Keystone logo
University of Law SQE SQE Law Essentials Online - Part-time
University of Law SQE

SQE Law Essentials Online - Part-time

Online

16 Weeks

Engleză

Part time

Request application deadline

Aug 2024

GBP 3.900

Învățământ la Distanță

Introducere

Începeți-vă călătoria juridică cu noul nostru curs SQE Law Essentials, primul pas pentru absolvenții fără drept care intenționează să treacă la SQE1. Acest scurt curs online vă va oferi o introducere în elementele esențiale ale cunoștințelor juridice necesare pentru SQE1. Acest lucru vă permite să progresați la cursul nostru de pregătire SQE1 (în curând) și să vă calificați ca avocat. Acest curs este supus aprobării.

Contact tutore live

Toți tutorii noștri de drept sunt avocați calificați cu experiență reală în practică, permițând studenților să învețe într-un context realist, profesional și contemporan.

Învățare online flexibilă

Studiați când și unde doriți și accesați materiale de învățare de clasă mondială, inclusiv metodele noastre unice de implicare online și asistență de neegalat pentru tutori online.

80.000 de absolventi

Grupul nostru extins de absolvenți juridici oferă studenților și profesioniștilor în drept oportunități excelente de relații.

Cerințe de curs

Nu este necesar. Cu toate acestea, SRA necesită o diplomă (sau echivalentă) pentru a se califica ca avocat.

Structura cursului

Module academice

Veți învăța elementele esențiale ale celor șapte module academice care vor fi acoperite în evaluarea SQE1 – Functioning Legal Knowledge (FLK). Veți primi un manual de studiu ebook pentru fiecare dintre aceste module.

 • Sistemul juridic englez și dreptul constituțional (inclusiv dreptul UE păstrat)
 • Contracta
 • Delictul
 • Drept Constituțional și Administrativ
 • Drept penal
 • Legea funciară
 • Trusturi

Detaliile Cursului

Suntem unul dintre cei mai vechi furnizori specializați de educație juridică din Marea Britanie, cu o moștenire bogată și reputație pentru inovație. Anii noștri de experiență în pregătirea mai multor avocați practicanți în Marea Britanie decât orice altă facultate de drept i-au ajutat pe studenții noștri să reușească în drept, afaceri, politică și multe altele. Credem în pregătirea studenților pentru lumea reală din momentul în care acceptă un loc la noi.

Cu SQE Law Essentials, veți primi asistență online și feedback de la unul dintre tutorii noștri experți în domeniul juridic. Veți avea acces la materiale de învățare de clasă mondială, inclusiv metodele noastre unice de implicare online și supraveghere și asistență de neegalat pentru tutore online.

De ce sa alegi acest curs?

 • Fiți gata să vă progresați pregătirea juridică și continuați să studiați SQE1.
 • Dezvoltați abilitățile necesare pentru a răspunde la întrebările de cunoștințe juridice în stil SQE1.
 • Răspândiți-vă studiul cu modelul nostru de studiu modular structurat, astfel încât să vă puteți concentra pe domenii cheie în fiecare semestru, în loc de toate la sfârșitul cursului.
 • Învățați folosind modelul nostru de învățare unic și de succes Pregătire, implicare, consolidare (PEC).
 • Primiți sprijin concentrat pentru tutori, de la avocați calificați, cu sesiuni săptămânale conduse de tutori în fiecare modul.
 • Bucurați-vă de studiu flexibil - alegeți să studiați online cu normă întreagă sau online cu jumătate de normă.
 • Primiți acces la echipa noastră Cariere și Pro Bono, care compun Serviciul nostru de angajare premiat. Programul dvs. personalizat de esențiale pentru dreptul de angajare vă va ajuta să înțelegeți și să dezvoltați competențele cheie necesare pentru a fi avocat.
 • De asemenea, lucrăm cu peste 90 din primele 100 de firme de avocatură.

Informații despre curs

Evaluare

Nu există examene. Există evaluări simulate SQE1 aranjate în săptămâna a patra a fiecărui semestru pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru cerințele evaluărilor reale.

După finalizarea cu succes a SQE Law Essentials, inclusiv teste de practică și simulari, veți obține un certificat de finalizare care va facilita progresul către practica noastră juridică LLM (SQE1&2).

Vă rugăm să rețineți: acest curs nu conduce la un premiu academic.

Structura

 • Part-time este de trei semestre, totalizând 16 săptămâni.

Acest curs include cinci unități de studiu auto-ghidat per modul, plus cinci sesiuni de întrebări și răspunsuri online conduse de tutore, care se concentrează pe zonele de dificultate, oferite voluntar de studenți sau identificate de analiza cursanților.

Va exista o sesiune de revizuire a tutorelor (TRS) facilitată de o oră per unitate. Acestea au loc în fiecare săptămână, de obicei în cadrul unei sesiuni de prânz (12:30 - 13:30 joi și vineri).

Despre Școală

Întrebări