Keystone logo
© BIMM University
University of Surrey

University of Surrey

University of Surrey

Introducere

University of Surrey este o comunitate globală de idei și oameni, dedicată educației și cercetării care schimbă viața. Cu un campus frumos și vibrant, oferim predare excepțională și învățare practică pentru a inspira și împuternici studenții noștri pentru succes personal și profesional. Prin personalul și studenții noștri, Surrey realizează lucruri grozave.

Pe lângă predarea de înaltă calitate, universitatea oferă acces la o mulțime de servicii și resurse de sprijin academic. Studenții internaționali pot primi ajutor cu abilitățile lor lingvistice și există multe servicii pentru a-i ajuta să se stabilească cu ușurință în viața universitară.

143436_rsz_220_learning_centre_building.jpg

Există, de asemenea, o mulțime de asistență în carieră disponibilă. Studenții din toate disciplinele pot beneficia de sprijin pentru afaceri și de îndrumare antreprenorială. Toată lumea poate explora idei diferite, poate dezvolta abilități de afaceri dorite și își poate îmbunătăți perspectivele de absolvent. Bilanțul nostru în ceea ce privește capacitatea de angajare a absolvenților este unul dintre cele mai bune din Marea Britanie, cu 95% dintre absolvenții noștri postuniversitari angajați sau studiind în continuare în 15 luni de la absolvire - Graduate Outcomes Survey 2023.

La Surrey, facem tot ce putem pentru a vă face să vă simțiți în siguranță, stabiliți și fericiți în timpul petrecut la universitate. Campusul nostru va fi a doua dvs. casă și veți deveni rapid parte a comunității noastre unite. Personalul nostru pune întotdeauna elevii noștri pe primul loc. Indiferent de ce ai nevoie, există cineva la Surrey care te poate ajuta. Avem un centru dedicat de consiliere și asistență pentru studenți la MySurrey Hive, echipe prietenoase de sprijin internațional pentru studenți, o capelanie multi-credincioasă și studenții aflați în plasament au acces la sprijin și îndrumare de la personalul lor academic.

143441_rsz_dsc_9505.jpg

Din septembrie 2020, vom oferi tuturor studenților noștri universitari și postuniversitari studenți cu copii digitale gratuite ale manualelor lor esențiale. Aceasta face parte din angajamentul nostru de a face universitatea mai accesibilă, permițându-vă să învățați într-un mediu mai digital.

Viața la universitate este mai mult decât prelegeri și cursuri, ne asigurăm că experiența dvs. universitară este cât se poate de variată și satisfăcătoare, oferindu-vă oportunități infinite pentru a profita la maximum de timpul petrecut alături de noi.

Dacă sunteți interesat de sport sau doriți să vă mențineți activ în timpul petrecut la universitate, Surrey Sports Park găzduiește o gamă largă de facilități de primă clasă, inclusiv o piscină cu opt benzi de dimensiuni olimpice, o sală de gimnastică de 120 de stații și alpinism de 10 m. ziduri. Dacă doriți doar să vă distrați și să cunoașteți oameni noi, Uniunea Studenților noștri are, de asemenea, o gamă largă de cluburi și societăți interesante și organizează evenimente de neuitat și oportunități de voluntariat pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență universitară posibilă.

La doar 34 de minute distanță de Londra cu trenul, studenții se pot bucura de campusul și zona frumoasă și prietenoasă din Surrey. Guildford este un oraș plin de viață și primitor și este înconjurat de peisajul rural pitoresc.

Surrey se străduiește să inspire elevii să privească lumea în moduri noi, să fie îndrăzneți în munca lor și să experimenteze tot ceea ce aduce viața de student.

143438_rsz_2screen_shot_2020-11-07_at_95945_pm1.png

Caracteristici Campus

Campusul nostru principal este situat pe Stag Hill, aproape de centrul orașului Guildford și lângă Catedrala Guildford. Este un campus minunat, înfrunzit, plin de spațiu pentru relaxare, precum și majoritatea facilităților noastre studențești, inclusiv Biblioteca și Centrul de Învățare, MySurrey Hive, Uniunea Studenților, plus magazine, baruri și cafenele. Avem un al doilea campus. , la Manor Park, la mică distanță, care găzduiește Facultatea de Sănătate și Științe Medicale, Surrey Sports Park și multe alte locuri de cazare.

Cele două sunt bine conectate pe jos, cu bicicleta sau cu autobuzul.

Există peste 6.000 de dormitoare de studiu în campus, dintre care cel puțin jumătate au baie privată cu duș și toaletă, plus bandă largă nelimitată și gratuită. Există opțiuni care se potrivesc tuturor bugetelor și cerințelor și îți este garantată cazare universitară în primul an, atâta timp cât cererea ta ajunge la timp. Toate reședințele studențești sunt în sistem self-catering, cu bucătărie comună și sunt monitorizate de securitate 24/7.

În afara campusului, în zona Guildford există o varietate de locuințe închiriate în mod privat sau prin intermediul propriei scheme de gestionare a proprietății a University of Surrey .

  Admitere

  While many PWPs are psychology graduates this is not a necessity. Applications are welcomed from people with experience working in mental health or similar services who may not have been in education recently. Services will also have individual person specifications you are required to meet.

  Postgraduate route

  Accumulated credit volume of 360 FHEQ Level 4-6 credits (achieved to 2:1), of which at least 120 will be at FHEQ Level 6. Students should be working/ have recent experience in a relevant healthcare setting.

  Other entry requirements: Each student that is employed by the Improving Access to Psychological Therapies service is subject to the Rehabilitation of Offenders Act (1974) Section 4 (2) (Exemptions) Order 1975 and DHSS Circular HC (88)9 guidelines regarding police checks and child protection.

  Undergraduate route

  Students will normally hold a previously accumulated credit volume of 120 FHEQ Level 5 credits and 120FHEQ Level 4 credits. Students should be working/ have recent experience in a relevant healthcare setting. Students who do not have the above academic profile should seek advice as it may not exclude them from applying for our modules and programs of study.

  English language requirements

  • IELTS: 6.5 overall including 6.0 in each category.

  If you do not currently meet the level required for your program, offer intensive pre-sessional English language courses, designed to take you to the level of English ability and skill required for your studies.

  For more information about admission requirements, please visit the university website.

  Burse și finanțare

  Politici generale și informații despre burse sau opțiuni de finanțare

  Descoperiți cum vă putem sprijini studiile postuniversitare cu o serie de burse și burse direct de la University of Surrey și de la furnizori externi.

  Vă rugăm să vizitați universitatea pentru mai multe informații.

  Applying for a Masters at Surrey

  Postgraduate Online events on 26th April, 17th May and 22nd May.

  Premii și acreditări

  Universitatea anului pentru angajarea absolvenților

  Ghidul universitar complet The Times și Sunday Times (2022)

  Locul 4 în Marea Britanie pentru satisfacția generală a studenților

  Sondaj național pentru studenți (2023)

  Câștigător al celui mai bun serviciu universitar de carieră/angajare din Marea Britanie

  Premiile Naționale pentru Angajabilitate Universitară (2022)

  Locul 13 în Marea Britanie în clasamentul complet al Ligii de ghid universitar

  Ghid universitar complet (2024)

  Locul 46 în lume pentru durabilitate

  Clasamentul de impact al universității Times Higher Education (THE).

  locul 285 în lume

  Clasamentul mondial al universităților QS (2024)

  Viața în campus și facilități

  • Obțineți asistență și consiliere 24 de ore pe zi, 7 zile pe zi, cu privire la probleme de studiu și chestiuni personale prin portalul nostru online MySurrey sau în persoană la MySurrey Hive.
  • Beneficiați de cel mai eficient serviciu de carieră pentru studenți din Marea Britanie pentru a aranja locuri de muncă, pentru a găsi locuri de muncă pentru studenți sau pentru a vă planifica calea după absolvire.
  • Accesați îngrijirea esențială prin cabinetul nostru medical din campus și Centrul pentru bunăstare.
  • Contactați echipa noastră dedicată studenților internaționali pentru ajutor pe tot parcursul procesului de aplicare, inclusiv pentru aplicarea pentru o viză și pregătirea pentru primele săptămâni la Surrey.
  • Contați pe Uniunea Studenților pentru a reprezenta studenții și pentru a oferi sprijin cu probleme academice, cazare și multe altele.

  În campusul nostru minunat și înfrunzit, veți găsi o gamă excelentă de locuri pentru a mânca, a bea și a petrece timpul. Pe lângă o selecție de magazine și cafenele, există și facilități precum The Snug, un spațiu pentru studenți care poate fi rezervat, cu canapele imense confortabile, un ecran de 85 inchi și PlayStation.

  Există mai mult de 180 de societăți studențești – perfecte pentru a vă ajuta să găsiți un nou hobby sau să urmăriți o pasiune existentă cu oameni care au aceleași idei. Dacă sunteți în căutarea unui stil de viață activ, University of Surrey are și peste 40 de cluburi sportive la care să vă alăturați, de la fotbal la lacrosse și volei. Acestea au sediul la Surrey Sports Park din campus, care găzduiește și o piscină de 50 de metri și o sală de sport cu 120 de stații.

  Uniunea Studenților organizează, de asemenea, evenimente de neuitat și oportunități de voluntariat pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență universitară posibilă.

  Locații

  • Guildford

   University of Surrey Guildford, , Guildford

  Întrebări