Keystone logo
© BIMM University
University of Law SQE

University of Law SQE

University of Law SQE

Introducere

SQE a explicat

Din septembrie 2021, examenul de calificare a solicitanților (SQE) va fi introdus treptat pentru a deveni noul mod centralizat de calificare ca avocat în Anglia și Țara Galilor. În cele din urmă va înlocui calea actuală spre practică - cursul de practică juridică (LPC).

94% angajat

94% dintre studenții postuniversitari aflați în muncă erau în ocupații cu înaltă calificare la 15 luni după absolvire (date privind rezultatele absolvenților 2017/18).

Alegerea cursurilor

Cu o gamă largă de cursuri SQE, locații și opțiuni de studiu flexibile, vă vom pregăti pentru cariera dvs. de avocat, precum și pentru succesul examenului SQE.

Mai mult decât SQE

Pe lângă asistența pentru carieră, veți lucra în firma noastră de avocatură virtuală, împreună cu profesorii noștri experți, și veți dezvolta cunoștințe și abilități dincolo de SQE.

154730_pexels-photo-3762800.jpeg

Traseul tău spre a deveni avocat

Puteți continua cu ruta curentă a cursului de practică juridică (LPC) dacă, înainte de 1 septembrie 2021, finalizați, începeți, acceptați o ofertă sau plătiți un depozit nerambursabil pentru una dintre următoarele:

 • O diplomă absolventă în drept (GDL) / examenul profesional comun
 • Legea noastră MA
 • Cursul de practică juridică (LPC)
 • O perioadă de formare recunoscută (cunoscută și sub numele de contract de formare)

Pentru o diplomă în drept calificat (QLD) și o diplomă în drept scutitoare (ELD), cum ar fi LLB, trebuie să completați, să începeți, să acceptați o ofertă sau să plătiți un depozit nerambursabil până la 21 septembrie 2021.

În majoritatea cazurilor, pentru gradul de drept calificat (QLD), scutirea gradului de drept (ELD) și CPE, cursul relevant trebuie să înceapă cel târziu la 31 decembrie 2021 sau înainte.

Dacă ați început deja o diplomă de drept calificată, o diplomă de licență în drept (GDL) sau un contract de formare, există aranjamente de tranziție în vigoare până la 31 decembrie 2032 pentru a vă califica ca avocat pe rutele actuale, atâta timp cât cursurile rămân disponibile.

Alternativ, am dezvoltat o serie de cursuri noi care vă vor pregăti pentru o carieră ca avocat, precum și pentru succesul SQE.

154732_pexels-photo-4344860.jpeg

întrebări frecvente

Înțelegem că este posibil să fiți nesigur cu privire la modul în care SQE vă poate afecta. Nu vă faceți griji, suntem aici pentru a vă asigura că aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la viitorul dumneavoastră.

Ce este SQE?

SQE va fi evaluarea centralizată pentru oricine dorește să se califice ca avocat în Anglia și Țara Galilor. Va face parte dintr-un nou traseu în patru etape pentru a deveni avocat:

 • O diplomă (sau echivalent) la orice disciplină
 • Treceți evaluările SQE1 și SQE2
 • Un minim de doi ani de experiență profesională calificativă (QWE)
 • Arătați-vă că aveți un caracter satisfăcător și adecvat

Ce implică SQE?

SQE a fost împărțit în două părți - SQE1 și SQE2.

În SQE1 veți fi testat cu „cunoștințe juridice funcționale” care vă testează aplicarea legii pe baza scenariilor realiste bazate pe client în întrebări cu alegere multiplă. Evaluările vor acoperi subiecte pe care le-ați studiat la o diplomă în drept sau un curs de conversie, precum și domeniile de practică profesională din etapa 1 a LPC. Vor fi două lucrări lungi cu alegeri multiple de câte 180 de întrebări fiecare, care acoperă toate aspectele programului SQE1. Trebuie să treceți SQE1 înainte de a fi eligibil să participați la evaluările SQE2.

În SQE2 veți fi testat cu privire la abilitățile juridice practice necesare practicii, inclusiv:

 • Interviu (cu notă scrisă de participare / analiză juridică)
 • susținere
 • Cercetare legala
 • Redactare juridică
 • Scrierea juridică
 • Analiza cazurilor și a materiei

Ce este experiența profesională de calificare (QWE)?

Pe noua cale, va trebui să parcurgeți cel puțin doi ani de experiență profesională de calificare înainte de a vă putea califica ca avocat.

Experiența profesională de calificare este similară cu un contract de formare și poate fi finalizată în orice moment al procesului de calificare (deși se anticipează că majoritatea studenților vor finaliza acest lucru după SQE1).

Experiența profesională calificativă poate fi completată cu până la patru angajatori legali diferiți. Tipul de muncă care se califică ca Experiență profesională calificatoare include plasamente în timp ce studiați diploma, timpul petrecut ca paralegal sau lucrați într-o clinică de avocatură, precum și munca pentru o perioadă de doi ani cu o singură firmă de avocatură.

Toată experiența profesională calificată este semnată de angajatorul legal, care trebuie să fie avocat și, de obicei, este și ofițerul pentru conformitate.

Dacă ați finalizat deja o parte din experiența de lucru calificată necesară, cum ar fi printr-un plasament Pro Bono, va rămâne la latitudinea firmelor individuale de avocatură să decidă cum acceptă experiența dvs. de muncă anterioară. La obținerea experienței de lucru calificate la o firmă de avocatură, s-ar putea să vi se solicite să finalizați întreaga perioadă de doi ani de experiență de lucru calificată cu ei, dacă asta este ceea ce au nevoie pentru a practica la firma respectivă.

Va trebui să finalizez un contract de instruire?

Nu, dacă faceți SQE, nu vi se va cere să încheiați un contract de instruire. Pentru a vă califica cu ruta SQE, va trebui să parcurgeți doi ani de experiență profesională de calificare.

Cât vor costa evaluările SQE?

În plus față de taxele de școlarizare, studenții vor plăti taxele de examen direct către SRA. Costul total pentru efectuarea ambelor evaluări SQE va fi de 3.980 GBP.

 • SQE1: 1.558 GBP pentru cele două examinări, constând din 180 de întrebări fiecare, testând cunoștințele juridice funcționale.
 • SQE2: 2.422 GBP pentru sarcinile scrise și orale, testând atât cunoștințele juridice practice, cât și abilitățile, inclusiv advocacy, interviuri cu clienții (cu notă scrisă de participare / analiză juridică), cercetare juridică, redactare juridică, redactare juridică și analiză de caz și de materie

SRA nu a confirmat un cost pentru reașezarea SQE. Este probabil ca reluarea să coste la fel ca o primă încercare.

Dacă încep un curs pot trece la SQE mai târziu?

Da. Dacă ați ales să studiați LPC în perioada de tranziție, veți putea susține examenele SQE în viitor, dacă doriți. Deși este puțin probabil ca acest lucru să fie necesar dacă treceți LPC, deoarece puteți continua să vă calificați pe ruta curentă.

Dacă ați ales să studiați legea GDL sau MA, veți putea selecta oricare dintre trasee la finalizarea programului.

Trebuie să fac SQE?

Dacă deja studiați sau vă instruiți, puteți continua să vă calificați pe rutele existente. De exemplu:

Am început o diplomă în drept.

 • Ruta curentă: dacă în prezent studiezi pentru un LLB sau o altă diplomă de drept calificată sau intenționați să începeți în septembrie 2021, veți putea continua să mergeți la LPC, indiferent dacă aveți sau nu un contract de formare. LPC-ul nostru va funcționa cel puțin până în 2026.
 • Traseul SQE: puteți face noua practică juridică LLM (SQE1 și 2), care începe în august 2021, sau puteți face noile noastre cursuri de pregătire SQE.

Fac o diplomă non-drept și voi absolvi în vara anului 2021.

 • Traseul actual: dacă intenționați să începeți un curs de conversie GDL sau MA Law în septembrie 2021, puteți continua până la LPC, care va rula până cel puțin 2026.
 • Traseul SQE: aveți, de asemenea, posibilitatea de a alege noile noastre cursuri de conversie PGDL sau MA Law (SQE1). Ambele vă vor oferi acces la noua practică juridică LLM (SQE1 & 2). Sau puteți face noile noastre cursuri de pregătire SQE.

Fac o diplomă non-drept și voi absolvi în vara anului 2022 sau mai târziu.

 • Te vei califica pe ruta SQE. Vă recomandăm să aplicați pentru unul dintre noile noastre cursuri de conversie a dreptului - PGDL sau MA Law (SQE1) sau MA Law (Conversion) - și apoi pentru noua practică juridică LLM (SQE1 & 2). Sau puteți face noile noastre cursuri de pregătire SQE.

Webinar: SQE sau LPC

În acest seminar web, veți afla despre diferitele rute disponibile pentru a vă califica ca avocat și cum să decideți ce rută este cea mai bună pentru dvs. și pentru cariera dvs.

Aceasta este transcrierea seminarului web care a fost înregistrat în octombrie 2020.

Cursurile noastre SQE

Fie că sunteți absolvent de drept sau non-drept, doriți să studiați cu normă întreagă, cu jumătate de normă, în campus sau online, avem cursul potrivit pentru dvs. Oferim o gamă largă de cursuri SQE de la masterat cu SQE1 și SQE2 incluse, până la cursuri scurte de revizuire pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru examenele SQE.

Suportul nostru SQE

Suntem dedicați carierei dvs. juridice, precum și succesului SQE. De la serviciul nostru de angajare și carieră premiat, pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile, vă vom sprijini la fiecare pas.

154729_pexels-photo-3769021.jpeg

Locații

 • London

  Store Street,14, WC1E 7DE, London

  • London

   London, Regatul Unit

   • Birmingham

    Birmingham, Regatul Unit

    • Bristol

     Bristol, Regatul Unit

     • Guildford

      Guildford, Regatul Unit

      • Leeds

       Leeds, Regatul Unit

       • Liverpool

        Liverpool, Regatul Unit

        • Manchester

         Manchester, Regatul Unit

         • Nottingham

          Nottingham, Regatul Unit

          • Reading

           Reading, Regatul Unit

           • Hong Kong

            Hong Kong, Hong Kong

            Întrebări