Keystone logo
University of Law SQE Curs de pregătire SQE2 - Weekend part-time
University of Law SQE

Curs de pregătire SQE2 - Weekend part-time

20 Weeks

Engleză

Part time

Request application deadline

Aug 2024

GBP 4.650 *

În campus

* de la 4.000 GBP

Introducere

Acest curs este pentru cei care doresc să se califice ca avocat în Anglia și Țara Galilor cu SQE Pathway . Este conceput pentru cei care au absolvit cursul SQE1, cum ar fi cursul nostru de pregătire SQE1. Acest curs vă va pregăti pentru evaluările centralizate ale competențelor SQE2 ale SRA, care vor testa abilitățile juridice practice de intervievare cu clienții, advocacy, redactare juridică, redactare și cercetare, precum și analiza de caz și chestiune. Face parte din noua noastră suită de cursuri SQE.

Acest curs este conceput pentru cei care au absolvit cursul SQE1, cum ar fi Cursul nostru de pregătire SQE1.

Oferte introductive: economisiți 1.000 GBP. Curs gratuit de pregătire pentru examenul SQE2.

Structura cursului

Module

Veți dezvolta cele șase abilități juridice practice SQE2 de intervievare, advocacy, analiză de cazuri și probleme, cercetare juridică, redactare și redactare juridică pentru a participa la SQE2 și a fi pregătit pentru practică.

 • Intervievarea. Planificarea și desfășurarea unui interviu cu un client, producerea unei note de prezență care înregistrează un interviu cu clientul și analiza juridică inițială.
 • Advocacy/Comunicare orală persuasivă. Planificarea și desfășurarea unei lucrări de advocacy în fața unui judecător.
 • Analiza cazului și materiei. Realizarea unui raport scris către un partener care oferă o analiză juridică a unui caz și oferă sfaturi orientate către client.
 • Cercetare juridică practică. Efectuarea de cercetări juridice dintr-o varietate de resurse și realizarea unui raport scris.
 • Scriere juridică. Producerea unei scrisori sau a unui e-mail în calitate de avocat care acționează într-o problemă, care aplică în mod clar și corect legea și este adecvată destinatarului.
 • Redactare legala. Realizarea unei lucrări folosind un precedent sau modificarea unui document.

Functioning Legal Knowledge (FLK) este o parte semnificativă a examenului SQE2, iar acest curs este conceput pentru cei care au studiat deja FLK prin finalizarea cursului de pregătire SQE1, cum ar fi cursul nostru de pregătire SQE1 sau ca rezultat al studiului pe LPC, și va să nu fie predat la acest curs.

Există șase unități pe săptămână pe parcursul cursului (două unități pe săptămână în cursurile cu fracțiune de normă). Fiecare unitate urmează modelul nostru unic de învățare dinamică: Pregătire, Implicare, Consolidare (PEC).

A pregati. Veți petrece aproximativ șase ore pe unitate pregătindu-vă folosind mediul virtual de învățare (VLE) al Universității, unde toate resursele vor fi accesibile. Etapa de Pregătire include o combinație bogată de activități de învățare, inclusiv citire manuală, demonstrații, multimedia, sarcini pregătitoare și testări de cunoștințe.

Angajează-te. Etapa de implicare implică ateliere față în față de șase, de 90 de minute, la clasă și facilitate de tutore, unde vi se va cere să exersați și să aplicați abilitățile pe care ați început să le dobândiți în etapa de Pregătire. Veți avea nouă ore de contact pe săptămână cu tutorii (trei ore pe săptămână la cursul cu fracțiune de normă).

Consolida. Veți finaliza etapa de consolidare folosind VLE-ul nostru. Această etapă va implica activități scurte de învățare de consolidare care se concentrează pe exersarea abilităților SQE2 și a contextului de practică regulat și a testelor de revizuire a legislației fundamentale, folosind aplicația noastră inteligentă de revizuire pentru a reîmprospăta cunoștințele necesare pentru evaluările SQE2.

Cursul vă va ajuta, de asemenea, să vă pregătiți pentru Experiența de lucru calificată (QWE) ca avocat stagiar, ajutându-vă să vă dezvoltați abilitățile legale practice necesare pentru practică.

Pe parcursul cursului, există evaluări regulate ale practicii cu feedback pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru cerințele evaluărilor reale.

Evaluare

Nu există examene formale ULaw. Există evaluări regulate de practică cu feedback pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru cerințele evaluărilor reale.

Acest curs nu conduce la un premiu academic. Cu toate acestea, studenții care trec cu succes evaluările SQE2 vor acumula 30 de credite, care pot fi aplicate pentru un premiu conform Politicii de recunoaștere a evaluărilor externe a Universității.

Vă veți susține evaluările SQE la centrele de testare Pearson VUE din Marea Britanie și la nivel internațional. Pentru detalii despre cum să rezervați, să plătiți și să primiți rezultatele pentru evaluările dvs. SQE, precum și pentru a solicita orice ajustări rezonabile, vă rugăm să vizitați site-ul web SRA.

SQE2 implică aproximativ 14 ore de evaluări a competențelor pe parcursul a cinci jumătate de zile. Există 16 sarcini scrise și orale care acoperă cele șase abilități juridice:

 • Interviu cu clienții, inclusiv o notă de prezență/analiza juridică
 • Advocacy
 • Analiza cazurilor și problemelor, inclusiv planificarea negocierilor
 • Cercetare legala
 • Scriere juridică
 • Redactare juridica

Evaluările sunt stabilite în domeniile de practică:

 • Practică penală (inclusiv consilierea clienților la secția de poliție)
 • Soluționare a litigiilor
 • Practica proprietatii
 • Testamente și testamente, administrarea succesiunii și practică
 • Organizații comerciale, reguli și proceduri (inclusiv spălarea banilor și serviciile financiare)

Detaliile Cursului

Veți dezvolta abilitățile juridice de intervievare, advocacy, analiză de cazuri și probleme, cercetare juridică, redactare și redactare juridică pentru a participa la SQE2 și a fi pregătit pentru experiență de lucru de calificare (QWE) și practică.

Acest curs vă va pregăti pentru evaluările SQE2 centralizate ale SRA.

Oferta introductivă

Când rezervați acest curs, veți primi gratuit Cursul nostru de pregătire pentru examen SQE2. Acest curs scurt și intensiv de revizuire oferă ateliere de tehnică de evaluare, activități de revizuire și teste simulate pentru a vă asigura că aveți încredere și sunteți pe deplin pregătit pentru evaluările SQE2.

De ce să alegeți Cursul de pregătire SQE2?

 • Călătorie adaptativă și personalizată a cursanților, folosind modelul nostru dinamic de învățare: Pregătiți, Angajați, Consolidați (PEC), acoperind toate abilitățile evaluate de SRA în SQE2.
 • Încredere pentru evaluări, cu multă practică în tipul exact de evaluări orale și scrise a competențelor cu care te vei confrunta. Aplicația noastră inteligentă de revizuire, ULawSQE, vă va ajuta să consolidați și să revizuiți contextele de practică în care se bazează evaluările SQE2, astfel încât să vă simțiți pe deplin pregătiți și să știți exact la ce să vă așteptați.
 • Beneficiați de experiența noastră vastă în a ajuta studenții să-și dezvolte abilitățile care vor fi evaluate în SQE2.
 • Îndrumări și sprijin aprofundate ale tutorilor din partea tutorilor noștri experimentați, care sunt toți practicieni. Tutorul dumneavoastră vă va monitoriza progresul și vă va oferi feedback individual săptămânal, astfel încât să știți unde să vă concentrați.
 • Resurse noi, dezvoltate special pentru SQE2 de tutorii noștri experți. Vi se vor furniza toate materialele de curs, inclusiv întrebările practice, aplicația noastră inteligentă de revizuire pentru a revizui domeniile de practică în care sunt stabilite evaluările SQE2 și manuale de studiu online personalizate scrise special pentru SQE2.
 • Experienta de lucru in practica. Veți învăța în contextul firmei noastre virtuale de avocatură, ULaw LLP. ULaw LLP reproduce mediul de lucru al unei firme de avocatură, iar studenții efectuează sarcini din lumea reală pe cazuri simulate, tranzacții și tranzacții ca și cum ar fi la birou.
 • Sprijin pentru cariera ta. Veți avea acces la Serviciul de angajare premiat al ULaw, pentru informații, sfaturi, experiență practică și link-uri către profesie pentru a vă ajuta să aveți succes în carieră. Disponibilă în toate campusurile noastre, echipa de angajare vă va ajuta să vă atingeți obiectivele de carieră și experiență de muncă.
 • De asemenea, lucrăm cu peste 90 din primele 100 de firme de avocatură.

Cerințe de curs

Nu este necesar. Cu toate acestea, Autoritatea de reglementare a avocaților (SRA) necesită o diplomă (sau echivalentă) pentru a se califica ca avocat.

Despre Școală

Întrebări