Keystone logo
University of Salford

University of Salford

University of Salford

Introducere

Cursurile relevante pentru industrie ale lui University of Salford oferă studenților abilitățile reale de care au nevoie pentru a reuși pe piața de muncă competitivă de astăzi. Prin formarea de parteneriate puternice cu companii și organizații din toate sectoarele, University of Salford lucrează cu acestea pentru a dezvolta cursuri care sunt actualizate și relevante pentru provocările de astăzi.

Studenții pot alege dintr-o varietate de subiecte, inclusiv managementul afacerilor, drept, știință, inginerie, mediu construit, calcul, asistență medicală, fizioterapie, mass-media, arte, tehnologie creativă și multe altele.

Predarea este completată cu stagii de muncă, stagii de practică, proiecte live sau excursii pe teren, astfel încât studenții să își poată pune în practică învățarea.

O universitate din campus, Salford se mândrește cu o locație interesantă, la doar câteva minute de centrul orașului Manchester, care este cunoscut pentru scena artistică culturală vibrantă, mâncarea internațională și sporturile de talie mondială.

Campusurile oferă studenților o experiență de învățare remarcabilă și șansa de a folosi facilitățile standard din industrie pentru a reflecta locul de muncă. Campusul principal are frumosul Parc Peel, unde studenții se pot relaxa între cursuri sau se pot plimba lângă râu.

University of Salford are, de asemenea, un campus de înaltă tehnologie la MediaCity, lângă BBC și ITV și printre peste 200 de companii digitale și media.

Sunt oferite burse atractive pentru a sprijini studenții internaționali cu plata taxelor, precum și opțiuni de plată a taxelor în 5 sau 7 rate lunare.

University of Salford are în prezent peste 4.000 de studenți internaționali care fac parte din corpul total de studenți de 23.000. Comunitatea este foarte prietenoasă și multiculturală și toată lumea este binevenită, indiferent de origine, religie sau convingeri.

University of Salford oferă, de asemenea, asistență specializată în carieră pentru studenții internaționali, care poate fi accesat gratuit și pentru toată viața. Sprijinul include cum să găsești un loc de muncă, tehnici de interviu și CV, îndrumări privind eticheta la locul de muncă în Marea Britanie și sfaturi despre vize.

Locații

  • Manchester

    The Screscent Salford, M5 4WT, Manchester

Întrebări