Keystone logo
University of Leicester Dreptul Muncii LLM, PGDip, prin învățământ la distanță
University of Leicester

Dreptul Muncii LLM, PGDip, prin învățământ la distanță

Online United Kingdom

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.900 *

Învățământ la Distanță

* aceasta este taxa totală a cursului; veți plăti această taxă oriunde în lume locuiți

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Aceasta este pentru tine dacă... vrei să-ți dezvolți cunoștințele și abilitățile profesionale în practica dreptului muncii și gestionarea relațiilor de muncă.

Această diplomă vă va oferi o înțelegere a legislației muncii din Regatul Unit și a UE și a jurisprudenței pe care le puteți aplica direct carierei dumneavoastră în domeniul resurselor umane sau în practica juridică.

Acesta este împărțit în patru domenii mari: relații individuale de muncă; egalitatea la locul de muncă; încetarea raporturilor de muncă și soluționarea individuală a litigiilor; și teme cheie în dreptul muncii. În aceste patru domenii, veți analiza în mod critic domeniul de aplicare și limitarea legii în legătură cu discriminarea, veți obține o înțelegere mai profundă a reglementării legale a încetării raporturilor de muncă, rolul negocierilor colective și participarea angajaților la locul de muncă și veți lua în considerare efectul drepturi și dreptul internațional al muncii privind raportul de muncă. Veți examina în profunzime legea în contextul său mai larg pentru a determina eficiența acesteia la locul de muncă modern, absolvind cu o înțelegere critică cuprinzătoare a dreptului muncii relevante pentru cariera dumneavoastră.

Studiul prin învățământ la distanță vă permite să vă potriviți munca în jurul angajamentelor dvs. de muncă și familiei existente. Vi se va oferi sprijin din partea personalului nostru academic expert, combinat cu oportunitatea de a întâlni tutori și colegi față în față în timpul evenimentelor noastre de predare sincronă programate, care au loc vineri și sâmbătă. Pentru a asigura flexibilitatea, unele evenimente de predare sincrone vor fi susținute în Microsoft Teams, în timp ce altele vor avea loc în Leicester, cu opțiunea de a se alătura Microsoft Teams. În timpul acestor evenimente de predare sincronă, veți avea posibilitatea de a participa la prelegeri și de a participa la studii de caz, discuții, jocuri de rol și alte exerciții.

Care este diferența?

Dacă luați PGDip, veți urma aceeași structură a cursului și veți folosi aceleași materiale de curs ca și LLM, dar nu veți finaliza o disertație. Dacă te înscrii pentru Diploma postuniversitară și la sfârșitul modulului final ai suficiente note de promovare, te poți transfera la LLM, achitați diferența de taxă și finalizați disertația.

De ce Leicester?

 • Fiți evaluat numai prin cursuri și aveți flexibilitate maximă pentru a studia alături de celelalte angajamente.
 • Învățați de la experți naționali recunoscuți care sunt cei mai importanți gânditori în domeniu.
 • Faceți parte din comunitatea noastră puternică și susținătoare de învățare la distanță și primiți îndrumări individuale de la propriul tutore personal.
 • Dați viață materialelor de curs și îmbunătățiți-vă învățarea prin ateliere interactive, prelegeri și tutoriale la evenimentele noastre opționale de predare sincronă.

Predand si invatand

Cursul este predat prin studiu independent ghidat de învățare la distanță, combinat cu evenimente de predare sincrone. Evenimentele de predare sincrone sunt live și participați în același timp. Ele au loc la sfârșitul fiecărei perioade de studiu. Unele dintre acestea sunt livrate în prezent online, în timp ce altele sunt ținute în Leicester, cu opțiunea de a se alătura de la distanță. Accesul la cursurile online se face prin Microsoft Teams.

Evenimentele de predare sunt opționale, dar vă recomandăm să participați la cel puțin două și vă sfătuim insistent să participați la toate dacă este posibil. Evenimentele de predare oferă posibilitatea de a interacționa cu lectori și tutori, de a vă încorpora cunoștințele alături de colegii studenți din comunitatea noastră de învățământ la distanță, de a vă împărtăși munca și experiențele de învățare și de a primi îndrumare cu privire la misiunea dumneavoastră înainte de trimitere. Evenimentele vă pot ajuta, de asemenea, să vă construiți rețeaua de profesioniști cu gânduri similare.

Evaluare

Cursul este evaluat prin teme de modul și o disertație (cerința de disertație este aplicabilă celor care sunt înregistrați pentru gradul LLM).

Curriculum

Admitere

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • LLM în ocuparea forței de muncă, muncă și egalitate
  • Bristol, Regatul Unit
 • LLM Dreptul Societăților - Part-time
  • Online United Kingdom
 • LLM Dreptul Societăților - Full-time
  • Online United Kingdom