Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM Dreptul mediului - Full-time
University of Law Online Postgraduate

LLM Dreptul mediului - Full-time

Online United Kingdom

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.350

Învățământ la Distanță

Introducere

LLM-urile noastre din noua suită de programe de master în drept sunt concepute pentru absolvenții de drept și non-drept care doresc să exploreze aplicarea practică a unui anumit domeniu de specialitate al dreptului. Sub rezerva aprobării.

LLM Dreptul mediului online - Full-time

Un master online în drept (LLM) este o diplomă postuniversitară concepută pentru a vă îmbunătăți cunoștințele juridice academice, concentrându-vă în special pe domenii specifice de interes. Special conceput pentru absolvenții de drept și non-drept care doresc să obțină o calificare de master în drept, acest curs online se concentrează în mod special pe dezvoltarea unei cunoștințe aprofundate de Dreptul mediului.

Legea în context

Obțineți cunoștințe aprofundate și perspectivă esențiale în domeniul dreptului ales de dvs. și înțelegeți importanța normelor juridice așa cum sunt aplicate în lumea reală.

Studiu flexibil

Structura programului este foarte flexibilă. Vă puteți crea propria diplomă Pathway care vi se potrivește și care vă îndeplinește obiectivele de carieră, oricare ar fi acestea.

Predată de experți în materie

Predat de o combinație de practicieni foști și actuali, precum și de cadre universitare de cercetare și predare care se concentrează pe practica juridică, nu doar pe teorie.

Detaliile Cursului

Legea mediului LLM vă va oferi oportunitatea de a explora problemele legate de legislația mediului. Veți examina problemele politice și juridice referitoare la protecția mediului, politicile privind schimbările climatice, legea resurselor naturale, etica mediului și justiția mediului.

Acest curs se livrează în întregime online. Opțiunile cu normă întreagă sunt împărțite în trei mandate pe parcursul unui an calendaristic, în timp ce opțiunile cu normă parțială sunt împărțite în șase mandate în doi ani calendaristici. Există o introducere online la începutul fiecărui curs.

Fiecare modul predat este livrat pe parcursul a zece săptămâni de predare, cu ateliere de două ore în fiecare săptămână. Toate materialele pregătitoare, inclusiv orice conținut de prelegere, sunt furnizate în mediul virtual de învățare (VLE), la fel ca toate materialele de consolidare.

Teza se desfășoară în trimestrul 3 (normă întreagă).

Toate modulele predate trebuie să fi fost finalizate înainte de a începe disertația.

Când studiezi un LLM online cu noi vei:

 • Lărgiți-vă orizonturile de carieră cu o calificare de master valoroasă în domeniile de specialitate alese de dvs.
 • Învață abilități profesionale pentru a te face să te remarci în fața potențialilor angajatori.
 • Obțineți cunoștințe actualizate de drept și practică în domeniul ales de dvs. și impactul acestor evoluții asupra practicii comerciale și juridice.
 • Primiți sprijin individual și feedback cu privire la munca dvs. de la un avocat cu calificare completă.
 • Dezvoltați un portofoliu care să demonstreze legea în practică.

Pe lângă o introducere generală la program, există o introducere de două săptămâni care acoperă principiile cheie ale sistemului juridic englez. Acest lucru este obligatoriu pentru studenții care nu fac drept, dar este deschis și studenților de drept care doresc o perfecționare în fundamentele dreptului din Anglia și Țara Galilor. Acest lucru ar fi util pentru orice student care a luat o pauză considerabilă de la educația juridică.

Pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru dizertația din Termenul 3, Termenii 1 și 2 includ o serie de sesiuni de formare obligatorii și opționale suplimentare privind metodele de cercetare.

Structura cursului

Termenii 1-2 (normă întreagă)

Introducere de două săptămâni: pentru studenții care nu sunt în drept, aceasta include o introducere obligatorie în dreptul Angliei și Țării Galilor, care trebuie finalizată înainte de a începe primele module.

Vei completa:

 • Dreptul mediului
 • Instruire pentru metodele de cercetare (sesiuni de-a lungul termenilor 1 și 2)

Apoi puteți alege trei din lista de module opționale* care include module precum:

 • Guvernanța corporativă în practică
 • Dreptul comerțului internațional
 • Drept penal internațional
 • Drepturile Internaționale ale Omului

*Toate modulele opționale sunt în funcție de disponibilitate.

Termenul 3 (normă întreagă)

 • Dizertaţie în Dreptul Mediului

Informații despre curs

Evaluare

Modulele sunt evaluate printr-o examinare scrisă nevăzută de trei ore sau o temă de curs de 4.500 de cuvinte.

Prezența la unul dintre campusurile noastre din Marea Britanie (sau la un centru aprobat de peste mări prin aranjament prealabil) este necesară pentru toate examenele, inclusiv pentru studiul online.

Locația implicită a campusului pentru studii online este Londra.

Modulul de disertație va fi evaluat prin depunerea unei teze (15.000 de cuvinte) și oferă o oportunitate pentru o investigație susținută, aprofundată și intensivă și reflectare asupra domeniului de specialitate ales.

Structura

Acest curs are o structură flexibilă inovatoare, cu evaluări specifice care sunt favorabile unei învățări eficiente.

Cerințe de curs

Studenții ar trebui să dețină o diplomă de licență din Regatul Unit în orice materie la 2:2 sau mai mult sau calificări echivalente. Studenții fără drept trebuie să finalizeze o pregătire obligatorie de două săptămâni care să acopere Principiile cheie ale sistemului juridic englez, cu excepția cazului în care pot dovedi finalizarea cu succes a unui LLB (sau echivalent) sau a unui minim de 3 module juridice în valoare de cel puțin 80 de credite QCF, care trebuie să includă - Sistemul juridic englez, Dreptul contractelor și Legea delictului.

Cum se aplică

 • Puteți aplica pentru acest curs direct la Universitate.
 • Acest curs nu poate fi ales pentru a studia alături de Cursul nostru de practică juridică (LPC).

Despre Școală

Întrebări