trebuie să finalizeze o pregătire obligatorie de două săptămâni care să acopere Principiile cheie ale sistemului juridic englez, cu excepția cazului în care pot dovedi absolvirea cu succes a unui LLB (sau echivalent) sau a minim 3 module juridice în valoare de cel puțin 80 de credite QCF, care trebuie să includă - Sistemul juridic englez, Dreptul contractual și Legea delictului.

Detaliile Cursului

Dreptul internațional și comparat LLM este un program inovator, flexibil, care vă va oferi o cunoaștere aprofundată a dreptului internațional și comparat în practică. Veți explora principalele familii juridice din întreaga lume și rolurile personalului juridic și ale instanțelor în cadrul fiecărui tip de familie. Veți avea, de asemenea, oportunitatea de a explora problemele transplantului și convergenței juridice și de a lua în considerare principiile juridice comparative în contextul studiilor de caz selectate din diferite domenii ale dreptului privat.

Când studiezi LLM Drept internațional și drept comparat cu noi vei:

 • Fiți predat de experți în materie, foști și actuali practicieni și cadre universitare axate pe cercetare și predare.
 • Beneficiați de parteneriate strategice cu firme, autorități de reglementare și organisme de acreditare, care ne informează dezvoltarea programului.
 • Îmbunătățiți-vă capacitatea de angajare dobândind abilități transferabile importante și mapandu-vă cariera cu echipa noastră de carieră.
 • Consolidați-vă rețeaua - conectați-vă cu alți studenți, profesori și profesioniști din industrie la scară internațională și căutați oportunități pentru viitoare locuri de muncă și oportunități de angajare.
 • Creșteți-vă potențialul de câștig - Statisticile de pe piața muncii pentru absolvenți din 2020 au descoperit că absolvenții câștigă în medie cu 7.000 de lire sterline mai mult decât omologii lor absolvenți.
 • Treceți înaintea concurenței - obțineți cunoștințe aprofundate despre subiectul dvs. de interes și deveniți un expert în domeniu, ceea ce vă va oferi un avantaj competitiv pe piața muncii.
 • 94% dintre studenții postuniversitari angajați aveau ocupații cu înaltă calificare la 15 luni după absolvire (date privind rezultatele absolvenților 2019/20).
 • Pregătiți-vă pentru viitorul tehnologiei juridice – studiați module în tehnologie juridică și obțineți o perspectivă asupra acestui domeniu emergent al dreptului.

Vă rugăm să rețineți că, din cauza reglementărilor Ministerului de Interne, studenții care necesită o viză pentru a studia cu noi nu au voie să studieze online și pot alege doar module predate față în față.

Structura cursului

Termenul 1-2 (normă întreagă)

În plus față de o introducere generală la program, există o introducere de două săptămâni care acoperă principiile cheie ale sistemului juridic englez. Acest lucru este obligatoriu pentru studenții care nu fac drept, dar este deschis și studenților care doresc o perfecționare în fundamentele dreptului din Anglia și Țara Galilor. Acest lucru ar fi util pentru orice student care a luat o pauză considerabilă de la educația juridică.

Modulele obligatorii includ:

 • Drept internațional și comparat
 • Metode de cercetare Training pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru disertație

Apoi puteți alege trei* din lista de module opționale care include module precum:

 • Drept internațional public
 • Drepturile Internaționale ale Omului
 • Dreptul Afacerilor Internaționale

*Toate modulele opționale sunt în funcție de disponibilitate.

Termenul 3 (normă întreagă)

 • Teză în Drept Internațional și Comparat.

Informații despre curs

Evaluări

Modulele sunt evaluate printr-o examinare scrisă nevăzută de trei ore sau printr-o temă de curs de 4.500 de cuvinte.

Toate evaluările sunt efectuate online.

Modulul de disertație va fi evaluat prin depunerea unei teze (15.000 de cuvinte) și oferă o oportunitate pentru o investigație susținută, aprofundată și intensivă și reflectare asupra unui domeniu de specialitate al Reglementării în domeniul sănătății.

Structura

Cursul are o structură flexibilă inovatoare, cu evaluări specifice care sunt favorabile unei învățări eficiente.

Abordarea învățării și predării în programele de master în drept este centrată în principal pe cursant. Fiecare modul predat este împărțit într-un număr de unități care sunt prezentate folosind abordarea Pregătire, Implicare, Consolidare.

Pregătiți: aceasta reprezintă toată munca pe care elevul trebuie să o termine înainte de a participa la atelierul relevant. Conținutul tradițional al prelegerilor va fi prezentat în segmente scurte, de aproximativ 10 minute, pentru a implica mai bine studentul modern. Cercetarea independentă ghidată și lectura vor fi așteptate ca parte a pregătirii unui student.

Angajare: aceasta reprezintă elementul interactiv al unității. Acesta poate fi un atelier față în față, un atelier online sincron sau o activitate online asincronă.

Consolidare: aceasta reprezintă partea finală a unității și poate fi folosită de studenți pentru a verifica înțelegerea lor asupra unității imediat după activitatea lor de implicare sau ca parte a revizuirii pentru modul sau ambele.

Cum se aplică

 • Puteți aplica pentru acest curs direct la Universitate.
 • Acest curs nu poate fi ales pentru a studia alături de Cursul nostru de practică juridică (LPC).

Despre Școală

Întrebări