Keystone logo
University of New York - Tirana (UNYT) Master în drept internațional și comercial (llm)
University of New York - Tirana (UNYT)

Master în drept internațional și comercial (llm)

Tirana, Albania

Request duration

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Având în vedere importanța din ce în ce mai mare a comerțului mondial și a comunității globale, economiștii, profesioniștii din domeniul afacerilor și avocații practicanți ar trebui să privească cu exactitate și încredere
jurisdicțiile juridice naționale.

Acest program se axează pe legea și cadrul juridic care reglementează comunitatea internațională, precum și pe problemele juridice majore care înconjoară piețele globale.

Master în Drept Internațional și Comercial (LLM) al Universității din New York, Tirana, în colaborare cu Universitatea din Greenwich (Regatul Unit), este un program multidisciplinar deschis
atat pentru avocatii practicieni, cat si pentru alti profesionisti din domeniul Stiintelor Sociale, Afacerilor si Economiei.

LLM a fost conceput pentru a răspunde nevoilor unei game largi de absolvenți profesioniști din toate mediile academice din domeniul științelor sociale, inclusiv în economie, afaceri și drept.

Absolvenții vor fi echipați cu abilitățile necesare pentru o varietate de cariere în domeniul dreptului internațional. La finalizare, absolvenții vor putea:

• Înțelegerea principiilor juridice de fond în dreptul internațional public și în dreptul corporativ;
• Înțelegerea principiilor juridice de fond într-un domeniu de studiu ales în cadrul programului;
• Prezentați concluziile și concluziile prin intermediul unei cercetări academice independente.

Structura programului

Programul va fi predat de UNYT în întregime în limba engleză, în mod full-time (14-18 luni) sau part-time (24-30 luni) moduri. Vor fi două clase de predare, iar cel de-al treilea (inclusiv vara) va fi dedicat elevului care a realizat o disertație supravegheată.

Programul a fost conceput special pentru studenții care lucrează, cu prelegeri care se desfășoară în orele de seară și / sau la sfârșit de săptămână. Structura permite extinderea orelor de contact pe parcursul a șase săptămâni pe curs și oferă studenților posibilitatea de a citi materialele în avans și de a se pregăti pentru mai multe sesiuni interactive în timpul timpului de contact al weekend-ului.

În plus, elevii pot să folosească ocazia de a petrece cel puțin o săptămână la Universitatea Greenwich pe parcursul studiilor pentru a beneficia de biblioteca Institutului de Studii Juridice Avansate din Londra, ca parte a cercetării disertației.

Programul LLM cuprinde două cursuri de bază și un curs opțional selectat dintr-o gamă de opțiuni (90 de credite în total), precum și o componentă semnificativă de cercetare care implică o disertație de 15 000 de cuvinte (60 de credite) și două abilități / cursuri (15 credite fiecare).

Predare și evaluare

Programul include o combinație de conferințe și sesiuni de participare și de rezolvare a problemelor conduse de specialiști locali și străini. Elevii din program au acces la software-ul interactiv de învățare a legii și la un număr mare de resurse electronice dedicate dreptului, cum ar fi LexisNexis, Westlaw și Lawtel.

Cerințe de admitere

• O diplomă în drept, sau în științe umaniste și sociale, sau în discipline conexe de la o instituție acreditată
• Un interviu de succes cu directorul de program sau de desemnatorul său care demonstrează maturitatea, abilitatea și motivația personală
• În cazul în care prima limbă a unui solicitant nu este engleza, dovada competenței în limba engleză prin intermediul unei calificări recunoscute în limba engleză internațională (scor de calcul TOEFL 213 / IELTS nivel 6.0) sau alte dovezi considerate adecvate, cum ar fi studiile pentru o primă diplomă prin intermediul limbii engleze, etc. Pentru cei din urmă, candidații vor fi intervievați și li se va cere să participe la un test de diagnostic administrat de școală


Ajutor financiar

Este filosofia UNYT ca fiecare să aspire pentru a obține o educație universitară postuniversitară și că niciun student nu ar trebui să fie împiedicat să se aplice numai pe motive de dificultăți economice. Astfel, a fost stabilit un plan de ajutor financiar pentru susținerea studenților potențiali de excelență.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în Dreptul Sportului, LLM
  • Madrid, Spania
  • Online
 • Master în dreptul Uniunii Europene și litigii
  • Luxembourg City, Luxemburg
 • LLM International Business Law - Full-time
  • Bristol, Regatul Unit
  • Leeds, Regatul Unit
  • + 3 Mai mult